D.Gray-Man
3 participanți
Pagina 1 din 1
D.Gray-Man
Este un anime foarte interesant.Intamplarile se deruleaza cronologic.Un tip Allen Walker este un exorxist ce ucide akuma.Acuma sunt roboti su suflete umane ce plang in interiorul sau,care devin marionete ale contelui Milenar.Fiecare exorxist are o arma anti-Akuma ce este activata cu ajutorul inocentei ce trebuie recuperata pentru a aduce pacea pe pamant.
Trebuie sa urmariti serialul.Este foarte tare.
Trebuie sa urmariti serialul.Este foarte tare.
Re: D.Gray-Man
eu nu pot sal urmaresc decat pe siteul animax sau daca vreau mai repede il caut in engleza ca il inteleg cu mult mai usor(nu mi se pare foarte bine tradus din cate am vazut sau asa mi se pare mie ^^' ) dar imi place mult e tare haios mai ales bookman ca panda cand ii da cate una lui lavi si allen la ce apetit are chiar daca stiu cauza apetitului imi place animeul asta si il voi urmarii in continuare
il recomand si altora
si scuze ca am folosit expresiile engleze la nume(despre "bookman" si "parasitic" ma refer ^^' )
il recomand si altora
si scuze ca am folosit expresiile engleze la nume(despre "bookman" si "parasitic" ma refer ^^' )
neko-chan- Mesaje : 48
Re: D.Gray-Man
Clar sys mai innebunit cu animeul asta.
Aveai multi admiratori prin el. Pai spun sincer ca nu lam vazut, dar am avut o scurta documentare si povestire din partea lui Neko-chan. Mi se pare interesant, dar mai ma gandesc daca sal vizionez sau nu.
Pana acum stiu doar cativa baieti din el.
Aveai multi admiratori prin el. Pai spun sincer ca nu lam vazut, dar am avut o scurta documentare si povestire din partea lui Neko-chan. Mi se pare interesant, dar mai ma gandesc daca sal vizionez sau nu.
Pana acum stiu doar cativa baieti din el.
Insane Tenshi- Mesaje : 1203
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum