La multi ani Criminal.Mind
4 participanți
Pagina 1 din 1
La multi ani Criminal.Mind
Cu ocazia implinirii frumoasei varste de 14 ani ( insotita de buletin ) ii uram un calduros la multi ani lui Criminal.Mind , noua noastra moderatoare. Fie ca toate visele sa se ti se implineasca in aceasta zi minunata si sa ai parte numai de bucurii ( si multe, multe cadouri ). Speram ca vei sarbatorii multe alte zile de nastere pe Moon World.
Drept cadou, Moon World iti daruieste 50 de yeni!
Happy Birthday Criminal.Mind!!!
Drept cadou, Moon World iti daruieste 50 de yeni!
Ultima editare efectuata de catre Irukandji in Mar 22 Dec 2009, 13:39, editata de 1 ori
Re: La multi ani Criminal.Mind
La multi ani criminal.Mind!
Sper ca te vei distra in continuare pe forum.
Cu ocazia implinirii acestei varste,te asigur ca ai implinit o varsta importanta
Sper ca te vei distra in continuare pe forum.
Cu ocazia implinirii acestei varste,te asigur ca ai implinit o varsta importanta
Sank U^^.Vorbind de buletin,ala e gata de vineri si nici azi nu l-am luat .Mersi atat pentru urari cat si pentru yenii primiti.Cei care nu mi-ait urat azi imi urati pe 27 (lol :]]).Decembrie e luan mea preferata din an,stiti foarte bine ca ce-am spus mai inainte era o gluma.Multumesc inca o data^^
La multi ani Ralu ^^
Sa ne traiesti 1000 de ani...sau mai mult ca vampirii :-" just a joke
Iti doresc numai bine si o poza draguta in buletin (nu ca a mea >_<)
O zi placuta in continoare :D
Sa ne traiesti 1000 de ani...sau mai mult ca vampirii :-" just a joke
Iti doresc numai bine si o poza draguta in buletin (nu ca a mea >_<)
O zi placuta in continoare :D
Raluky- Mesaje : 81
Hmm,Raluky mie mi-a aratat poza cand am facut-o si consider c-am iesit destul de bine(bluza alb-violet-neagra si cu lantisoru' meu de capricoarna,un par ciufulit si tremurand de frig,cu blbuci la gura ca saracu' numar nu mai aparea si noi eram numaru' 2 XD)...Ma rog...Sank U si tie Raluky
Subiecte similare
» La multi ani ~Ana-chan~
» La multi ani, Alucard!
» La multi ani,Tamaki!
» La multi ani,Raluky
» La multi ani Iru-chan! ^_^
» La multi ani, Alucard!
» La multi ani,Tamaki!
» La multi ani,Raluky
» La multi ani Iru-chan! ^_^
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: