Sasuke Uchiha
+2
Moony
Irukandji
6 participanți
Anime Sign :: Anime :: Naruto
Pagina 1 din 1
Sasuke Uchiha
Sasuke Uchiha - Este unul din personajele principale ale seriei.In copilarie el traia impreuna cu parintii sai si fratele sau,Itachi.Pentru ca Itachi era mai mare si mai talentat el,Sasuke era ignorat de toata lumea.In momentul in care clanul sau a fost omorat, Sasuke nu era acasa si cand a venit i-a gasit pe toti morti,cu exceptia lui Itachi,care i-a povestit de ce a facut aceste lucruri si ca pentru a putea ajunge la acelasi nivel ca el trebuie sa isi omoare cel mai bun prieten si sa devina un razbunator. De aceea Sasuke este atat de distant fata de cei din jurul sau.La inceput el il considera pe Naruto doar un bufon insa cu trecerea timpului incepe sa il vada pe acesta ca pe un rival. In timpul examenelor chunin el se intalneste cu Orochimaru care ii da acestuia un curse seal spunand ca Sasuke va veni dupa el in cautarea puterii,ceea ce se va si intampla.Intre timp el invata sa isi folosesca Sharinganul mai bine si invata si Chidoriul dar totusi in lupta impotriva lui gaara este depasit.Insa vazandu-l pe Naruto cat de puternic a devenit incepe sa devina frustrat si il provoaca pe acesta la un duel,dar Kakashi ajunge la timp pentru a-i opri.Dupa ce Sasuke vede ca noua tehnica al lui Naruto, rasenganul,este mai puternic decat chidoriul lui, sasuke se decida sa plece la Orochimaruin cautare de puterea necesara sa il infranga pe fratele sau Itachi.In drumul sau catre Orochimaru el este oprit de Naruto si provocat la o lupta memmorabila in Valea Sfarsitului din care rezulta ca Sasuke este mai puternic batandu-l pe Naruto si acceptandu-l ca egalul sau dar refuza sa il omoare.El se va antrena cu Orochimaru dorind sa se razbune pe fratele sau chiar daca asta ar fi insemnat propriul sau sfarsit.Insa dupa ce Sasuke devine destul de puternic il omoara pe Orochimaru isi strange cativa shinobi foarte puternici formand Team Snake si pleaca sa vaneze membrii din Akatsuki pana va da de fratele sau.Inainte de a ajunge la Itachi el constata ca este urmarit de Naruto si alti ninja din Konoha si cu ajutorul lui Karin reuseste sa ii evite.Primul Akatuski pe care il intalneste este Deidara pe care resuste sa il infranga dar, din cauza ca Deidara sa autoaruncat in aer sasuke a scapat doar cu ajutorul lui Manda.El se intalneste cu Itachi care ii spune sa se intalneasca cu acesta in Konoha,la locasul secret al familiei Uchiha,dupa care Itachi dispare. Abilitatile sale cele mai notabile sunt Sharinganul, Great fireball tehnique si Chidori pe care il paote emite din tot corpul.
Name: Uchiha Sasuke
Birthday: 23 July
Zodiac: Cancer
Rank: Genin
Village: Hidden Leaf Village
Teacher: Hatake Kakashi
Teammates: Uzumaki Naruto, Haruno Sakura
Family: Uchiha Itachi (elder brother)
Background: Sole survivor of the Uchiha clan when his elder brother (Uchicha Itachi) went on a killing rampage.
Technique:
# Grand Fireball Technique
# Lion Combo (Shishi Rendan)
# Shadow Leaf Dance (Kage Buyou)
# Shadow Shuriken (Kage Shuriken no Jutsu)
# Sharingan (Sharingan)
# Sharingan-Controlled Triple Windmill Blades (Sofuushasen no Tachi)
# Fire Element
# Grand Fireball (Katon Goukakyuu no Jutsu)
# Phoenix Fire (Katon Housenka no Jutsu)
# Lightning Edge (Raikiri (Chidori))
# Dragon Fire Technique (Katon Ryuuka no Jutsu)
Name: Uchiha Sasuke
Birthday: 23 July
Zodiac: Cancer
Rank: Genin
Village: Hidden Leaf Village
Teacher: Hatake Kakashi
Teammates: Uzumaki Naruto, Haruno Sakura
Family: Uchiha Itachi (elder brother)
Background: Sole survivor of the Uchiha clan when his elder brother (Uchicha Itachi) went on a killing rampage.
Technique:
# Grand Fireball Technique
# Lion Combo (Shishi Rendan)
# Shadow Leaf Dance (Kage Buyou)
# Shadow Shuriken (Kage Shuriken no Jutsu)
# Sharingan (Sharingan)
# Sharingan-Controlled Triple Windmill Blades (Sofuushasen no Tachi)
# Fire Element
# Grand Fireball (Katon Goukakyuu no Jutsu)
# Phoenix Fire (Katon Housenka no Jutsu)
# Lightning Edge (Raikiri (Chidori))
# Dragon Fire Technique (Katon Ryuuka no Jutsu)
Re: Sasuke Uchiha
Sasuke este unul din personajele mele preferate.
Firea lui este in general foarte calma si placuta.Bine ca nu e genul care sa tot vorbeasca...
A fost trist cand am aflat desore trecutul sau:cum era mereu in umbra lui Itachi,el fiind copilul care visa sa isi intreaca fratele mai mare si cum si-a vazut familia ucisa la o varsta atat de frageda chiar de cel pe care il admira.
Firea lui este in general foarte calma si placuta.Bine ca nu e genul care sa tot vorbeasca...
A fost trist cand am aflat desore trecutul sau:cum era mereu in umbra lui Itachi,el fiind copilul care visa sa isi intreaca fratele mai mare si cum si-a vazut familia ucisa la o varsta atat de frageda chiar de cel pe care il admira.
- Spoiler:
eu sper sa aleaga Konoha, caci as vrea sa se reintoarca in echipa 7, alaturi de Naruto si Sakura, si sa il dea afara din grup pe Sai! Of, chiar il urasc si il dispretuiesc pe Sai! Cum sa zambesti mereu? sa revenim, imi place Sasuke, chiar daca a fost badaran si a lasat-o pe Sakura sa planga pe banca aia rece. El e foarte puternic, si sper ca n-o sa se mai ia de Sakura si as vrea s-o placa, macar putin, pana nu se duce la Naruto. Cum e vorba aia, cn pleaca la plimbare pierde locu', in cazul nostru, fata de onoare! :]]
Vizitato- Vizitator
Ehm...din cauza acestui personaj am inceput sa urmaresc anime'ul..bine am terminat numai prima serie da' mi-a placut,cred ca felul lui de a fi arogant,rece si cu o dorinta arzatoare m-a atras la el.LA inceput mai ca ma enervase ca se dadea mare si tare da' apoi nu stiu ce mi-a placut la el.Anyway,personajul e super tare si atat.
TeeChan- Mesaje : 444
Pai unu-l dintre personajele mele preferata mai bine zis primul adica pur si simplu ii ador firea rece,distant da este el tacut dar nu stiu dupa trauma pe care a suferit-o in tot animeul nu stiu cam ce vor sa mai zica.Si eu cand i-am aflat trecutul mai aveam putin si plangeam deci asa cum a spus si TeeChan personajul este tare si atat.
Ja ne
Ja ne
Kidu- Mesaje : 311
Um..Multi il prefera pe Sasuke , Sasuke .. Sasuke =_= Singurul lucru care imi place la el e frizura In rest..erm..e arogant si se tot ia de Naruto
Ma bucur oricum ca l`a considerat pe Naruto cel mai bun prieten al lui , de aceea vrea sa il omoare sa capete Mangekyou .
Si bine ii face Sakurei ca o tot ignora . Cred ca daca ar accepta tot ce spune ea si Ino , animeul nu prea ar mai avea farmec ,nu ?
Ma bucur oricum ca l`a considerat pe Naruto cel mai bun prieten al lui , de aceea vrea sa il omoare sa capete Mangekyou .
Si bine ii face Sakurei ca o tot ignora . Cred ca daca ar accepta tot ce spune ea si Ino , animeul nu prea ar mai avea farmec ,nu ?
KetchUp`- Mesaje : 15
Anime Sign :: Anime :: Naruto
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum