Cel mai stupid D.A. de pe Cartoon Network
+7
Psyhee
SilverKat
Kidu
Irukandji
Jellyka
Kido X
Soleil.
11 participanți
Anime Sign :: Altele :: Cafenea
Pagina 1 din 1
Cel mai stupid D.A. de pe Cartoon Network
Sa vedem...cel mai stupid desen animat de pe Cartoon Network...care e?
Dar ca sa nu ramanem fara o regula micuta...no spam...*
Asa...acum sa revin la subiect...
Cel mai stupid desen animat de pe Cartoon Network mi se pare Chop Choky Chuuks sau cum se scrie. Dar Doamne, puii aia anemici cum sar pe acolo cu disperare, ma ingrozesc. Ma scoate din sarite si accentul lui Ko-Jo ala, cand il aud imi vine sa sparg televizoru'. Si povestea in sine mi se pare stupida, mai ales ca acea chestie ar vrea sa reprezinte viitorul dar...ma ingrozesc la ideea ca cineva a vazut un viitor in acest hal .
Altceva ce sa mai spun...este cel mai penibil D.A. ever.
Acum astept si alte pareri...Ja
Dar ca sa nu ramanem fara o regula micuta...no spam...*
Asa...acum sa revin la subiect...
Cel mai stupid desen animat de pe Cartoon Network mi se pare Chop Choky Chuuks sau cum se scrie. Dar Doamne, puii aia anemici cum sar pe acolo cu disperare, ma ingrozesc. Ma scoate din sarite si accentul lui Ko-Jo ala, cand il aud imi vine sa sparg televizoru'. Si povestea in sine mi se pare stupida, mai ales ca acea chestie ar vrea sa reprezinte viitorul dar...ma ingrozesc la ideea ca cineva a vazut un viitor in acest hal .
Altceva ce sa mai spun...este cel mai penibil D.A. ever.
Acum astept si alte pareri...Ja
Soleil.- Moderator
Re: Cel mai stupid D.A. de pe Cartoon Network
Da ii super stupid desenu ala!
Sa vedem mie mi se pare ca cel mai stupid dupa ala cu puii(cre trebuie taiati ca sunt inervanti) este ala "skooby doo" dar ala vechi care are monstri stupizi si hainele personajelor sunt luate din cosul de gunoi...
....
Aa si mai sunt cateva desene super stupide...foarte tampite....
1.Minunatele(mai degrama stupidele) aventuri ale lui Flapjack
2.Robotboy ii inervant robotul ala si cu Kamikaze(sau cum s'o scrie)
3.Gemenii Cramp (se cearta tot timpul si sunt inervanti)
Sa vedem mie mi se pare ca cel mai stupid dupa ala cu puii(cre trebuie taiati ca sunt inervanti) este ala "skooby doo" dar ala vechi care are monstri stupizi si hainele personajelor sunt luate din cosul de gunoi...
....
Aa si mai sunt cateva desene super stupide...foarte tampite....
1.Minunatele(mai degrama stupidele) aventuri ale lui Flapjack
2.Robotboy ii inervant robotul ala si cu Kamikaze(sau cum s'o scrie)
3.Gemenii Cramp (se cearta tot timpul si sunt inervanti)
Ultima editare efectuata de catre Ralu-Chan in Sam 30 Ian 2010, 18:31, editata de 1 ori
sweet_blood...Nu vreau sa creez cearta dar "a inerva" e un cuvant total deplasat si diferit de "a enerva"...Probabil ca nu invatasi paronimele dar cauta in dictionar si vezi ce inseaman de fapt "a inerva"...Sper sa nu crezi ca-mi bat joc de tine sau ceva de genu' dar suntem din Romania fratilor XD
Acum,trecem la subiect...Absolut TOATE desenele de pe Cartoon Network sunt oribile...Ce era inainte si ce e acum...Toate stupizeniile...Trebuie sa recunosc ca cel mai clasic desen animat e Mihaela caci asta se dadea inainte doar pe TVR 1 :P...Atunci nu erau 10 programe de desene animate unde nu se dadea decat Hannah Montana...Asa ca,sorry,le urasc absolut pe toate =.=
Acum,trecem la subiect...Absolut TOATE desenele de pe Cartoon Network sunt oribile...Ce era inainte si ce e acum...Toate stupizeniile...Trebuie sa recunosc ca cel mai clasic desen animat e Mihaela caci asta se dadea inainte doar pe TVR 1 :P...Atunci nu erau 10 programe de desene animate unde nu se dadea decat Hannah Montana...Asa ca,sorry,le urasc absolut pe toate =.=
ei bine sunt aproape de acord cu criminal.mind cu exceptia unui singur lucru... Si eu cred ca toate desene alea animate sunt oribileinsa e unul clasic ( care nici nu cred ca il mai dau ) care merita vazut. Cred ca vati prins: Tom si Jerry. Inca imi place acel desen care si acum ma mai face se rad cu lacrimi ( doar ca ma uit pe net ca nu mai vizitez cartoon network ). In rest toate celelalte desene animate sunt oribile. Nu imi vine sa cred cat a decazut programul asta.
Cred ca cele mai stupide d.a sunt:
1-Minunatele aventuri ale lui Flapjack adica pur si simplu nu stiu ce intelegi prin acest d.a este pur si simplu stupid >.<
2-cel mai bun ed nici macar nu m-am uitat cand am vazu dupa ce am vazut cum este desenat gata bye bye
3-Chodwer sau cum se scrie acele nume stupide pur si simplu infiorator
1-Minunatele aventuri ale lui Flapjack adica pur si simplu nu stiu ce intelegi prin acest d.a este pur si simplu stupid >.<
2-cel mai bun ed nici macar nu m-am uitat cand am vazu dupa ce am vazut cum este desenat gata bye bye
3-Chodwer sau cum se scrie acele nume stupide pur si simplu infiorator
Kidu- Mesaje : 311
WEll...
Flap Jack- desenul asta ma face sa vomit O.o' e foarte scarbos cateodata, ar trebui sa fie interzis copiilor.De grafica sa nu mai vorbesc pentru ca e varza, cel putin mie nu imi place deloc.
Scooby- Doo-as spune mai bine Stoopy-Doo, imi displace total, dar nu am un motiv concret, de cand l-am vazut prima data nu l-am putut suporta.
Flap Jack- desenul asta ma face sa vomit O.o' e foarte scarbos cateodata, ar trebui sa fie interzis copiilor.De grafica sa nu mai vorbesc pentru ca e varza, cel putin mie nu imi place deloc.
Scooby- Doo-as spune mai bine Stoopy-Doo, imi displace total, dar nu am un motiv concret, de cand l-am vazut prima data nu l-am putut suporta.
SilverKat- Mesaje : 62
The Marvelous Misadventures of Flapjack (Minunatele aventuri ale lui Flapjack)
~mi se face rau cand le vad.Chiar nu inteleg cum astfel de aberatii pot fi catalogate ca si desene pentru copii.Povestea in sine e amuzanta dar grafica si chestiile scarboase sunt de-a dreptul dezgustatoare.
Best Ed (Cel mai bun Ed)
~erm...prea stupid ca sa poata fi vizionat.Chiar ma enerveaza la culme Ed,la cat de prost poate sa fie >->
~mi se face rau cand le vad.Chiar nu inteleg cum astfel de aberatii pot fi catalogate ca si desene pentru copii.Povestea in sine e amuzanta dar grafica si chestiile scarboase sunt de-a dreptul dezgustatoare.
Best Ed (Cel mai bun Ed)
~erm...prea stupid ca sa poata fi vizionat.Chiar ma enerveaza la culme Ed,la cat de prost poate sa fie >->
Best Ed, nam ochi sal vad. E total stupid, vocile sunt nasoale iar grafica oribila. --_--"
Aventurile lui Flap Jack. Ma sperie personajele sunt ciudate si creaturi de neinteles.
Fetitele Powerpuff nici alea nu mi sau parut procoposite.
Robot boy si Chowder O_O sincer ma sperie si desenele astea.
Aventurile lui Flap Jack. Ma sperie personajele sunt ciudate si creaturi de neinteles.
Fetitele Powerpuff nici alea nu mi sau parut procoposite.
Robot boy si Chowder O_O sincer ma sperie si desenele astea.
Insane Tenshi- Mesaje : 1203
vel, ar fi o lista daca e sa ma intrebati
1. Fetitele Powerpuff ridicol >.<
2 Flapjack
3 Chowder
4 Prietenul meu Ed
5 Jhonny Test sau cum so scrie, numi pasa.
6 Robot Boy
7 Clone Wars >.< La dat de 10.000 de ori si nu inteleg nimic.
8 Batman curajos si neinfricat.
Cam atat pe moment ca nu mai am idei...Dar lista mai poate continua asa pana in numar de 20 de desene...Oricum cele vechi cu Duck Dodgers, Looney tunes, ce erau frumoase sau scos
1. Fetitele Powerpuff ridicol >.<
2 Flapjack
3 Chowder
4 Prietenul meu Ed
5 Jhonny Test sau cum so scrie, numi pasa.
6 Robot Boy
7 Clone Wars >.< La dat de 10.000 de ori si nu inteleg nimic.
8 Batman curajos si neinfricat.
Cam atat pe moment ca nu mai am idei...Dar lista mai poate continua asa pana in numar de 20 de desene...Oricum cele vechi cu Duck Dodgers, Looney tunes, ce erau frumoase sau scos
Dya :]- Mesaje : 199
Pai nu am mai urmarit canalul ala...s-a dus de rapa...are niste desne oribile!
Pe langa cele care le-ai enumerat voi mai este si Hero 108...am vazut asta cand se uita verisoaremea la ele -.-Sunt niste stupizenii!
Imi place dimineta ca sunt Tom & Jerry..restul de la Disney le-au scos >.>
Nu-mi place deloc canalul ala >.<
Pe langa cele care le-ai enumerat voi mai este si Hero 108...am vazut asta cand se uita verisoaremea la ele -.-Sunt niste stupizenii!
Imi place dimineta ca sunt Tom & Jerry..restul de la Disney le-au scos >.>
Nu-mi place deloc canalul ala >.<
O lista deci:
Aventurile lui Falphjack este prima,ma sperie rau desenul asta.
Jhonny Test, e ridicol si stupid.
Robotboy
Fetitele Powepuff nu miau placut niciodata.
Hero 108 o aiureala.
Ben 10 Ma exaspereaza . Aceleasi episoade mereu. >.<
Aventurile lui Falphjack este prima,ma sperie rau desenul asta.
Jhonny Test, e ridicol si stupid.
Robotboy
Fetitele Powepuff nu miau placut niciodata.
Hero 108 o aiureala.
Ben 10 Ma exaspereaza . Aceleasi episoade mereu. >.<
Soru 2009- Mesaje : 74
Best Ed: mi se pare lipsit de sens. grafica lasa de dorit.am urmarit din curiozitate un episod. foarte booooring
Hero 108:inca un desen lipsit de sens
Robotboy: cine vrea sa stie de Tomy si de Kamikaze ?
Tinerii Titani: o adunatura de pustani care urla si se prostesc
Am inceput sa ma uit la FlapJack.Mi se pare amuzant.Copilul e foarte dragut.
Si ma mai uit la Tom&Jerry
In rest desene cu si despre violenta
Hero 108:inca un desen lipsit de sens
Robotboy: cine vrea sa stie de Tomy si de Kamikaze ?
Tinerii Titani: o adunatura de pustani care urla si se prostesc
Am inceput sa ma uit la FlapJack.Mi se pare amuzant.Copilul e foarte dragut.
Si ma mai uit la Tom&Jerry
In rest desene cu si despre violenta
Hachi- Mesaje : 81
Subiecte similare
» Ask a stupid question, get a stupid answer!
» My stupid Art [if I could name thiz so...]
» Naruto-stupid sakura project
» My stupid Art [if I could name thiz so...]
» Naruto-stupid sakura project
Anime Sign :: Altele :: Cafenea
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum