Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!
Anime Sign
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

D.Gray-Man

3 participanți

In jos

D.Gray-Man Empty D.Gray-Man

Mesaj Scris de Alucard Lun 14 Dec 2009, 17:53

Este un anime foarte interesant.Intamplarile se deruleaza cronologic.Un tip Allen Walker este un exorxist ce ucide akuma.Acuma sunt roboti su suflete umane ce plang in interiorul sau,care devin marionete ale contelui Milenar.Fiecare exorxist are o arma anti-Akuma ce este activata cu ajutorul inocentei ce trebuie recuperata pentru a aduce pacea pe pamant.
Trebuie sa urmariti serialul.Este foarte tare.
Alucard
Alucard

http://worldanime.forumz.ro

Sus In jos

D.Gray-Man Empty Re: D.Gray-Man

Mesaj Scris de neko-chan Joi 11 Feb 2010, 19:06

eu nu pot sal urmaresc decat pe siteul animax sau daca vreau mai repede il caut in engleza ca il inteleg cu mult mai usor(nu mi se pare foarte bine tradus din cate am vazut sau asa mi se pare mie ^^' ) dar imi place mult Laughing e tare haios D.Gray-Man 267547 mai ales bookman ca panda cand ii da cate una lui lavi Laughing si allen la ce apetit are chiar daca stiu cauza apetitului Laughing imi place animeul asta si il voi urmarii in continuare
il recomand si altora D.Gray-Man 602519
si scuze ca am folosit expresiile engleze la nume(despre "bookman" si "parasitic" ma refer ^^' )
neko-chan
neko-chan

Sus In jos

Mesaj Scris de Insane Tenshi Joi 08 Iul 2010, 12:06

Clar sys mai innebunit cu animeul asta.
Aveai multi admiratori prin el. Pai spun sincer ca nu lam vazut, dar am avut o scurta documentare si povestire din partea lui Neko-chan. Mi se pare interesant, dar mai ma gandesc daca sal vizionez sau nu. D.Gray-Man 851396
Pana acum stiu doar cativa baieti din el.
Insane Tenshi
Insane Tenshi

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum