Yusuke
4 participanți
Pagina 1 din 1
Yusuke
Cel care chiulea de la ore a capatat o putere imensa si a devenit detectiv al lumii spirituale si a ajuns puternic.E de treaba si e milos,nu vrea sa faca rau nimanui.
Cateodata e serios,dar foarte rar.Nu poate sa se stapaneasca 10 minute sa nu rada ca istericul.Imi place cand isi batea joc de ceilalti.:]]
Cateodata e serios,dar foarte rar.Nu poate sa se stapaneasca 10 minute sa nu rada ca istericul.Imi place cand isi batea joc de ceilalti.:]]
Re: Yusuke
Imi place de Yusuke,e un personaj si de cele mai multe ori urasc personajele obsedate de fete(mda,de cate ori nu a atins-o Yusuke pe Keiko) dar sa zicem ca imi place putin chestia asta deoarece ii amuzanta(Atunci cand Yusuke a intrat in corpul lui Kuwabara si a atins-o pe Keiko(ca sa zic asa) ea si-a dat seama automat ca era Yusuke :]]).Deci e un personaj dragut si puternic,am o parere buna despre el^^
Hmm...Yusuke este unul dintre personajele care este obsedat de fate si in principiu de una anume! Este milos de treaba si cand este serios(ceea ce este foarte rar)nu este prea bine sa fiin preaqjma lui...baiatul care chiulea de la ore si toti profesorii il credeau un nesimtit a devenit un luptator puternic in lumea spiritelor!
Nu se abtine mai mult de 5 minute sa nu rada isteric si sa nu-si bata joc de ceilalti!(ceea ce imi place cel mai mult la el
Nu se abtine mai mult de 5 minute sa nu rada isteric si sa nu-si bata joc de ceilalti!(ceea ce imi place cel mai mult la el
Let see... Yusuke... il urasc pentru idiotenia lui :]]
Sau marog... sper ca nu'l discriminez spunand asta =]] Oricum... este sufletesc, fata ca a salvat viata copilul, riscandusi'o pe al lui... tot cred ca a fost din greseala si nici nu prea a gandit miscarea lui :] In general as ura personajele ca el... sau ceva degenul, dar o iubeste pe Keiko... si chiar isi doreste a fii de ajutor si tine la prieteni XD D`oah..prin alte cuvinte, este dragut... si am o parere foarte buna d3espre el si comportamentul lui... desi uneori lasa de dorit :]]
Sau marog... sper ca nu'l discriminez spunand asta =]] Oricum... este sufletesc, fata ca a salvat viata copilul, riscandusi'o pe al lui... tot cred ca a fost din greseala si nici nu prea a gandit miscarea lui :] In general as ura personajele ca el... sau ceva degenul, dar o iubeste pe Keiko... si chiar isi doreste a fii de ajutor si tine la prieteni XD D`oah..prin alte cuvinte, este dragut... si am o parere foarte buna d3espre el si comportamentul lui... desi uneori lasa de dorit :]]
Anemone- Mesaje : 49
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum