Sysa,sysuri...Bro?
+5
Kido X
Raluky
SasuSaku_night_rose
Alucard
Jellyka
9 participanți
Anime Sign :: Altele :: Cafenea
Pagina 1 din 1
Sysa,sysuri...Bro?
Ma rog...Cred ca toata lumea stie despre sysuri si brouri...Adica...Ma rog..."Surioare" si "fratiori" in alt sens.O noua forma a bunei prietenii...Ori asa cred eu...Deci,eu va intreb:
1.Ce parere aveti voi despre asta?
2.Aveti si voi sysuri?
Huh...Si ca sa raspund si eu...Am doua pareri despre chestia asta..
Parerea buna: Mi se pare amuzanta chestia pentru ca...Mh...Nu stiu sa explic da,mda,prin tampenia asta poti demosntra ca esti alaturi de un prieten bun...Sau,ma rog,orice altceva intelegeti voi...Am deschis topicul doar pentru distractie XD
Parerea rea: Nu-mi place pentru ca toata lumea stie ca nu am fost frati vreodata...probabil in viata anterioara...Si ca sa dau un ex. nu ma imaginez eu sora lui Alucard.Daca ar fi stat el vreodata in aceeasi casa cu mine c frate atunci pun pariu ca ne-am bate pe telecomanda deoarece eu vreau sa ma uit la BMTD iar el la Wrestling...Ma rog,dadusi un ex. ca daca era fata ne intelegeam mai bine :]],sper sa nu te superi.Anyway...
Sysuri,sa zicem ca am si asa mai departe dar va las pe voi sa incepeti^^
1.Ce parere aveti voi despre asta?
2.Aveti si voi sysuri?
Huh...Si ca sa raspund si eu...Am doua pareri despre chestia asta..
Parerea buna: Mi se pare amuzanta chestia pentru ca...Mh...Nu stiu sa explic da,mda,prin tampenia asta poti demosntra ca esti alaturi de un prieten bun...Sau,ma rog,orice altceva intelegeti voi...Am deschis topicul doar pentru distractie XD
Parerea rea: Nu-mi place pentru ca toata lumea stie ca nu am fost frati vreodata...probabil in viata anterioara...Si ca sa dau un ex. nu ma imaginez eu sora lui Alucard.Daca ar fi stat el vreodata in aceeasi casa cu mine c frate atunci pun pariu ca ne-am bate pe telecomanda deoarece eu vreau sa ma uit la BMTD iar el la Wrestling...Ma rog,dadusi un ex. ca daca era fata ne intelegeam mai bine :]],sper sa nu te superi.Anyway...
Sysuri,sa zicem ca am si asa mai departe dar va las pe voi sa incepeti^^
Re: Sysa,sysuri...Bro?
Bine,am inatai ceva de comentat.Eu nu ma uit pe Wresling sa stii :D
1)Ce parere......de vreme ce nu ma inteleg asa bine cu fratemiu..imi imaginez daca as avea sora..(bine,numi imaginez) si referitor la ce a zis Criminal.Mind...are putina dreptate.(ei bine,daca ai sti avem 2 televizoare in casa).
2)Sysuri....sa spunem ca nu.
1)Ce parere......de vreme ce nu ma inteleg asa bine cu fratemiu..imi imaginez daca as avea sora..(bine,numi imaginez) si referitor la ce a zis Criminal.Mind...are putina dreptate.(ei bine,daca ai sti avem 2 televizoare in casa).
2)Sysuri....sa spunem ca nu.
1) Parerea mea....pai am un frate mai mic ca mine si desi ne mai batem ne si intelegem intre noi fiindca atunci cand ma supara isi cere scuze si nu exagereaza niciodata.Deci imi convine.
2)Sysuri...am 5 surioare si cu toate ma inteleg excelent.
2)Sysuri...am 5 surioare si cu toate ma inteleg excelent.
1) Din moment ce sunt singura la parinti imi place...nu ma simt asa singura :-"
2) Am 2 "syse" :D le stiu de cel putin 1 ani si chiar daca ne desparte o distanta mai mare, tinem una la alta ^^. Momentan as vrea sa am si un "bro" pentru ca e bine ccateodata sa ai sustinerea si unui baiat :D
2) Am 2 "syse" :D le stiu de cel putin 1 ani si chiar daca ne desparte o distanta mai mare, tinem una la alta ^^. Momentan as vrea sa am si un "bro" pentru ca e bine ccateodata sa ai sustinerea si unui baiat :D
Raluky- Mesaje : 81
1.Fiindca eu sunt singura la parinti...ii fain
2.Deocamdata am 1 singura sys...ne cunoastem doar de vara trecuta dar tin la ea:D....si pot sa spun ca nu ar strica inca una doua(in plus su mereu mi-am dorint o sora...una mai mare(dat este imposibil acum)!
insa cine vrea sa fi sys cu mine....imi gasiti id la Id-uri!
2.Deocamdata am 1 singura sys...ne cunoastem doar de vara trecuta dar tin la ea:D....si pot sa spun ca nu ar strica inca una doua(in plus su mereu mi-am dorint o sora...una mai mare(dat este imposibil acum)!
insa cine vrea sa fi sys cu mine....imi gasiti id la Id-uri!
De-a adevaratelea am o sora mai mare cu cinci ani asa sysuri
am 2 cu aceelasi nume dar una e mai apropiata si mereu m-a ajutat e bine ca ne ajutam chiar daca cateodata ne mai ciondanim noi dar asa se naste o prietenie adevarata inainte nu prea ma intelegeam bine cu dar acum in fiecare zii trebuie sa ne vedem
am 2 cu aceelasi nume dar una e mai apropiata si mereu m-a ajutat e bine ca ne ajutam chiar daca cateodata ne mai ciondanim noi dar asa se naste o prietenie adevarata inainte nu prea ma intelegeam bine cu dar acum in fiecare zii trebuie sa ne vedem
Kidu- Mesaje : 311
1. Am o sora mai mare si mereu ma cert cu ea , dar am momente cand ma ajuta chiar foarte mult ... asa ca imi convine :D
2. am 3 sis'uri si un bro' :D . Si in realitate mai inca doua fete care cica's my sisters si un prieten cu care ma cunosc de la 3 ani . Desi ne batem mereu , tot my bro' ramane :X
Multi , nu ?
2. am 3 sis'uri si un bro' :D . Si in realitate mai inca doua fete care cica's my sisters si un prieten cu care ma cunosc de la 3 ani . Desi ne batem mereu , tot my bro' ramane :X
Multi , nu ?
Hanako-chan- Mesaje : 63
1. E un lucru dragut, similar prieteniilor, insa eu personal nu-i prea inteleg utilitatea.Eu nu sunt singura la parinti, mai am un frate cu varsta foarte apropiata de a mea, asa ca ne intelegem bine (mai ales la partea cu comploturile impotriva parintilor), asa ca nu am prea simtit nevoia sa imi inrudesc alte persoane.
2. Nu am ... prietene bune da, insa pe mess si acolo nu mai conteaza daca le zic syse, friends sau oricum altcumva.Insa ... sunt the cute little sister pentru un un baiat cu care am fost colega de la gradinita.Nu e ceva ce am stabilit noi(pentru ca nu m-am gandit la el ca la bro ), insa, pentru ca am crescut impreuna, el si-a asumat responsabilitatea aceasta (cu toate ca este mai mare numai cu 8 luni decat mine).
2. Nu am ... prietene bune da, insa pe mess si acolo nu mai conteaza daca le zic syse, friends sau oricum altcumva.Insa ... sunt the cute little sister pentru un un baiat cu care am fost colega de la gradinita.Nu e ceva ce am stabilit noi(pentru ca nu m-am gandit la el ca la bro ), insa, pentru ca am crescut impreuna, el si-a asumat responsabilitatea aceasta (cu toate ca este mai mare numai cu 8 luni decat mine).
1. La primul punct...surori frati de`adevarate`lea nu am. Sunt singura la parinti. Nu stiu daca e bine sau rau. Cateodata chiar e bine fiindca sunt linistita si nu ma freaca nimeni la melodie dar cateodata nu`i prea bine ca daca intru in probleme nu am un frate care sa ma scoata deci mi le rezolv singura.
2. Sys`uri...pe mess ,asa am vreo 5 sys`uri. S la scoala o am pe soramea (my B.F.F.) si mai am un bro' , un baiat cu care ma inteleg excelent si m`a declarat his lil' sys. Si asa mai sunt inrudita cu multe personaje [ stiu ca suna aiurea]. Anyway Eric is my vampire bro' :]]
Zbye:3
2. Sys`uri...pe mess ,asa am vreo 5 sys`uri. S la scoala o am pe soramea (my B.F.F.) si mai am un bro' , un baiat cu care ma inteleg excelent si m`a declarat his lil' sys. Si asa mai sunt inrudita cu multe personaje [ stiu ca suna aiurea]. Anyway Eric is my vampire bro' :]]
Zbye:3
Soleil.- Moderator
Anime Sign :: Altele :: Cafenea
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum