Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!
Anime Sign
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

In pielea altcuiva

+6
Kidu
Jellyka
Kido X
Alucard
Soleil.
Moony
10 participanți

In jos

In pielea altcuiva Empty In pielea altcuiva

Mesaj Scris de Moony Lun 14 Dec 2009, 17:35

Am vazut topicul asta pe undeva pe Manga-Anime si mi s-a parut interesant.

Deci,in locul cui v-ar placea sa fiti?Nu conteaza,poate sa fie si obiect,animal sau planta.Va rog sa motivati alegerea facuta.

Mi-ar placea sa fiu in pielea unei colege de scoala care e mereu vesela indiferent de ce se intampla,e dreapta cand vine vorba de conflicte sau neintelegeri.
Ii place exact cum este,sau daca ceva nu ii convine la propria persoana,nu se plange.
Moony
Moony

http://lunaanime.3xforum.ro

Sus In jos

In pielea altcuiva Empty Re: In pielea altcuiva

Mesaj Scris de Soleil. Lun 14 Dec 2009, 17:42

Mi`as dori sa fiu in pielea unui baiat la care tin foarte mult si care imi e unul din cei mai buni prieteni...Nu stiu sigur de ce, pur si simplu as vrea sa fiu el pentru cel putin o ora. Este super de treaba si un prieten adevarat...deci ar fi interesant sa fiu el..happy
Soleil.
Soleil.
Moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Alucard Lun 14 Dec 2009, 17:43

Eu mi-as dori sa fiu o planta.Niciodata nu stiu cum este.As dori sa fiu un iris deoarece ei cresc mereu in colonii deci oriunde voi fi voi fi cu familia mea de irisi.Doresc sa fiu un iris deoarece mirosul lor puternic inspira dragoste si pentru ca este simbolul Casei Capulet.

Ultima editare efectuata de catre Alucard in Mier 16 Dec 2009, 13:15, editata de 1 ori
Alucard
Alucard

http://worldanime.forumz.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de Kido X Lun 14 Dec 2009, 20:38

Mie mi-ar place sa fiu in locul unei colege din clasa! deoarece este:frumoasa,desteapta,prietenoasa,intelegatoare,calma , o prietena adevarata!Nu stiu de ce as vrea asa de mult sa fiu in locul ei dar stiu sigur ca ar fii super tare sa fiu ea macar pentru o ora! In pielea altcuiva 851396
Kido X
Kido X

http://www.chibi-mania.lolforum.net

Sus In jos

Mesaj Scris de Jellyka Mar 15 Dec 2009, 19:31

Alucard a scris: pentru ca este simbolul Casei Capule.

Serios?Eu n-am citit asa ceva in Romeo si Julieta(Mda,spre deosebire de carte,anime-ul eu mult mai detaliat si nu e in vresuri,mai ales ca praintii Julietei nu mai traiesc in anime si pare mai interesant XD)...Da' fac off asa ca trec la on:

Daca as fi planta as vrea sa fiu un liliac.E o floare superba,as creste primavara,as mirosi frumos si as fi mai multe deodata XD.Iubesc liliecii,si vorbesc de flori^^
Daca as fi obiect as vrea sa fiu un papitoi frumos.O oiae,un uras,un caine sau ceva de genu' caci imi plac mult jucariile de plus In pielea altcuiva 408816
Daca as fi un animalas, vrea sa fiu un caine.Vagabond,cu stapani eu intotdeauna voi fi loial celui care ma ajuta si voi musca pe cei care-mi vor raul.
Si in sfarsit,daca as vrea sa fiu in pielea cuiva,aceea ar fi Divyanka Tripathi.Lol,merita sa incerci o viata de vedeta,mai els cand esti din serialul meu preferat.Chiar si pentru 5 min.

Asta e povestea mea In pielea altcuiva 408816
Jellyka
Jellyka
Moderator Global

http://anime-universe.forumz.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de Kidu Vin 25 Dec 2009, 13:12

Daca as fii om as fii in locul unei fete foarte populare de la noi din scoala desii mie mi se pare ca este cam nesuferita..adica da este dar totusi :-j
daca as fii o planta as vrea sa fiu un brad deoarece el nu ingalbeneste niciodata ramane mereu verde
daca as fii un element as vrea sa fiu focul deoarece imi place mult focul si stiu ca este unul dintre cele mai puternica elemente chiar daca apa il stinge
Kidu
Kidu

Sus In jos

Mesaj Scris de Hiro Aizawa Sam 09 Ian 2010, 20:57

daca as fii planta as vrea sa fiu un trandafir ptr ca imi place la nebunie
daca as fii om as vrea sa fiu in pielea unui prost sau tocilar sa vad cum se simte desii nu cred ca prea bine
daca as fii animal as vrea sa fiu leu ptr ca e animalu meu preferat si ma reprezinta
daca as fii un element as vrea sa fiu vant (nu am motiv)
Hiro Aizawa
Hiro Aizawa

Sus In jos

Mesaj Scris de Insane Tenshi Mier 13 Ian 2010, 20:51

Miar place sa fiu o pasare .^_^" Sa zbor sa vad kum e sa fiu libera si rebela .Sa vad lumea de sus.Pariu ca ar seamana cu niste furnici.Oricum nu as vr sa fiu una din pasarele vanate,ci cv in genul unei ciocarlii sau berze.
Dar totusi nu miar placea sa zobr singura ci cu suratele mele in stoluri.Si sa fim mereu in drum spre tsarile calde. In pielea altcuiva 267547
Insane Tenshi
Insane Tenshi

Sus In jos

Mesaj Scris de Kido X Vin 05 Feb 2010, 15:53

Daca as putea fi o planta as fi un trandafir penru ca este frumos dar se poate apara singur cu spinii!
Daca as putea fi un animel as fi cainele meu:Toto se joaca toata ziua,doarme mananca si nu trebe sa mearga la scoala
Iar daca as putea fi un om as fi:Bill Kaulitz deoarece este foarte talentata si nu cred ca totusi m-as imbraca la fel In pielea altcuiva 294621 si pentru ca este un om bun cu suflet si arata bine(sa nu luam in considerare ca este anorexic)
Kido X
Kido X

http://www.chibi-mania.lolforum.net

Sus In jos

Mesaj Scris de Insane Tenshi Joi 20 Mai 2010, 21:23

Miar mai place sa fiu in pielea unui catel de casa, sa vad cum e sa dorm toata ziua sa fiu liber si rasfatata.
Sau ar mai fii ceva , sa fiu in pielea unei vedete Laughing. Sa canti si sa fii popular este frumos, e naspa ca ma confrunt cu paparazi si nu am timp nici sa respir, sunt stresanti. Laughing
Insane Tenshi
Insane Tenshi

Sus In jos

Mesaj Scris de Abigail. Lun 28 Iun 2010, 12:16

Mi-ar plăcea să fiu in pielea Denisei pentru o oră măcar, pentru că este o adevărată prietenă, e frumoasă, haioasă, se ţine de cuvânt. Cred că ar fi haios, deşi uneori are prea mult respect pentru cei din jur. Alte motive nu cred că am. Dar simplul fapt că ea este grozavă motivează totul.
Abigail.
Abigail.

Sus In jos

Mesaj Scris de Maya Mar 13 Iul 2010, 20:16

As vrea sa fiu baiat !!!!!! sa vad cum e probabil primul drum ar fi la o oglinda(ma intelegeti In pielea altcuiva 865100 Laughing )Apoi as intreba baietii ce cred despre mine .Oare daca as fi baiat as avea succes la fete.....NORMAL pentru ca is fata si stiu totul despre fete.Desi totusi nu ma vad (ca baiat) uitaundu-ma la meciuri de fotbal sau scuipand seminte ce se imbina cu berea la doza.
Maya
Maya

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum