Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!
Anime Sign
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Titanic

+3
Kido X
Soleil.
Alucard
7 participanți

In jos

Titanic Empty Titanic

Mesaj Scris de Alucard Lun 14 Dec 2009, 17:27

Acest film este inspirat din fapte reale.Ati vazut fiilmul sau macar ati auzit de el?
Eu pe la 13 ani eram disperat dupa titanic.Filmul este foarte bine inspirat.Daca vreti sa va convingeti cautati pe youtube Celine Dion-My Hear Wil Go On.Este foarte bun filmul.Astept pareri.
Alucard
Alucard

http://worldanime.forumz.ro

Sus In jos

Titanic Empty Re: Titanic

Mesaj Scris de Soleil. Mier 16 Dec 2009, 14:35

Titanicul...ei bine Alucard cred ca e un fel de virus, fiindca eu am 13 ani si sunt de asemenea, innebunita dupa acest film.
Adevarat filmul este inspirat dupa fapte reale, mai exact dupa scufundarea vaporului Titanic in data de 14 Aprilie 1912 ( 14 aprilie...de ziua mea se scufunda vapoare Titanic 504518). Foarte multi spuneau ca vasul este imposibil de scufundat, celebra fiind replica " Nici Dumnezeu nu va scufunda acest vapor". Intradevar era un vas impresionant, inalt cat un bloc cu 11 etaje si spatios cat un teren de fotbal. Impactul cu icebergul, a fost ireversibil. Viteza era prea mare iar Titanicul un adevarat gigant, virajele fiind mai complicate. Au fost peste 1.500 de morti, zona devenind un adevarat cimitir marin. Decesul a atator persoane s`a datorat si numarului prea mic de barci.
Filmul s`a bazat mult si pe povestea de dragoste dintre Rose ( rol jucat de Kate Winselt) si Jack ( rol jucat de Leonardo DiCaprio). Acesta a fost un film incantator, castigator a trei premii Oscar.
Soleil.
Soleil.
Moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Alucard Mier 16 Dec 2009, 15:55

Ei deci vad ca mai sunt si altii care sunt inebuniti dupa titanic.Ma bucur ca ai vazut filmul.
Ei bine viata e grea.Acest film se termina si bine si rau deoarece Rose traieste iar Jack moare inghetat in apa marii.La inceput eu nu am stiut de ce s-a lovit de iceberg deoarece era primavara,dar apoi am aflat ca treceau printr-un camp inghetat.
Alucard
Alucard

http://worldanime.forumz.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de Kido X Mier 20 Ian 2010, 20:46

Da...si eu am vazut filmul.Nu pot sa spun ca sunt inebunita dupa el dar imi place foarte mult! Un film foarte reusit si bazat pe fapte reale!Am mai vazut o fersiune alta decat cea in care joaca DiCaprio...insa nu avea acelasi farmec si culoare!Am vazut ca s-a filmat o continuare Titanic 2...nu am vazut-o insa pare interesanta(se pare ca Jack a fost gasit inghetat pe fundul oceanului si apoi a fost readus la viata...) Titanic 113996
Kido X
Kido X

http://www.chibi-mania.lolforum.net

Sus In jos

Mesaj Scris de TeeChan Sam 13 Feb 2010, 16:52

Ah,filmul asta cred ca l-am vazut si revazut de cel putin 8 ori tot de atatea ori am plans la sfarsit -.-',probabil din cauza melodiei <3.Povestea mi-a placut desi,imi place mai mult varianta in care joaca si Leonardo DiCaprio >>'.Chiar daca am vazut de asa multe ori filmul,nu am devenit innebunita dupa el,da' se iveau ocazii si nu le puteam rata =].
TeeChan
TeeChan

Sus In jos

Mesaj Scris de Daelithal. Sam 13 Feb 2010, 18:43

Well, nu mai ştiu de câte ori l-am văzut, dar cred că au fost mai mult de 4-5 dăţi. Uhm, cred că nu am plâns chiar de fiecare dată când l-am văzut la sfârşit, deşi prima dată pot spune că am plâns fără dar şi poate. [Dar asta a fost cu ceva timp în urmă, ani...]. Hm, the story is interesting, a sad story, with not rlly an happy end, but she deserve to be watched.
Eh, nu pot spune că sunt o fană înfocată a lui, dar îl apreciez aşa cum se cuvine.
Daelithal.
Daelithal.
Moderator Global

Sus In jos

Mesaj Scris de Psyhee Mier 14 Apr 2010, 19:28

Se pare ca sunt singura persoana de pe-aici care uraste de moarte filmul asta.Da,ok storyul e bun,actorii joaca foarte bine si e un film bazat pe fapte reale.Dar cate filme nu sunt?Adica nu m-a impresionat mai deloc iar povestea celor doi am citit-o in atat de multe mangauri incat m-am cam plictisit de ea.Dar hai sa zicem ca citesc eu prea multe mangauri.Totusi tot nu-mi place,iar daca m-ar obliga cineva sa-l mai vizionez odata cred ca l-as strange de gat.In primul rand pentru ca ma plictiseste de moarte ~.~ Si este muult prea supraapreciat.
Psyhee
Psyhee
Graphic Designer

http://idioticwords.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de KetchUp` Joi 15 Apr 2010, 08:49

L`am vazut de prea multe ori ca sa ma mai dau acum cu parerea si sa spun ca e TARE . Pai cum am inceput sa`l vad ? Colegii si prietenii tot aduceau aminte de discutia asta "ca au vazut Titanic" (ma refer la film) . La ce lene imi e mie sa vad un film recomandat de altii le`am spus sa imi explice dar nu am inteles mai nimic asa ca am decis sa il vad eu xD Cred ca aveam vreo 12-13 ani . Prima data am gasit filmul fara subtitrare si nu am inteles mare lucru dar apoi l`am revazut cu o colega si pot spune ca a doua oara chiar am plans T__T Ma emnotionasem rau mai ales in a doua parte cand se scufunda vasul . Eh..Acum daca il mai vad sigur nu as rezista pana la capat pentru ca m`as plictisi .
KetchUp`
KetchUp`

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum