da nota avatarului ?
+17
Bobocel.
Lenalee
Psyhee
Simona (:
StrippedxLust
Kaname-Cristina
Hiro Aizawa
Kido X
:*mada:*kiss:*all:*
SasuSaku_night_rose
Jellyka
Irukandji
Alucard
Love
MooN Angel
Insane Tenshi
Angel
21 participanți
Anime Sign :: Altele :: Jocuri
Pagina 4 din 4
Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Re: da nota avatarului ?
Mmmmm....Nana Osaki.Mereu mi-a placut personajul asta si avand in vedere ca eram pe la inceputul anime-ului,clar eram si obsedata de ea,dar cand a ramas Nana K. insarcinata a inceput sa-mi placa mai mult de ea decat de Nana O..Anyway,avatarul tau imi place,pacat ca e alb-negru.Nu mi se pare melancolic ci mi se pare ca Nana se pregateste sa cante...Ma rog...9,50 nota finala
Sa vedem...
Ai la avatar din cate vad 2 dintre cei mai cunoscuti actori Indieni?
Stiu sigur ca el este foarte faimos..am vazut multe filme cu el...primul film la care am plans a fost cu el!
Si ea nu sunt sigura ca este acea faimoasa actrita..insa in fine..nu ma dau in vant dupa filmele aceste deci 9
Ai la avatar din cate vad 2 dintre cei mai cunoscuti actori Indieni?
Stiu sigur ca el este foarte faimos..am vazut multe filme cu el...primul film la care am plans a fost cu el!
Si ea nu sunt sigura ca este acea faimoasa actrita..insa in fine..nu ma dau in vant dupa filmele aceste deci 9
Hehe :> Bill Kaulitz <3
Nota mea: 10+
De ce: Pentru ca arata foarte kawaii in poza aceea. Ii statea mai bn asa decat cum e el acum, cu creasta aia o.o. Sa fiu sincera mai bn ramanea cu aceata fresa sau aceea de cand au inceput trupa decat cu creasta aia o.o, mie una nu'mi place cum ii sta :]].
Nota mea: 10+
De ce: Pentru ca arata foarte kawaii in poza aceea. Ii statea mai bn asa decat cum e el acum, cu creasta aia o.o. Sa fiu sincera mai bn ramanea cu aceata fresa sau aceea de cand au inceput trupa decat cu creasta aia o.o, mie una nu'mi place cum ii sta :]].
Simona (:- Mesaje : 265
Nota mea pentru avatarul tau este:10
Este foarte faina...mananca ciocolata(ca si mine)
Imi plac culorile sunt combinate foarte bine,iar fata este foarte dragutza!
Este foarte faina...mananca ciocolata(ca si mine)
Imi plac culorile sunt combinate foarte bine,iar fata este foarte dragutza!
Hehe :> again Kaulitz Twins <3
Nota mea: 10
De ce?: Pentru ca bineinteles este cu Tom si Bill, in poza de pe fundal zambesc <33[am eu ceva cu chestia asta ;x ]. Pentru ca au frezele normale [ si aici am o boala xD] si pentru ca sunt foarte draguti atunci cand sunt seriosi ;x .
Nota mea: 10
De ce?: Pentru ca bineinteles este cu Tom si Bill, in poza de pe fundal zambesc <33[am eu ceva cu chestia asta ;x ]. Pentru ca au frezele normale [ si aici am o boala xD] si pentru ca sunt foarte draguti atunci cand sunt seriosi ;x .
Simona (:- Mesaje : 265
7 cu indulgenta.Sorry dar textul este prea mare cu toate ca este ff amuzant.Apoi imaginea de pe fundal este foarte neclara,mi-a luat ceva sa inteleg ce reprezinta,noroc cu textul ca altfel...
Deci per-total asta e nota mea.
Deci per-total asta e nota mea.
Pai hm iti dau un 10 ptr ca ii dargalas avatarul si imi place foarte mult culorile pe care leai folosit la el si efectul si imi place scrisul pe care la folosit la avatar
Decii nota mea este 10
Decii nota mea este 10
StrippedxLust- Graphic Designer
10. Sexxy tipa... Si imi plac vampirii si seamana cu unul..
Bobocel.- Mesaje : 493
9 nu prea stiu ce inseamna, dar imi trezeste un sentiment de libertate. :]
Soru 2009- Mesaje : 74
Hm...9.50 :D Imi place ca e vorba despre muzica dar ma seaca acele liniute.
FeliX- Mesaje : 55
9,50 pentru ca e o papusa de portelan (mi se par creepy) Totusi imi place postura ei,are un aer elegant o.o Si ma bucur ca are border XD
Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Anime Sign :: Altele :: Jocuri
Pagina 4 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum