Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!
Anime Sign
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Cele mai amuzante intamplari

+5
Jellyka
Kido X
Kidu
Raluky
Alucard
9 participanți

In jos

Cele mai amuzante intamplari Empty Cele mai amuzante intamplari

Mesaj Scris de Alucard Lun 14 Dec 2009, 10:07

Toata lumea are intamplari trasnite in viata lui,si de aceea cred ca trebuie sa le aflam.Stit doar ca nu iese fum fara foc.

Cea mai haiaoasa intamplare a mea cred ca a fost sa primesc una in burta si sa cad in apa(eram la strand) peste o fata care ma injurat pana am plecat de acolo.

Astept sa vad ce aventuri ati mai avut voi.
Alucard
Alucard

http://worldanime.forumz.ro

Sus In jos

Cele mai amuzante intamplari Empty Re: Cele mai amuzante intamplari

Mesaj Scris de Raluky Sam 19 Dec 2009, 19:23

Hmm...am parte de intamplari amuzante extrem de des...

Ceva mai recent...ii ziceam unei colege ca imi este foarte rau si mi ca "dau coltu" si ea ma intreaba daca am trecut-o in testament (sec huh? :|)
Sau..

Cand ma ciondanesc cu colega mea de banca...sau cand ne certam...deobicei nu vorbim 3 minute...dupaia ne comportam ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic ^^
Raluky
Raluky

Sus In jos

Mesaj Scris de Kidu Vin 01 Ian 2010, 05:07

Cea mai jenanta intamplare a mea a fost:
Deci era ora de sport fiindca am avut o problema,eu trebuia sa stau in poarta la handbal.Toate bune si frumoase jucau fetele nu aveau treaba si deoadata cand au venit fetele in atac au dat mingea in terenul de basket m-am dus eu frumusel le-am dat mingea si tipam la ele ca era picior deoarece o fata din cealalta echipa prinsese mingea exact la picior mergeam eu ce mergeam si deodata simt ce-va tare care imi lovise fruntea>Surpriz,intrasem cu capu in bara si imi facusem ditamai cucuiu,vine profu repede ingrijorat nu stiu ma i-a ma pune cu fata in pieptul lui eu incepusem sa plang baietii,incepusera sa rada si fetele erau ingrijorate porma profu inteligent ce era m-a dus la toaleta de baieti sa ma sterga pe fata la cucui.Dar,eu tot continuam sa plang asa ca ma trimis acasa faza tare e ca a trebuit sa ma ascund cu gluga deoarece ieseau niste copii ce aveau pana la cinci.A doua zi toata lumea ma privea si susoteau ca uite-o si pe asta care a intrat cu capu in bara,multe saptamani s-a ras pe tema asta si colegii mei inca isi aduc aminte de asta chiar daca s-a intamplat anu trecut.Deci,parerea mea avetii griija cu barele Laughing inca mi-a ramas putin un semn acolo.Stiu ca o sa radetii de faza asta :-j
Kidu
Kidu

Sus In jos

Mesaj Scris de Kido X Vin 29 Ian 2010, 11:48

Hmm....am o gramada de intamplari traznite...dar una este destul da faina!

Eram la antrenamente la arte mariale si antrenorul plecase mai repede asa ca am hotarat sa jucam jumate' de ora putin bascket...oricum era destul de devreme [entru a merge acasa! Dupa 15 minute de joc...eu eram concentrata pentru ca trebuia sa primesc o pasa si sa arunc la cos...in loc sa primesc pasa in maini am primit-o in frunte...XD Cele mai amuzante intamplari 362913 ...si nu au trecut bine 5 minute ca fara sa fiu atenta si am primit de la un prieten un cot in nas.. Cele mai amuzante intamplari 419237

Sau eram in excursie cu clasa...si eram pe afara jucam volei...eu ca desteapta merg in cabana sa beau apa si cand ma intorc scarile erau ude iar eu...am alunecat ca in desenele animate pana jos din farful scarilor...AU funduletul Cele mai amuzante intamplari Lol

Ultima editare efectuata de catre Ralu-Chan in Sam 30 Ian 2010, 17:48, editata de 1 ori
Kido X
Kido X

http://www.chibi-mania.lolforum.net

Sus In jos

Mesaj Scris de Jellyka Vin 29 Ian 2010, 19:34

Yeap...Si mie mi s-au intamplat multe.Dar daca nu erau recente le uitam desi acum 2 secunde la ele ma gandeam Laughing.So...Intr-o dimineata visam frumos(cred ca fu sambata/duminica) ca eram in India si se intamplau lucruri ce numai mintea mea putea sa le produca cand am dat sa ma intorc pe artea cealalta(eram constienta ce fac,desigur,dar eu tot visam) si in loc sa nimeresc perna am nimerit coltu' patului.Si s-a facut un cucui mare care noroc ca abia se vedea Laughing
Ori eram la scoala si profu' de mate ii asculta pe colegi tabla inmultirii(ce sa-i faci) si o intreaba pe o colega cat face 7x7 si ea raspunde ca 21 Cele mai amuzante intamplari 267547.De atunci vreo cateva saptamani/zile colegii ziceau ca "eu cred ca 7x7 face 21".Saraca fata.Asta e...Cam atat^^
Jellyka
Jellyka
Moderator Global

http://anime-universe.forumz.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de Raluky Dum 31 Ian 2010, 10:32

Amuzant mi se pare ce fac eu si colegeii mei :X in orele de engleza desigur...
Arta cu muste ^^"
Un model e aici daca vreti sa vedeti :D Fly on the beach XD

Sau cand mancam toata clasa...aducem toastere, paine (ultima data au fost 8 franzele),cascaval,salam si toate cele pt senvisuri..sa nu uitam de zacusca XD, gem si pepsi ^^
Raluky
Raluky

Sus In jos

Mesaj Scris de Psyhee Mar 06 Apr 2010, 18:55

Oh,sa vedem...
1.Eram in pauza si imi pierdeam timpul pe la catedra cu prietena mea cea mai buna.Cand dau sa ma asez pe scaun fac poc jos pentru ca ea bine-voise sa-mi traga scaunul de sub fund.->asta se intampla prin a 8-a
2.Din nou o colega imi trage scaunul de la catedra de sub fund -> printr-a 9
3."Think fast!" si zbang ma trezesc cu ghiveciul cu flori in brate.
Psyhee
Psyhee
Graphic Designer

http://idioticwords.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de TeeChan Dum 11 Apr 2010, 20:48

Ehm..la mine era cam asa:
Ma duceam intr'o pauza cu o colega sa-mi iau cappuccino,aflasem ca avem automat in liceu.. anyway,am ajuns acolo,mi-am luat paharul si venise Dori..un tip de la a 11a si m-a luat pe la spate...tot cappuccino s-a varsat pe el,bine pe juma din tricou si cand am vazut ce s-a intamplat m-a bufnit un ras de toata frumusetea si nu numai pe mine,ci si pe colega si pe aia care erau la usa pe care intram =]] intr'un fel m-am simtit razbunata pe o chestie mai veche, chiar daca asta am facut fara intentie :].
TeeChan
TeeChan

Sus In jos

Mesaj Scris de Insane Tenshi Dum 16 Mai 2010, 18:41

o alta patanie de a mea.
Era ora de mate, ca de obicei si ma scoate proful la tabla. El ma striga Denissu Love si ma pofteste la o ditamai problema. Stiam so rezolv si in timp ce el dicta si eu ma concentram am vazut ca am siretul desfacut la un pantof O_O. Ma gandeam sal las asa, dar poate ma impiedicam si radeau totsi Cele mai amuzante intamplari 82414 . Mam aplecat si miam legat siretul , iar profu face : Denissu ce faci acolo descanti sau vrei sa ne faci farmece? Cele mai amuzante intamplari 664935
Nu domn profesor am avut siretul desfacut! Cele mai amuzante intamplari 373997 '' Ce gluma seaca si ce om prost!''
Insane Tenshi
Insane Tenshi

Sus In jos

Mesaj Scris de Hachi Vin 10 Dec 2010, 20:45

Am multe intamplari amuzante

Una dintre ele ar fi:

Eram in parc cu o prietena si stateam pe o banca , admirand ''privelistea''.
Si nu stiu ce imi veni sa vorbim despre pasari , mai exact porumbei.Si vorbim ce vorbim si dintr-o data un porumbel isi face nevoile in capul prietenei mele. Va dati seama ca am plecat numai seara din parc ca sa nu ne vada cineva si partea proasta e ca a inceput sa ploua. Cele mai amuzante intamplari 373997

Sau:
Eram pe holul scolii asteptand sa inceapa orele. Si am facut un concurs cine poate sa atinga tocul usii(usa fiind destul de inalta) Si sare el atinge tocul cu mare usurinta (nici nu ma mir , doar e baschetbalist) Urmez eu.Sar de vreo patru ori si nu reusesc sa ating tocul. Sar nu ma las. Intre timp nu stiam de ce toti colegi s-au apucat de ras.Ma intorc eu si il vad pe proful de desen uitandu-se cu niste ochii ciudati la mine ca mai era un pic si cadeam , dar m-a prins peretele Cele mai amuzante intamplari 82414
Hachi
Hachi

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum