Colegii de clasa ?
+8
Simona (:
TeeChan
Kidu
Love
Kido X
Raluky
Hanako-chan
Angel
12 participanți
Anime Sign :: Altele :: Cafenea
Pagina 1 din 1
Colegii de clasa ?
Deci cum va intelegeti cu colegii de clasa ?
Eu una ma inteleg destul de bine , cand trebuie sa ne batem cu alte clase , a sau atunci cand am inlocuit testele la limba romana , a fost tare . Intr-un cuvanta ma intreleg foarte bine cu colegii
Eu una ma inteleg destul de bine , cand trebuie sa ne batem cu alte clase , a sau atunci cand am inlocuit testele la limba romana , a fost tare . Intr-un cuvanta ma intreleg foarte bine cu colegii
Angel- Mesaje : 111
Re: Colegii de clasa ?
Colegii mei , ah ...adica turma mea de oi . In general ne intelegem bine , la prostii suntem primii . Avem in clasa cam vreo 15 colegii care ne intelegem super , iesim la film , in oras ...si ne vedem destul de des . Mai sunte vreo 10 care stau ascunsi in banci si nu vorbesc cu nimeni . Cei drept pe aia nu-i prea bagam in seama [urat din partea noastra] :-" . Desi ne mai batem , ne mai param , avem mici confilcte ... la teze , teste si ascultat ne soptim , copiem ... Astia suntem ... nu cred ca mi-as da colegii pentru altii . Toti sunt super in felul lor . Si in 6 ani de cand ne stim am ajuns destul de uniti . Parca n-as vrea sa se termine generala TT_TT . Mi-e groaza sa ma gandesc ca peste doi ani trebuie sa ne despartim TT_TT . Oricum ... ii ador asa cum sunt :D
Hanako-chan- Mesaje : 63
Well, la mine 9D e renumit pt tampeniile noastre :">
Sunt niste colegi oke, inafara de cateva fete :-" si cativa baieti cu care daca am vorbit de la inceputul liceului de 5 ori de bene ?
Sunt foarte de treaba, cu simtul umorului foaaarte dezvoltat ceea ce e bine:D pt ca imi place sa rad
Sunt niste colegi oke, inafara de cateva fete :-" si cativa baieti cu care daca am vorbit de la inceputul liceului de 5 ori de bene ?
Sunt foarte de treaba, cu simtul umorului foaaarte dezvoltat ceea ce e bine:D pt ca imi place sa rad
Raluky- Mesaje : 81
Let's see...
Sunt in clasa a 6 a B! Recunoscuti pentru prostiile noastre!In general ma inteleg destul de bine cu majoritatea lor..inafara de 5:Luci(se crede mare si tare...si ii tre fitos)Iulian(pacostea clasei)si Dargos(singurul lucru in comun:animele! se crede un geniu al calculatoarelor dar nu este) si 2 fete barfitoarele clasei(toate clasele treebuie sa aiba asa ceva..nu?!) In rest sunt toti foarte de treaba si daca este siua ta sau onomastica vin la tine si iti dau tot felul de urari destul de faine!
Suntem un colectiv destul de bunut!
Sunt in clasa a 6 a B! Recunoscuti pentru prostiile noastre!In general ma inteleg destul de bine cu majoritatea lor..inafara de 5:Luci(se crede mare si tare...si ii tre fitos)Iulian(pacostea clasei)si Dargos(singurul lucru in comun:animele! se crede un geniu al calculatoarelor dar nu este) si 2 fete barfitoarele clasei(toate clasele treebuie sa aiba asa ceva..nu?!) In rest sunt toti foarte de treaba si daca este siua ta sau onomastica vin la tine si iti dau tot felul de urari destul de faine!
Suntem un colectiv destul de bunut!
Noi suntem a IX-a F, clasa de bio-chimie (traducere - clasa de fete).Suntem 28 de copii in clasa, din care 21 de fete.Si, fiindca suntem din Dobrogea ... avem toate neamurile ... rusi-lipoveni, turci, evrei, germani, bulgari si alte cateva tipuri.Dar de inteles ... ne intelegem chiar super.
Aproape toti suntem noi in liceu (in afara de mine, colega mea de banca, gemenele si inca o colega) si majoritatea sunt veniti si de prin judet (adica stau la gazda sau la camin), insa e foarte tare.Desi, suntem cam cuminti.Avem un coleg care e foarte bun la matematica, o colega prima la chimie, eu cu o alta colega la romana, la biologie eu cu colegea mea de banca ... si retsu' ... de umplutura ^^" Oricum, e frmos si pana acum nu am avut deloc probleme, atata ca ... mai am eu conflicte cu un neam de prin clasa (si nu, nu-s rasista XD ).
Cel mai tare a fost la Balul Bobocilor, cand am avut tema "Anii '80" si am facut rost de costume super.Ne-am distrat in seara aceea si ne-am imprietenit =^.^=
Aproape toti suntem noi in liceu (in afara de mine, colega mea de banca, gemenele si inca o colega) si majoritatea sunt veniti si de prin judet (adica stau la gazda sau la camin), insa e foarte tare.Desi, suntem cam cuminti.Avem un coleg care e foarte bun la matematica, o colega prima la chimie, eu cu o alta colega la romana, la biologie eu cu colegea mea de banca ... si retsu' ... de umplutura ^^" Oricum, e frmos si pana acum nu am avut deloc probleme, atata ca ... mai am eu conflicte cu un neam de prin clasa (si nu, nu-s rasista XD ).
Cel mai tare a fost la Balul Bobocilor, cand am avut tema "Anii '80" si am facut rost de costume super.Ne-am distrat in seara aceea si ne-am imprietenit =^.^=
Deci ma inteleg destul de bine dar avem unele momente cand ne certam singurele exceptii:Georgiana(nu iese din banca vorbeste cu putine persoane doarece este timida),Buga(ne batem joc de el ....urat din partea noastra),Doaga(cel mai tampit copil pe care l-am vazut) si mai sunt mai multi clasa noastra este cunoscuta drept cuminte si bla bla dar dupa faza cu becurile si alte prostii numai suntem asa
Kidu- Mesaje : 311
Uh...X-D clasa de filologie...mai precis suntem 27 de fete si 2 baieti,saracii,da' vorbesc mai mult ca noi =].Anyway,ne acceptam unii pe altii,suntem cat de cat uniti,mai ales cand e vorba de plecat >>.Dar,in general ne intelegem bine chiar daca sunt unele fete mai mult sau mai putin fitoase,am invatat sa ne toleram chiar daca nu ne place ceva la cineva.Anu' trecut,prin primul semestru era o oarecare rivalitate intre noi,cine invata mai bine sa ajunga in varf dar,diriga ne punea cu picioarele pe pamant si am decis sa renuntam la 'bisericutele' pe care le aveam -.-'.Oricum e mult mai buna clasa asta decat eram in generala >>.
TeeChan- Mesaje : 444
O.o eh xD. Noi in clasa noastra e foarte rara sa ne intelegem cu totii bine, deoarece la unele de la noi din cls le place de unii de la a8a si baietii si unele fete, incep sa zica la toata scoala si chestii de zici de mare chestie e si fetele alea se supara . Ca de obicei colegii mei sunt materialisti, adica daca ai invatat la vreo materie, daca ai mancare si ceva de baut esti prietenu lor cel mai bun . Deci mai pe scurt cateodata ne intelegem bine cateodata nu. Dar cel mai bine ne intelegem cand e vorba de chiulit :]] sau cand trebuie sa facem schimb cand suntem de servici. :].
Simona (:- Mesaje : 265
Pff, slavă domnului că mai am doar vreo 3 luni în care trebuie să-i suport pe unii. Doar unii, că [,] cu restul mă înţeleg. Adică, de când au început să se creadă mari playboys [vezi Doamne...tocmai ei şi-au găsit-o :]] ], iar fetele se comportă ca atare, şi le fac pe plac [alea sunt vreo 2-3, dar sunt suficiente, mai ales una cu gura mare, cu care înainte mă înţelegeam, dar acum şi-a luat aere de vedetă, iar mie îmi vine să o îngrop de vie..Ah, gata, gata, dau în sadism.] Sunt şi fete de treabă, cu care mă înţeleg, şi cu care îmi petrec majoritatea timpului, mai ales cu colega de bancă, bineînţeles. Şi băieţi, hm, sunt vreo 3-4 normali, de fapt, toţi pot fi normali dacă vor, numai trebuie ei să facă pe clownii pentru a ieşi în evidenţă. Dar iasă doar cu lucruri negative, şi doi deja riscă să fie exmatriculaţi, sau cel puţin transferaţi la altă şcoală...Sincer, nu m-ar deranja, mai ales că pe unul credeam că îl împing pe geam, cu tot cu 70 şi ceva de kilograme pe care a reuşit să le acumuleze :]]. Trebuie să existe specimene, iar fetele cu care stau, nici ele nu-i suportă, eu şi colegă-mia de bancă de-abea aşteptăm să scăpăm de ei <3 nici nu am merge la banchet dacă nu am fi obligate >>"
Aşadar şi prin urmare, există persoane cu care mă înţeleg chiar bine, dar există şi persoane pe care nu le suport, datorită faptelor, şi la unele personalităţii.
Aşadar şi prin urmare, există persoane cu care mă înţeleg chiar bine, dar există şi persoane pe care nu le suport, datorită faptelor, şi la unele personalităţii.
Daelithal.- Moderator Global
Eu una ma inteleg cam 45 % dak e sai dam un procentaj .
Vb mea : ei rad de mn cas diferita , eu rad de ei cas specimene .
Am numai manelisti in cls si pitsipoance..Mam saturat...La chestii de cooperare nu snt uniti..deci fiecare ptr el..Eu stau singura in bank si ma holbez la tavan .
Am cateva colege care imi snt apropiate si mai k picioarele pe pamant,asa ca cu ele ma inteleg bine...
Vb mea : ei rad de mn cas diferita , eu rad de ei cas specimene .
Am numai manelisti in cls si pitsipoance..Mam saturat...La chestii de cooperare nu snt uniti..deci fiecare ptr el..Eu stau singura in bank si ma holbez la tavan .
Am cateva colege care imi snt apropiate si mai k picioarele pe pamant,asa ca cu ele ma inteleg bine...
Insane Tenshi- Mesaje : 1203
Sa detaliez " minunata clasa a 6a M ( Muzica ) " .... Ei bine, renumita ca cea mai nesimtita, prost crescuta si proasta clasa din scoala este " iubita " de toti profii. In clasa sunt persoane normale? NU!!! Peste toti doar oameni batuti in cap. Prosti, nesimtiti care comenteaza la profesori fara nici o jena. Sunt milogi, paraciosi, fumatori ( fumeaza mai mult de jumate de clasa )... Numai cocalari, pitzipoane sau macar fitosi.
Cu cine ma inteleg din aceasta clasa? Cu banca si scaunul. Mereu sunt langa mine sa ma sustina . In rest, clasa e fragmentata, deloc unita, deloc normala. Abia asteapta sa se parasca unii pe altii si sa ma prinda pe mn ca nu iau cele mai mari note din clasa ca sa aiba de ce sa rada. Daca nu iau note mici, gasesc ei alt motiv sa rada de mine.
Sunt o clasa asa de minunata incat le place sa se batjocoreasca reciproc, sa se insulte si sa se bata.
Principalul motiv de distractie al clasei? Eu! Pentru ca sunt diferita si pentru ca iau note mari.
Le place sa zica ca golanul clasei ( care are cv creier in cap ) ma va intrece daca se pune pe invatat... Ei bine, oare cum ar fi daca mas pune si eu pe invatat, caci nici eu nu fac asta. In fine.
Aceasta este minunata mea clasa. Toti sunt niste porci si niste scroafe. Nu accepta nici macar oameni din aceeasi rasa ( adica nici nu se accepta prostii intre ei ), apai sa ma mai accepte si pe mine .
So, asta e cam tot
Cu cine ma inteleg din aceasta clasa? Cu banca si scaunul. Mereu sunt langa mine sa ma sustina . In rest, clasa e fragmentata, deloc unita, deloc normala. Abia asteapta sa se parasca unii pe altii si sa ma prinda pe mn ca nu iau cele mai mari note din clasa ca sa aiba de ce sa rada. Daca nu iau note mici, gasesc ei alt motiv sa rada de mine.
Sunt o clasa asa de minunata incat le place sa se batjocoreasca reciproc, sa se insulte si sa se bata.
Principalul motiv de distractie al clasei? Eu! Pentru ca sunt diferita si pentru ca iau note mari.
Le place sa zica ca golanul clasei ( care are cv creier in cap ) ma va intrece daca se pune pe invatat... Ei bine, oare cum ar fi daca mas pune si eu pe invatat, caci nici eu nu fac asta. In fine.
Aceasta este minunata mea clasa. Toti sunt niste porci si niste scroafe. Nu accepta nici macar oameni din aceeasi rasa ( adica nici nu se accepta prostii intre ei ), apai sa ma mai accepte si pe mine .
So, asta e cam tot
Desi s-a terminat anu scolar [nu stiu cum s-a facut minunea asta =.=] scriu si eu ceva...
Baietii: bai, deci doar... 4 din clasa sunt de treaba! Restu ... vai de capu' lor. Nici unu' nu ma suporta, nu ii suport ;;].
Fetele: 3 de treaba, restu fite, fite. Se dau mari de aia nu le suport, nu ma suporta. Deci...e clar... nu sunt cea mai adorata din clasa.
Sunt 28 de insi...si facem numa' tampenii<33 De aia uneori ne "iubim" :->
...cred ca am spus tot.
Baietii: bai, deci doar... 4 din clasa sunt de treaba! Restu ... vai de capu' lor. Nici unu' nu ma suporta, nu ii suport ;;].
Fetele: 3 de treaba, restu fite, fite. Se dau mari de aia nu le suport, nu ma suporta. Deci...e clar... nu sunt cea mai adorata din clasa.
Sunt 28 de insi...si facem numa' tampenii<33 De aia uneori ne "iubim" :->
...cred ca am spus tot.
FeliX- Mesaje : 55
Anime Sign :: Altele :: Cafenea
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum