OZN-uri
3 participanți
Anime Sign :: Altele :: Cafenea
Pagina 1 din 1
OZN-uri
Existenta vietii extraterestre nu este considerata un subiect paranormal , multi oameni de stiinta considerand-o un fapt stiintific si aproape sigur.Proiecte ca SETI (Search for Extra-Terrestrial Intelligence) incearca sa identifice activitatea radio a unor presupuse civilizatii extraterestre. Latura paranormala a vietii extraterestre sunt obiectele zburatoare neidentificate.Multi sceptici , precum si biserica ortodoxa au lansat explicatii alternative mai mult sau mai putin paranormale pentru aceste obiecte , dar teoria originii extraterestre ramane de departe cea mai populara si mai mediatizata. Ufologia sau OZN-ologia a aparut prin anii 1950 datorita interesului tot mai mare al publicului in legatura cu acest subiect. Exista si o grupa mai mica de oameni interesati de OZN-uri care cred in explicatii supranaturale si/sau religioase.Acesti adepti ai miscarilor spirituale moderne sunt mai inclinati explicatiilor ezoterice sau oculte ca profetii religioase si manifestari diavolesti (cea din urma teorie fiind lansata de Biserica Ortodoxa). O a treia tabara mult mai extinsa decat cea de a doua crede in explicatiile non-paranormale ale OZN-urilor , ca si farse , desi exista cazuri care nu pot fi explicate nici de cele mai ridicole ipoteze.
Credeti in extraterestrii?
Eu una sincer cred. Numai un prost cred ca s-ar gandi ( sper ca nu am insultat pe cnv.... sorry :D ) ca suntem singurele fiinte din univers cand acesta e atat de mare..... E imposibil sa traim numai noi intr-un univers atat de mare..... :D.
Credeti in extraterestrii?
Eu una sincer cred. Numai un prost cred ca s-ar gandi ( sper ca nu am insultat pe cnv.... sorry :D ) ca suntem singurele fiinte din univers cand acesta e atat de mare..... E imposibil sa traim numai noi intr-un univers atat de mare..... :D.
Re: OZN-uri
Cred in extraterestrii ,adik in forme de viata pe alte galaxii ..Adik e la mintea logica ,nu sntem singuri in aceasta lume .mai snt si altii .Dak sntem singurii din acest sistem solar este alta poveste,dar nu sntem singurele forme de viata din intregul UNIVERS. . Eu una miai mai schimbat conceptia in urma unor idei ..
Insane Tenshi- Mesaje : 1203
Re: OZN-uri
Eu cred in extarterestri!
Pentru ca ar fi imposibil sa fim singurele viinte din univers,adica pe langa Calea Lacteea mai sunt multe alte galaxii...si ar fi imposibil sa nu fie forme de viata pe undeva
Au fost multe povesti cu oameni care au vazut OZN-uri...insa am ajuns sa nu mai cred cand spun asta romanii pentru ca au mintit prea mult in legutura cu "am vazut un OZN"
So eu cred,chiar 100% ^.^
Pentru ca ar fi imposibil sa fim singurele viinte din univers,adica pe langa Calea Lacteea mai sunt multe alte galaxii...si ar fi imposibil sa nu fie forme de viata pe undeva
Au fost multe povesti cu oameni care au vazut OZN-uri...insa am ajuns sa nu mai cred cand spun asta romanii pentru ca au mintit prea mult in legutura cu "am vazut un OZN"
So eu cred,chiar 100% ^.^
Anime Sign :: Altele :: Cafenea
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum