Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!
Anime Sign
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Sysa,sysuri...Bro?

+5
Kido X
Raluky
SasuSaku_night_rose
Alucard
Jellyka
9 participanți

In jos

Sysa,sysuri...Bro? Empty Sysa,sysuri...Bro?

Mesaj Scris de Jellyka Mier 23 Dec 2009, 19:51

Ma rog...Cred ca toata lumea stie despre sysuri si brouri...Adica...Ma rog..."Surioare" si "fratiori" in alt sens.O noua forma a bunei prietenii...Ori asa cred eu...Deci,eu va intreb:

1.Ce parere aveti voi despre asta?
2.Aveti si voi sysuri?

Huh...Si ca sa raspund si eu...Am doua pareri despre chestia asta..
Parerea buna: Mi se pare amuzanta chestia pentru ca...Mh...Nu stiu sa explic da,mda,prin tampenia asta poti demosntra ca esti alaturi de un prieten bun...Sau,ma rog,orice altceva intelegeti voi...Am deschis topicul doar pentru distractie XD
Parerea rea: Nu-mi place pentru ca toata lumea stie ca nu am fost frati vreodata...probabil in viata anterioara...Si ca sa dau un ex. nu ma imaginez eu sora lui Alucard.Daca ar fi stat el vreodata in aceeasi casa cu mine c frate atunci pun pariu ca ne-am bate pe telecomanda deoarece eu vreau sa ma uit la BMTD iar el la Wrestling...Ma rog,dadusi un ex. ca daca era fata ne intelegeam mai bine :]],sper sa nu te superi.Anyway...
Sysuri,sa zicem ca am si asa mai departe dar va las pe voi sa incepeti^^
Jellyka
Jellyka
Moderator Global

http://anime-universe.forumz.ro

Sus In jos

Sysa,sysuri...Bro? Empty Re: Sysa,sysuri...Bro?

Mesaj Scris de Alucard Joi 24 Dec 2009, 08:56

Bine,am inatai ceva de comentat.Eu nu ma uit pe Wresling sa stii :D

1)Ce parere......de vreme ce nu ma inteleg asa bine cu fratemiu..imi imaginez daca as avea sora..(bine,numi imaginez) si referitor la ce a zis Criminal.Mind...are putina dreptate.(ei bine,daca ai sti avem 2 televizoare in casa).
2)Sysuri....sa spunem ca nu.
Alucard
Alucard

http://worldanime.forumz.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de SasuSaku_night_rose Joi 24 Dec 2009, 09:04

1) Parerea mea....pai am un frate mai mic ca mine si desi ne mai batem ne si intelegem intre noi fiindca atunci cand ma supara isi cere scuze si nu exagereaza niciodata.Deci imi convine.
2)Sysuri...am 5 surioare si cu toate ma inteleg excelent.
SasuSaku_night_rose
SasuSaku_night_rose

http://animeworld.forum8.biz/forum.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de Raluky Joi 24 Dec 2009, 12:46

1) Din moment ce sunt singura la parinti imi place...nu ma simt asa singura :-"
2) Am 2 "syse" :D le stiu de cel putin 1 ani si chiar daca ne desparte o distanta mai mare, tinem una la alta ^^. Momentan as vrea sa am si un "bro" happy pentru ca e bine ccateodata sa ai sustinerea si unui baiat :D
Raluky
Raluky

Sus In jos

Mesaj Scris de Kido X Joi 24 Dec 2009, 16:10

1.Fiindca eu sunt singura la parinti...ii fain
2.Deocamdata am 1 singura sys...ne cunoastem doar de vara trecuta dar tin la ea:D....si pot sa spun ca nu ar strica inca una doua(in plus su mereu mi-am dorint o sora...una mai mare(dat este imposibil acum)!

insa cine vrea sa fi sys cu mine....imi gasiti id la Id-uri!Sysa,sysuri...Bro? 602519
Kido X
Kido X

http://www.chibi-mania.lolforum.net

Sus In jos

Mesaj Scris de Kidu Vin 25 Dec 2009, 13:00

De-a adevaratelea am o sora mai mare cu cinci ani asa sysuri
am 2 cu aceelasi nume dar una e mai apropiata si mereu m-a ajutat Sysa,sysuri...Bro? 29458 e bine ca ne ajutam chiar daca cateodata ne mai ciondanim noi dar asa se naste o prietenie adevarata inainte nu prea ma intelegeam bine cu dar acum in fiecare zii trebuie sa ne vedem
Kidu
Kidu

Sus In jos

Mesaj Scris de Hanako-chan Vin 25 Dec 2009, 14:36

1. Am o sora mai mare si mereu ma cert cu ea , dar am momente cand ma ajuta chiar foarte mult ... asa ca imi convine :D

2. am 3 sis'uri si un bro' :D . Si in realitate mai inca doua fete care cica's my sisters si un prieten cu care ma cunosc de la 3 ani . Desi ne batem mereu , tot my bro' ramane :X

Multi , nu ? Laughing
Hanako-chan
Hanako-chan

Sus In jos

Mesaj Scris de Love Joi 07 Ian 2010, 14:51

1. E un lucru dragut, similar prieteniilor, insa eu personal nu-i prea inteleg utilitatea.Eu nu sunt singura la parinti, mai am un frate cu varsta foarte apropiata de a mea, asa ca ne intelegem bine (mai ales la partea cu comploturile impotriva parintilor), asa ca nu am prea simtit nevoia sa imi inrudesc alte persoane.

2. Nu am ... prietene bune da, insa pe mess si acolo nu mai conteaza daca le zic syse, friends sau oricum altcumva.Insa ... sunt the cute little sister pentru un un baiat cu care am fost colega de la gradinita.Nu e ceva ce am stabilit noi(pentru ca nu m-am gandit la el ca la bro ), insa, pentru ca am crescut impreuna, el si-a asumat responsabilitatea aceasta (cu toate ca este mai mare numai cu 8 luni decat mine).
Love
Love
Moderator Global

http://marquise-des-anges.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Soleil. Sam 09 Ian 2010, 14:07

1. La primul punct...surori frati de`adevarate`lea nu am. Sunt singura la parinti. Nu stiu daca e bine sau rau. Cateodata chiar e bine fiindca sunt linistita si nu ma freaca nimeni la melodie dar cateodata nu`i prea bine ca daca intru in probleme nu am un frate care sa ma scoata deci mi le rezolv singura.

2. Sys`uri...pe mess ,asa am vreo 5 sys`uri. S la scoala o am pe soramea (my B.F.F.) si mai am un bro' , un baiat cu care ma inteleg excelent si m`a declarat his lil' sys. Si asa mai sunt inrudita cu multe personaje [ stiu ca suna aiurea]. Anyway Eric is my vampire bro' :]]
Zbye:3
Soleil.
Soleil.
Moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum