Cei mai cunoscuti vampiri
+8
Jellyka
KetchUp`
Raluky
Kidu
Alucard
Moony
Kido X
Soleil.
12 participanți
Anime Sign :: Altele :: Cafenea
Pagina 1 din 1
Cei mai cunoscuti vampiri
Vampiri....nu stiu daca vampirii apartin de normalitate, dupa mintea mea nu, ci din contra fac parte din lumea paranormarului, supranaturalului.
Deci m`am gandit sa scriem aici despre unii din cei mai cunoscuti vampiri de prin film, carti, anime`uri etc.
Spunetzi shi un cuvant doua despre vampirul/vampirii kre i`atzi mentionat...poate shi niste poze :D
*
Lestat- un vampir din volumul I , Interviu cu un vampir , din colectia Cronicile vampirilor de Anne Rice, carte dupa care s`a facut shi un film foarte cunoscut, Interviu cu un vampir, rolul principal fiind jucat de Brad Pitt
Bill Campton- vampirul din colectia Vampirii Sudului, de Charlaine Harris. Bill este un vampir in varsta de 173 de ani care se indragosteste de chelnerita Sookie. Cartea are din nou shi un film, de fapt serial, care poarta numele de True Blood
Shi acum unul din cei mai cunoscuti shi indragiti (zic eu) vampir al adolescentilor:
Edward Cullen- Extras bine inteles din Twilight, cred k toata lumea a auzit de el. Seria Twilight contine 4 volume, care il au in centrul actiunii pe Edard shi pe iubita lui Bella ( el vampir, ea muritoare)
Cam astia ar fi unii din vampirii care i cunosc eu...astept sa intalnesc shi altii pe aici
Deci m`am gandit sa scriem aici despre unii din cei mai cunoscuti vampiri de prin film, carti, anime`uri etc.
Spunetzi shi un cuvant doua despre vampirul/vampirii kre i`atzi mentionat...poate shi niste poze :D
*
Lestat- un vampir din volumul I , Interviu cu un vampir , din colectia Cronicile vampirilor de Anne Rice, carte dupa care s`a facut shi un film foarte cunoscut, Interviu cu un vampir, rolul principal fiind jucat de Brad Pitt
Bill Campton- vampirul din colectia Vampirii Sudului, de Charlaine Harris. Bill este un vampir in varsta de 173 de ani care se indragosteste de chelnerita Sookie. Cartea are din nou shi un film, de fapt serial, care poarta numele de True Blood
Shi acum unul din cei mai cunoscuti shi indragiti (zic eu) vampir al adolescentilor:
Edward Cullen- Extras bine inteles din Twilight, cred k toata lumea a auzit de el. Seria Twilight contine 4 volume, care il au in centrul actiunii pe Edard shi pe iubita lui Bella ( el vampir, ea muritoare)
Cam astia ar fi unii din vampirii care i cunosc eu...astept sa intalnesc shi altii pe aici
Soleil.- Moderator
Re: Cei mai cunoscuti vampiri
cateva poze care imi plac mei: nu prea jtiu cn sunt dar sunt cu vampiri
http://haihui2.files.wordpress.com/2009/03/vampire_by_forget666.jpg
http://www.tabu.ro/out/read/articles/vampiri__la_culcare__se_intorc_varcolacii__2232c6b.jpg
http://images.movieplayer.it/2006/09/13/ancora-vampiri-per-schumacher-70555.jpg
http://haihui2.files.wordpress.com/2009/03/vampire_by_forget666.jpg
http://www.tabu.ro/out/read/articles/vampiri__la_culcare__se_intorc_varcolacii__2232c6b.jpg
http://images.movieplayer.it/2006/09/13/ancora-vampiri-per-schumacher-70555.jpg
interesant subiect,***Bloody*Lollipop***,ma bucur sa aflu ca il mai stie cineva pe "vechiul" Louis.
in a doua poza a lui ralu-chan este o vampiroaica din filmul Van Helsing ( doar cu un singir "l" ,nu e greseala),un fel de parodie-actiune in care joaca Hugh Jackman.
1.Lestat de Lioncourt (jucat de Tom Cruise in acelasi film, "Interviu cu un vampir") este cel care il transforma pe Loius intr-un copil al noptii.Mi-a placut foarte mult acest personaj si in filme, si in carti.
2.James (Cam Gigandet) este vampirul rau din primul film Twilight care o vaneaza pe Bella si care o musca,dar din fericire este ucis de familia Cullen.
3.Dracula (Bella Lugosi),monstrul din cartea lui Bram Stocker care ne-a facut tara destul de celebra.
Desigur,ar fi si ceilalti din Twilight,dar mi-e lene sa ii pun pe toti...
am vazut destule filme cu vampiri,dar va mai las si voua.de ex: Underworld sau Bloodraine,Dracula un mort iubaret etc.
in a doua poza a lui ralu-chan este o vampiroaica din filmul Van Helsing ( doar cu un singir "l" ,nu e greseala),un fel de parodie-actiune in care joaca Hugh Jackman.
1.Lestat de Lioncourt (jucat de Tom Cruise in acelasi film, "Interviu cu un vampir") este cel care il transforma pe Loius intr-un copil al noptii.Mi-a placut foarte mult acest personaj si in filme, si in carti.
2.James (Cam Gigandet) este vampirul rau din primul film Twilight care o vaneaza pe Bella si care o musca,dar din fericire este ucis de familia Cullen.
3.Dracula (Bella Lugosi),monstrul din cartea lui Bram Stocker care ne-a facut tara destul de celebra.
Desigur,ar fi si ceilalti din Twilight,dar mi-e lene sa ii pun pe toti...
am vazut destule filme cu vampiri,dar va mai las si voua.de ex: Underworld sau Bloodraine,Dracula un mort iubaret etc.
intradevar,imi plac vampirii.Cel mai cunoscut fiind dracula,dar ce observati daca intoarceti numele meu?Intradevar,vampirii sunt fiinte care nu exista dar care fac filmele coool.
Preferatul meu a fost vampirul wiliam.Ce fata tare avea :D
Preferatul meu a fost vampirul wiliam.Ce fata tare avea :D
Ei bine legenda despre Dracula de la noi s-a auzit peste tot am citit intr-o revista ca pana si Jonas Brothers au auzit de legenda despre Dracula este foarte cunoscuta..e bine ca ne mandrim si noi cu ce-va ca majoritatea stirilor spun ca noi suntem lipsiti de sentimente..bla bla si mai imi place si de Edward bine inteles este foarte frumos il ador
Kidu- Mesaje : 311
Vampirul meu preferat este Dracula ^^, din cartea scrisa de Bram Stocker (probabil cartea mea preferata)
Ador vampirii "clasici" cum le spun eu, pe care ii poti invinge cu cruci,usturoi si toate cele, si care ard la lumina soarelui muhaha >
Spre deosebire de vampirii din Twilight, care sunt "vegetarieni", stralucesc la soare ca diamantul, iar usturoiul &co. nu functioneaza la ei >_<
Nu neg ca James (Cam Gigandet) nu este cute :">
Imi plac si vampirii care apar in ultima carte a lui Stephanie Meyer, Zori de zi (Breaking Down) si anume Stefan si Vladimir, vampiri romani :> care au peste 1000 de ani din cate imi amintesc :D
Ador vampirii "clasici" cum le spun eu, pe care ii poti invinge cu cruci,usturoi si toate cele, si care ard la lumina soarelui muhaha >
Spre deosebire de vampirii din Twilight, care sunt "vegetarieni", stralucesc la soare ca diamantul, iar usturoiul &co. nu functioneaza la ei >_<
Nu neg ca James (Cam Gigandet) nu este cute :">
Imi plac si vampirii care apar in ultima carte a lui Stephanie Meyer, Zori de zi (Breaking Down) si anume Stefan si Vladimir, vampiri romani :> care au peste 1000 de ani din cate imi amintesc :D
Raluky- Mesaje : 81
Fiindca eu sunt un vampire freak...m`am gandit sa mai pun niste vampiri pe aici.
Eric Northman
Vampirul blond cu ochii albastrii din TrueBlood. Eric are o personalitate puternica si plina de sine. Este un vampir viking in varsta de aproape 1000 de ani. Acesta detine barul Fangtasia din Sharveport. [and he`s my bro' :3]
Pam
Vampiroaica din TrueBlood, Pam, este o tipa blonda cu ochii albastrii. Aceasta a fost transformata in vampir de Eric. In prezent lucraza cu el la Fangtasia fiind actionara la bar si este prietena buna cu Sookie
Eric Northman
Vampirul blond cu ochii albastrii din TrueBlood. Eric are o personalitate puternica si plina de sine. Este un vampir viking in varsta de aproape 1000 de ani. Acesta detine barul Fangtasia din Sharveport. [and he`s my bro' :3]
Pam
Vampiroaica din TrueBlood, Pam, este o tipa blonda cu ochii albastrii. Aceasta a fost transformata in vampir de Eric. In prezent lucraza cu el la Fangtasia fiind actionara la bar si este prietena buna cu Sookie
Soleil.- Moderator
Iubesc subiectul asta..Din pacate dintre toti din pozele de mai sus cunosc doar 3 si anume : Edward,James si Dracula
Dar,cu toate ca toti sunt vampiri,nu sunt la fel,ba chiar diferiti . In Twilight ati vazut ca sunt destui vampiri dar nu prea predomina muscaturile de gat,sau nu le era frica de usturoi si alte chestii .
Deci am putea imparti categoriile de vampiri in 2 : Old Vampires ( cei care au aparut in filmele vechi,consuma sange,se sperie de lumina soarelui,se transforma in lilieci,urasc crucile si usturoiul etc. ) si New Vampires ( cum sunt cei din filmele din ziua de azi,au colti si gata )
Dar,cu toate ca toti sunt vampiri,nu sunt la fel,ba chiar diferiti . In Twilight ati vazut ca sunt destui vampiri dar nu prea predomina muscaturile de gat,sau nu le era frica de usturoi si alte chestii .
Deci am putea imparti categoriile de vampiri in 2 : Old Vampires ( cei care au aparut in filmele vechi,consuma sange,se sperie de lumina soarelui,se transforma in lilieci,urasc crucile si usturoiul etc. ) si New Vampires ( cum sunt cei din filmele din ziua de azi,au colti si gata )
KetchUp`- Mesaje : 15
Da...Toata lumea Edward,James,Lestat sau realul Dracula.Spun realul Dracula deoarece probabil veti rade ceea ce urmez sa pun aci^^.
So,sa nu uitam de Leslie Nielson,adoratul Dracula din filmul "Dracula:Dead and loving it".Un film de comedie in care,evident,Dracula este personajul principal.L-am vazut de cateva ori si il consider si pe el un "vampir cunoscut"^^,probabil pentru ca Twilight nu ma intereseaza deloc iar Dracula n-am vazut nici filmul si nici cartea n-am apucat s-o citesc.Dar nu spuneti ca n-ati ras la filmul acesta.
So,sa nu uitam de Leslie Nielson,adoratul Dracula din filmul "Dracula:Dead and loving it".Un film de comedie in care,evident,Dracula este personajul principal.L-am vazut de cateva ori si il consider si pe el un "vampir cunoscut"^^,probabil pentru ca Twilight nu ma intereseaza deloc iar Dracula n-am vazut nici filmul si nici cartea n-am apucat s-o citesc.Dar nu spuneti ca n-ati ras la filmul acesta.
Lucy a scris:Da...Toata lumea Edward,James,Lestat sau realul Dracula.Spun realul Dracula deoarece probabil veti rade ceea ce urmez sa pun aci^^.
Si eu am vazut filmul de cateva ori si am ras de inventivitatea celor care l'au facut.
Cum sa uit faza in care el (Dracula) le porunceste celor 3 vampirite "si acum,plecati de aici!" *ele pleaca plutind misterios* el:si nu mai plutiti! " *ele bosumflate merg normal*.
Si umbra amuzanta in timp ce dansa cu Mina.Mai sunt si altele...
Am mai vazut un film, Van Helsing ( cu un singur "l") care e mai mult un fel de parodie.
"
In
secolul [color:9f2d=#0494E1 ! important]al XIX-lea, cunoscutul vanator de vampiri Dr.
Abraham Van Helsing se indreapta spre Europa pentru o infruntare cu vechiul sau
rival, contele Dracula, dar si cu Omul-Lup si Frankenstein. De partea lui o are
pe frumoasa Anna, mostenitoarea unei familii bogate si respectate din zona, care
este hotarata sa distruga tot raul din lume.
Aflat
in cautarea trecutul, Van Helsing va reusi [color:9f2d=#0494E1 ! important]sa gaseasca raspunsuri in Transilvania unde
il va infrunta pe Dracula, el fiind singurul capabil de a ridica blestemul de pe
familia Annei Valerious." (CinemaRx)
Ador vampirii. Alucard^_^Dracula^_^.. Daca nu ai fi mentionat ce sa observam daca iti intoarcem numele probabil nu as fi afla chestiia asta
Si am vazut filmul "Dracula:Dead and loving it" de vreo 4 ori. Mi-a placut mult de tot tenta funny a filmului.
Si ador filmul Twilight. Dar de Emmet ati uitat?? Si el este vampir. Sau Laurent.
Si am vazut filmul "Dracula:Dead and loving it" de vreo 4 ori. Mi-a placut mult de tot tenta funny a filmului.
Si ador filmul Twilight. Dar de Emmet ati uitat?? Si el este vampir. Sau Laurent.
Bobocel.- Mesaje : 493
Vampirii..ha?
Pai, pe langa cei mentionati..Stefan Salvatore - vampirul din Vampire Diaries. Jucat de Paul Wesley.
Damon Salvatore, fratele lui Stefan, acelasi serial. Personaj interpretat de Ian Somerhalder
Pai, pe langa cei mentionati..Stefan Salvatore - vampirul din Vampire Diaries. Jucat de Paul Wesley.
Damon Salvatore, fratele lui Stefan, acelasi serial. Personaj interpretat de Ian Somerhalder
ShoboMik- Mesaje : 23
Unul dintre cei mai cunoscuti vampiri este:
Chiar Miaunella.Adica eu Colegii mei au niste semne foarte frumoase pe gat.. Nu ca eu nu as avea. ^_^ S-au razbunat..
Chiar Miaunella.Adica eu Colegii mei au niste semne foarte frumoase pe gat.. Nu ca eu nu as avea. ^_^ S-au razbunat..
Bobocel.- Mesaje : 493
Ok,toata lumea a auzit de Vampire Knight.
Mie una imi place povestea in jurul careia sau conturat personajele.
Number one is KANAME KURAN:e vampirul pur-sange respectat si temut de toti
semenii sai ; singura fiinta care-l incita este Yuki, pentru care ar
face absolut orice, se impotriveste chiar si Consiliului Vampirilor,
astfel starnind o revolta in umbrele nopti.
Number two is Yuki: are un trecut invaluit in mister, prima ei
amintire fiind dintr-o noapte geroasa de iarna, cu 10 ani in urma, cand a
fost atacata de un vampir insetat de sange si salvata de un alt demon, Kaname
Kuran. De atunci, Yuki a ajuns sa fie adoptata de directorul
Academiei Cross si a devenit gardianul studentilor vampiri de la
Academia Cross. Are o fire optimista, energica, si... un sange
dulce si ademenitor pentru studentii cursurilor nocturne.
(this is kawaii^^)
Zero Kiryu: este inamicul numarul unu al
vampirilor, provenind dintr-o familie de vanatori de vampiri. Ramas
orfan in urma atacului lui Shizuka Hiou, un vampir pur-sange,
Zero jura razbunare impotriva clanului vampirilor, dar destinul ii joaca
feste cand acesta se transforma in ceea ce dispretuia cel mai mult pe
lumea asta, un vampir dezgustator. Pentru ca nu se poate opune naturii
sangeroase a vampirilor, Zero ajunge sa se hraneasca cu pretiosul sange
al lui Yuki, singura persoana care a putut sa-i atinga sufletul inghetat
de coltii de otel ai bestiilor cu sange rece.
(sexy???:>)
Mie una imi place povestea in jurul careia sau conturat personajele.
Number one is KANAME KURAN:e vampirul pur-sange respectat si temut de toti
semenii sai ; singura fiinta care-l incita este Yuki, pentru care ar
face absolut orice, se impotriveste chiar si Consiliului Vampirilor,
astfel starnind o revolta in umbrele nopti.
Number two is Yuki: are un trecut invaluit in mister, prima ei
amintire fiind dintr-o noapte geroasa de iarna, cu 10 ani in urma, cand a
fost atacata de un vampir insetat de sange si salvata de un alt demon, Kaname
Kuran. De atunci, Yuki a ajuns sa fie adoptata de directorul
Academiei Cross si a devenit gardianul studentilor vampiri de la
Academia Cross. Are o fire optimista, energica, si... un sange
dulce si ademenitor pentru studentii cursurilor nocturne.
(this is kawaii^^)
Zero Kiryu: este inamicul numarul unu al
vampirilor, provenind dintr-o familie de vanatori de vampiri. Ramas
orfan in urma atacului lui Shizuka Hiou, un vampir pur-sange,
Zero jura razbunare impotriva clanului vampirilor, dar destinul ii joaca
feste cand acesta se transforma in ceea ce dispretuia cel mai mult pe
lumea asta, un vampir dezgustator. Pentru ca nu se poate opune naturii
sangeroase a vampirilor, Zero ajunge sa se hraneasca cu pretiosul sange
al lui Yuki, singura persoana care a putut sa-i atinga sufletul inghetat
de coltii de otel ai bestiilor cu sange rece.
(sexy???:>)
Ok, cred ca cel mai cunoscut dintre vampiri este pe departe Dracula. Nu cred ca este om care sa nu fi auzit de el si chestia tare este ca a fost inventat pentru prima data in Romania. Majoritatea strainilor vin la noi doar pentru a vedea Castelul lui Dracula. Ce pot zice, nu cred in existenta lor, insa ar fi bestial sa existe cu adevarat. Cu un vampir m-as marita.
Verrine.- Moderator
Anime Sign :: Altele :: Cafenea
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum