Colega/colegul de banca ?
+9
Psyhee
Jellyka
SilverKat
Daelithal.
TeeChan
Love
Kido X
Kidu
Angel
13 participanți
Anime Sign :: Altele :: Cafenea
Pagina 1 din 1
Colega/colegul de banca ?
Cum va intelegeti cu colegul/colega de banca ?
Bine sau rau ?
Plange-tiva sau lauda-tiva .
Eu una , stau in prima banca cu un baiat , de ce? pentru ca el si cu inca o colega se certau , intr-o zi am inceput sa tip la ei si aia sa enervat si mia zis ca de ce nu stau eu cu Razvan [ asa il cheama ] si asa ma-m pricopsit cu el ...
Bine sau rau ?
Plange-tiva sau lauda-tiva .
Eu una , stau in prima banca cu un baiat , de ce? pentru ca el si cu inca o colega se certau , intr-o zi am inceput sa tip la ei si aia sa enervat si mia zis ca de ce nu stau eu cu Razvan [ asa il cheama ] si asa ma-m pricopsit cu el ...
Angel- Mesaje : 111
Re: Colega/colegul de banca ?
Deci acum stau in banca a doua de la mijloc
cum ma inteleg cu colegul meu de banca bine cateodata deoarece vrea sa imi puna mana pe ...fund si il pleznesc in ore sau ii dau mana la o parte cateodata ma streseaza mai ales la engleza deoarece trebuie sa ii spun ce inseamna,cum trebuie sa facem la asta...(majoritatea colegilor ma intreaba) ei bine si eu la teza la romana am copiat de la el ca nu stiam unde-va
cum ma inteleg cu colegul meu de banca bine cateodata deoarece vrea sa imi puna mana pe ...fund si il pleznesc in ore sau ii dau mana la o parte cateodata ma streseaza mai ales la engleza deoarece trebuie sa ii spun ce inseamna,cum trebuie sa facem la asta...(majoritatea colegilor ma intreaba) ei bine si eu la teza la romana am copiat de la el ca nu stiam unde-va
Kidu- Mesaje : 311
Pai...stau in a treia banca de la perete...au ca coleg de banca un baiat:Toma!
Cateodata ne intelegem bine alteori rau...este foarte vorbaret si mai si vorbeste tare o mai si incyrc din cauza lui! Cel mai bine stie sa vorbeasca neitrebat,sa copieze de la mine cad ne preda ceva si spune putintel mai repede(scrie incep si dupa ce scrie 5 randuri intoarec foaia lasa loc liber si cate 5 randuri)! Si stie sa critece intr-un fel incat te jigneste foarte tare!
Dar este si foarte comic ceteodata!
Cateodata ne intelegem bine alteori rau...este foarte vorbaret si mai si vorbeste tare o mai si incyrc din cauza lui! Cel mai bine stie sa vorbeasca neitrebat,sa copieze de la mine cad ne preda ceva si spune putintel mai repede(scrie incep si dupa ce scrie 5 randuri intoarec foaia lasa loc liber si cate 5 randuri)! Si stie sa critece intr-un fel incat te jigneste foarte tare!
Dar este si foarte comic ceteodata!
Eu stau in banca întai, randul de la perete.Sunt clasa a IX-a, asa ca am colegi noi (in proportie de 90%), insa am vorbit inca din gimnaziu, cu una din colegele de pe atunci sa stam impreuna.Si stam impreuna ^__^ Imi place foarte mult sa stau cu ea in banca (o cheama Anca), pentru ca ne cunoastem dintr-a V-a si ne intelegem super.E singura persoana din clasa careia îi suflu si, in cazul in care e vorba de copiat, ne ajutam reciproc.Pana acum nu ne-am certat niciodata si planuim sa mergem impreuna si la facultate (dar, mai inainte de asta, la olimpiada nationala de biologie, in Koreea).
Ma inteleg bine si cu celelalte colege din clasa, insa daca ar fi sa aleg, categoric imi prefer colega de banca ! =^.^=
Ma inteleg bine si cu celelalte colege din clasa, insa daca ar fi sa aleg, categoric imi prefer colega de banca ! =^.^=
Eh,pai eu in majoritatea orelor stau cu Alexa <3 nebuna si Elena...ne intelegem foarte bine,ne ajutam reciproc in orice problema legata de scoala si faza e ca numa anu' trecut ne-am intalnit toate trei plus Flori...aka patru.xDD Da' la unele ore ne mai multam din banci..mai in spate,niciodata mai in fata =] si ori stau cu unu' dintre baieti,ori stau cu ele ca la majoritatea orelor avem banci de 3 banci si la unele si chiar de 4 >>.Anyway...cu toti ma inteleg bine mai ales ca majoritatea uram sa stam singuri in banca si ne inghesuim unii langa altii. Deci,nu stiu cu cine imi e mai bine ca la Ryuu mai rad cu el,iar cu Alexa si Elena facem de toate impreuna..ne intelegem foarte bine intre noi =D oricum am sta in banci. =D
TeeChan- Mesaje : 444
Heh, eu am avut în sfârşit norocul să scap de băieţi. [tot cu ei nimeream =]] ]. Ce să-i faci, diriga avea ceva să ne aşeze fată cu băiat. Dar cu Alex mă mai şi distram, ne jucam în orele în care ne plictiseam. xD
Anyway, acum stau cu o fată, Loxy <3. Ne înţelegem bine, şi acum că stăm de la începutul anului împreună, ne-am apropiat, şi la şcoală suntem cam nedespărţite. :]] La teste o mai ajut [ce înseamnă să fii deşteaptă >.>], şi la teze am ajutat-o, chiar dacă ea a dat la geografie, iar eu la istorie, i-am spus şi eu ce mi-am amintit. :]] La română i-am dat foaia pe care scrisesem comentariul...În schimb, la ascultat nu putem niciuna şopti, pentru că stăm fix în faţa profului/profei, deci ne-ar auzi fără dar şi poate. :]]
Ehm, acum îmi convine cu cine stau, şi sper ca diriga să nu ne facă vreo surpriză şi să ne mute. >.>"
Anyway, acum stau cu o fată, Loxy <3. Ne înţelegem bine, şi acum că stăm de la începutul anului împreună, ne-am apropiat, şi la şcoală suntem cam nedespărţite. :]] La teste o mai ajut [ce înseamnă să fii deşteaptă >.>], şi la teze am ajutat-o, chiar dacă ea a dat la geografie, iar eu la istorie, i-am spus şi eu ce mi-am amintit. :]] La română i-am dat foaia pe care scrisesem comentariul...În schimb, la ascultat nu putem niciuna şopti, pentru că stăm fix în faţa profului/profei, deci ne-ar auzi fără dar şi poate. :]]
Ehm, acum îmi convine cu cine stau, şi sper ca diriga să nu ne facă vreo surpriză şi să ne mute. >.>"
Daelithal.- Moderator Global
Eu stau cu un pitic in prima banca, pe randul din mijloc si pot sa spun ca e ORIBIL, toti profesorii se uita in caietul meu sau la lucrari, urasc asta. Cat despre colegu' meu, un aiurit care habar nu are pe ca planeta este, si acum ma intreb ce cauta in clasa a VIII-a A. Oricum, nu-i corect pentru ca altii stau cum vor si eu sunt obligata sa stau langa aiuritu' ala.
SilverKat- Mesaje : 62
Da...Ce pot sa spun...Ea s-a pus langa mine in primul rand.Plangeri : Colega-mea e "skinny",daca i-ai da sa manance coleiva,cornu' de la scoala,zacusca de fasole,costita si orice altceva ce-i bun la gust,ea ar prefera sa moara.Scrie geometric,atunci cand prinde ca eu nu-s atenta,copiaza de la mine,daca nu-i spun sa se traga la banca ei isi baga cotu-n mine cand scrie...Etc....Da,am spus ca ea s-a pus langa mine 8-|.Preferam sa stau singura sau cu oricine altcineva ca ea statea inainte cu alte doua colege de-ale mele.Da' ma rog,saptamana asta fu numai la repetitii pentru concertu' ala la care a obligat-o profa de muzica sa mearga.Da,sa nu mai spun ca nu stie sa vorbeasca cu toti dintii si abia daca inteleg ceva de la ea.Done!Am descris-o bine,nu?^^
Weeei,cole~
M-am pricopsit cu colega mea de banca intr-a noua fara sa-mi dau seama cum,pur si simplu am ales sa stam impreuna in banca si de-atunci suntem de nedespartit.Este o fire foarte aeriana,uneori am impresia ca-s mama ei o.o Are talentul sa povesteasca ore in sir verzi si uscate,iar eu sa o ascult.este blonda-creata,asa ii si zicem uneori.Cu toate ca nu pare prea inteligenta este foarte isteata si are o imaginiatie bogata.Cand scrie compuneri,scrie fraze de 5 randuri si ma pune pe mine sa le citesc x.x
Este foarte buna la desen,vrea sa se duca la arhitectura si face niste desene geniale *.*Si e una dintre putinele persoane care ma suporta si care accepta comentariile mele ironice.
Imi canta incontinuu:"Pe sub apa,pestii nu put!"
M-am pricopsit cu colega mea de banca intr-a noua fara sa-mi dau seama cum,pur si simplu am ales sa stam impreuna in banca si de-atunci suntem de nedespartit.Este o fire foarte aeriana,uneori am impresia ca-s mama ei o.o Are talentul sa povesteasca ore in sir verzi si uscate,iar eu sa o ascult.este blonda-creata,asa ii si zicem uneori.Cu toate ca nu pare prea inteligenta este foarte isteata si are o imaginiatie bogata.Cand scrie compuneri,scrie fraze de 5 randuri si ma pune pe mine sa le citesc x.x
Este foarte buna la desen,vrea sa se duca la arhitectura si face niste desene geniale *.*Si e una dintre putinele persoane care ma suporta si care accepta comentariile mele ironice.
Imi canta incontinuu:"Pe sub apa,pestii nu put!"
Păăi, nu-mi amintesc sigur cum, dar anu' ce-a trecut m-am pricopsit cu Dani. Ei bine, dacă la început era să fac crize, daa, nu-l voiam pe Dani :][, acum nu mai am probleme.
Orele treceau mai repede, bine, era totul oke, ne încurajam unul pe altul. A trebuit să-mi mai cumpăr bluze fără pic de decolteu. :]]. Nu e vina mea că sunt puţin mai dezvoltată şi se holba-n decolteul meu. Apoi, la teza de la română, eu am luat nouă şi el opt, şi el s-a enervat că a spus că el credea că a copiat cuvânt cu cuvânt totul de la mine. :]].
Imposibil să nu te distreze copilul ăsta...
Orele treceau mai repede, bine, era totul oke, ne încurajam unul pe altul. A trebuit să-mi mai cumpăr bluze fără pic de decolteu. :]]. Nu e vina mea că sunt puţin mai dezvoltată şi se holba-n decolteul meu. Apoi, la teza de la română, eu am luat nouă şi el opt, şi el s-a enervat că a spus că el credea că a copiat cuvânt cu cuvânt totul de la mine. :]].
Imposibil să nu te distreze copilul ăsta...
Abigail.- Mesaje : 63
poi si eu mam pricopsit cu un baiat pe nume alex stateam in a doua banca pe randul de la perete....nu spun ca n mam distrat cu el dar si in ore copia de la mine si toata ziua vorbea si se dadea mare ca ce destept si smeker e el...la inceput mi sa parut putin simpatic dar dupa o sapt. stateam in genunchi si o rugam pe diriga sa ma mute,era obsedata de faptul ca trebuie sa stam fata cu baiat.....(si implus alex avea un caine foarte agresiv...si la teza a copiat de la mine am avut noroc ca nu se prea plimba profa prin partea aia....si cam atat despre colegul meu cel foarte enervant dar in acelasi timp si foarte amuzant si plin de sine....
Edited by Rani. :Stii motivul =_____=
Edited by Rani. :Stii motivul =_____=
$onny- Mesaje : 495
Asa colegii de banca. Stau la mijloc sunt granita dintre iad si iad...
Ca niciunul nu e bun...AM unul din dreapta Viorel e prost de bubuie >.< nici sa copieze cu caietul in fata nu stie...Iam arata de doua trei parca e chior... --.--"
Al din stanga e domnul Fasole ( Alexander), mda ce nume...
Asta mereu e cu gura mare si daca are porecla fasole mai trebuie explicatii...Da pai mai trage vanturi toxice pe silentios la ore si zice ca e canalizarea de vina, dar daca stau cu el in banca stiu ca minte.
Ca niciunul nu e bun...AM unul din dreapta Viorel e prost de bubuie >.< nici sa copieze cu caietul in fata nu stie...Iam arata de doua trei parca e chior... --.--"
Al din stanga e domnul Fasole ( Alexander), mda ce nume...
Asta mereu e cu gura mare si daca are porecla fasole mai trebuie explicatii...Da pai mai trage vanturi toxice pe silentios la ore si zice ca e canalizarea de vina, dar daca stau cu el in banca stiu ca minte.
Dya :]- Mesaje : 199
Huh, vorba lui Dya >_>
Stau la mijloc si eu arbitru intre doua specimene.
Cel din stanga e ochelarist si un tocilar disperat, sta cocosat sis face cort din carti la lucrari. Ce ciudat!
Si colegul de langa mine, este cam mistocar, face caterinca de colegul-meu si eu stau sal despart. Cu mine nare treaba cum nam nici eu cu el.
Stau la mijloc si eu arbitru intre doua specimene.
Cel din stanga e ochelarist si un tocilar disperat, sta cocosat sis face cort din carti la lucrari. Ce ciudat!
Si colegul de langa mine, este cam mistocar, face caterinca de colegul-meu si eu stau sal despart. Cu mine nare treaba cum nam nici eu cu el.
Insane Tenshi- Mesaje : 1203
Anime Sign :: Altele :: Cafenea
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum