Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!
Anime Sign
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Tokio Hotel

+3
Moony
Kido X
Kidu
7 participanți

In jos

Tokio Hotel Empty Tokio Hotel

Mesaj Scris de Kidu Vin 25 Dec 2009, 17:18

Ei bine este trupa mea favorita.Tokio Hotel este o trupa pop-rock din estul,Germaniei formata in Magdeburg.Gemenii Bill si Tom Kaulitz(nascut cu 10 minute mai devreme decat Bill)au avut performante in muzica de la varsta de 9 ani.Prima oara trupa din care mai fac parte si Gustav Schaver si pe Georg Listing s-a numit,prima oara Devilish.În anul 2003, grupul a fost recunoscut de Petter Hoffman care le-a făcut rost de un contract cu casa de discuri Universal Music.Astfel se naste Tokio Hotel.Primul lor single, Durch den Monsun (însemnând "Prin furtuna"), a prins repede popularitate după apariţia lui, fiind al 15-lea hit în topurile de muzică din Germania pe 20 august şi ajungând nr. 1 pe 26 august; de asemenea a fost primul şi în topurile de muzică din Austria. Al 2-lea a fost Schrei ("Ţipă"), care a ajuns al 5-lea în topuri. Au scos albumul Schrei pe 19 septembrie 2005, care a fost primul în topurile germane, austriece şi poloneze, al 3-lea în Cehia şi al 19-lea în Franţa. Solistul, Bill, cu ajutorul unor compozitori profesionişti, a scris majoritatea cântecelor.începutul lui 2006, al 3-lea cântec, Rette mich ("Salvează-mă"), a fost scos ocupând locul întâi.

Tokio Hotel a obţinut premiul pentru cel mai bun videoclip naţional cu single-ul Der Letzte Tag în cadrul Premiilor Echo - echivalentul german pentru Grammy. Gala decernării acestor distincţii a avut loc la Berlin pe 25 martie. În cadrul MTV Europe Music Awards au primit un permiu în anul 2007 la categoria Inter Act.Au castigat premiile Golden Kamera (Franta), premiile Echo 2008 la categaria Best Video cu videoclipul "Don't jump", premiile Viva Commet la categoriile "Beste Band", "Beste Video" (cu videoclipul "An deiner seite Ich bin da"), Beste Live Act" si "Super Commet."

In 2008,la MTV Music Awards au fost nominalizati la 3 categorii,din care au castigat doar premiul de Headliner,iar pentru toti criticii a fost clar: nimeni nu mai poate intrece trupa din Madgeburg/Germania.Acestia bine inteles au castigat,iar VJ Ela ia luat un interviu si a reusit sa-l faca pe Bill sa promita ca in anul 2009 va veni sa concerteze in Romania,concert care nu va avea pana la urma loc.

In 2009,Tokio Hotel lanseaza cateva piese si sunt nominalizati pentru "Best Group" in cadrul MTV European Music Awards(MTV EMA),premiu pe care l-au si cucerit.
In septembrie 2009 lanseaza single-ul Automatic/Automatisch care se anunta a fi un mare hit si care deasemena reprezinta o schimbare pentru Tokio Hotel ,aceasta melodie indreptandu-se mai mult spre hard rock
Tokio Hotel Celebrityparadisetokin7
Kidu
Kidu

Sus In jos

Tokio Hotel Empty Re: Tokio Hotel

Mesaj Scris de Kido X Sam 09 Ian 2010, 13:04

Tom Kaulitz

Tom Kaulitz este fratele geaman al lui Bill Kaulitz, chitaristul trupei Tokio Hotel. S-a nascut pe data de 1 septembrie1989 în Leipzig, Germania. După divorţul părinţilor, când gemenii aveau 7 ani, s-a mutat împreună cu mama şi cu fratele său într-un sat apropiat de Magdeburg, Loitsche. Mama lui s-a recăsătorit cu un chitarist, a unei trupe germane rock, Gordon Trumper, astfel a cunoscând Tom pasiunea pentru chitară. În curând invaţă să cânte foarte bine aşa că pune bazele unei noi trupe împreuna cu Bill, alaturi de Gustav si Georg, numita Devilish. Încă fără succes, concertau în mici cluburi din Magdeburg, până când, Bill a participat la un concurs "Star Search", pe care l-a castigat, remarcandu-se astfel în faţa unui important producator, Petter Hoffman, care le-a facut rost de un contract cu casa de discuri Universal Music, astfel născandu-se Tokio Hotel. Tom, deşi chitarist într-o trupă rock, este un fan al muzicii hip-hop, având un stil total diferit faţă de ceilalti colegi ai săi. Adoră să poarte sepci, tricouri largi şi pantaloni baggy, normal, bandanele fiind nelipsite şi sneakersi.
Stilul său este unul urban, diferit de cel al frateui sau. Combină elemente rock, raggae (pierce-ing-uri si dread-uri) şi hip-hop (haine largi, sneakersi şi sepci XXL). Şi în materie de preferinte muzicale cei doi fraţi se deosebesc, cu toate că şi Tom este atras de trupe precum Aerosmith sau AC/DC. Preferaţii lui rămân însa Sammy Deluxe şi Bushido. Adoră graffiti-ul, fotbalul, artele marţiale şi baschetul, dar pasiunea sa numărul unu rămâne chitara, de care este nedespărţit şi la care repetă zilnic.

Bill Kaulitz

Bill Kaulitz a copilărit în Loitsche, Magdeburg, împreună cu fratele său Tom. Alături de acesta a descoperit tainele muzicii rock. Cei doi au fost influenţaţi de tatăl vitreg, Gordon Trumper, chitarist într-o formaţie rock germană. Bill cântă şi compune de la vârsta de 7 ani şi s-a făcut tot timpul remarcat prin look'ul său mai ciudat. După ce a participat la o petrecere de halloween unde a fost deghizat în vampir, a descoperit că dermatograful şi stilul dark îl prind bine.
Printre trupele sale preferate se numără: Green Day, Coldplay, Keane sau Nena. Nu are un idol cu toate că există unele formaţii care l-au influenţat de-a lungul carierei. Afirmă că nu îi place deloc stilul fratelui său şi se bucură de faptul că sunt foarte diferiţi. Spre deosebire de Tom, Bill este sensibil şi crede în dragostea adevărată. Pentru el, fata ideală trebuie să aibă chip drăguţ, mâini frumoase (să nu-şi roadă unghiile), formele corpului bine definite, să fie sinceră (e foarte gelos) şi misterioasă. Nu şi-a găsit marea iubire, dar încă o caută. Nu vrea să discute despre relaţiile sexuale, iar despre primul sărut spune că s-a petrecut la 9 ani, când el şi cu Tom s-au sărutat cu aceeaşi fată, dar i s-a părut oribil. De la începuturile formaţiei şi până acum Bill şi-a schimbat de câteva ori look-ul, păr scurt şi ţepos, cu un breton în stil manga, păr lung cu şuviţe albe şi dreaduri,in prezent are o creasta mare in cap Tokio Hotel 602519

Tokio Hotel Bill-und-tom-kaulitz--large-msg-1181169070
Kido X
Kido X

http://www.chibi-mania.lolforum.net

Sus In jos

Mesaj Scris de Moony Dum 10 Ian 2010, 00:03

Pfff,Tokio Hotel...cine nu a auzit de ei?
Nu ma pot lauda ca sunt o fana de'a lor,insa cunosc stilul lor si cateva melodii chiar imi place sa le ascult cum ar fi:Monsoon,Ready Set Go,Automatic,Spring nicht etc.
Nu am nimic impotriva lor,sunt o formatie OK dupa parerea mea.
Moony
Moony

http://lunaanime.3xforum.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de Kido X Dum 07 Feb 2010, 19:03

Noul album Tokio Hotel-Humanoid
Humanoid is the third German studio album and the second English studio album by German band Tokio Hotel. The album was recorded in both German and English with both versions set for a simultaneous worldwide release bearing the same title, Humanoid. The German version of the album was released on October 2, 2009 in Germany and other European countries, while the English version was released in the United States on October 6, 2009.
The first single, "Automatisch" was released on September 18, 2009, and "Automatic" was released on September 22, 2009 in the US.

1."Am lucrat la acest album mai bine de un an pana cand am fost pe deplin multumiti de piese si de intreaga productie”, declara solistul Bill Kaulitz.
2."Ne place foarte mult cum a iesit Humanoid si sper ca fanii vor fi multumiti si vor uita ca au trebuit sa astepte atat de mult”.
Kido X
Kido X

Sus In jos

Mesaj Scris de .Prăjiturică Mar 02 Mar 2010, 15:59

Auzind-o pe sora mea(un mare fan TH) am prins si eu gustul.......Ce pot spune despre ei?Chiar imi plac melodiile in special: Monsoon si Schrei(Scream este varianta in engleza)Nu imi place de Georg si de Gustav....dupa parerea mea sunt cam urati(ce zic?!? sunt foarte urati....imi cer scuze pentru cei care ii plac)Prima melodie care am ascultat-o a fost monsoon si pot spune ca din prima m-am indragostit de ea!!!!
.Prăjiturică
.Prăjiturică

http://www.animesatellite.forumz.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de Anemone Mier 03 Mar 2010, 16:12

Mdeah maii... eram obsedata de astea 4 prin clasa a 5 :]]
Dah ... varamia a prins stilul lor si a inceput sa tot povesteasca despre ei de fata cu mine si ehh ... ajunsesi si eu o fana...
Insa in ultima vreme... adica in ultimul an nu prea mai ascult as amult -.-||
Inca obsedata de Tom , dar ehh Tokio Hotel 267547 rezist si fara el ... il am pe Gackt Tokio Hotel 267547
Sincer imi place stilul fuzionat de Bill ... e indreptat spre rock si visual kei Tokio Hotel 408816 mai degraba o combinatie, destept tip xD
Insa din cate am inteles in ultima vreme ... doreste a slabi anapoda pe el mai mult ... de parca gras mai este Exclamation si uite cum isi face rau si nu mai manaca O__O
Ehh. .. prima melodie de la ei pe care am ascultat'o... nu o mai tin minte :]]
Dar ehh ... pe tot parcursul anilor ... cred ca melodia favorita a mea este 1000 Oceans , imi place mult ca si in mare parte mi s epotriveste :">

Go...Go Tokio Hotel ... pan' la batranete sa aiba aceeasi voce :]] si succes :">
Anemone
Anemone

Sus In jos

Mesaj Scris de Kido X Mier 03 Mar 2010, 19:20

Da...multi adolescenti(mai mult adolescente) sunt atrase de stilul lor...unele incep sa asculte Tokio Hotel din cauza lui Tom Kaulitz(multge fete nu i-ar putea rezista) sau poate ca le plac stilul lui Bill Kaulitz de a se imbraca si de a se machia.
Eu am inceput sa ascult din mai multe motive:
-am auzit (prima melodiea pe care am asculato) Schrei (rock pur)si m-am indragostit de acea melodiea
-Tom era foarte dragut :X
-Bil arata super pe atunci nu era anorexic Tokio Hotel 764758
-Si auzisem s inainte de ei dar crezusem ca sunt o trupa tipica de adolescenti ingamfati
Apropo:Bill da este anorexic deoarece se crede prea O_O gras o_O
Bill gras!?!?!
uitati cum arata si convingetiva:
Tokio Hotel 6392193

anorexic-o persoana care nu este deloc multumita de aspectul fizic si aici se refera la-se cred prea grasi desi nu sunt deloc-si tin curi de slabire,iar dupa ce mamanca merg la baie si vomita(intetionat)!Asta dupa cativa ani devine o dependenta
Kido X
Kido X

Sus In jos

Mesaj Scris de Maid でりあ Mier 09 Iun 2010, 21:12

Eu am inceput sa'i ascult din 2006,dar abea in 2008 am devenit fan infocat:))
La inceput ma atras Bill,pe care il credeam ca e fata. Mia placut stilul EI pentru ca era ceva ce nu mai vazusem. Si ma gandeam ca daca ar fi fost baiat...aoleu!!!! :X Abea cateva luni mai tarziu am avut marele soc ca era baiat! Intrun fel eram fericita si ma simteam ciudat.
Melodia preferata?! Imi plac mai toate mai ales 1000 Oceans si Zoom Into me.
La Bill imi plac ochii! Sunt misteriosi. Chiar ma intreb,o sa aiba vreodata o iubita???
Maid でりあ
Maid でりあ

http://animeacademy.forummotion.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de For 4 Only Vin 16 Iul 2010, 22:20

Ii ascultam din 2008. Ce pot sa zic, imi place cum canta, imi place stilul, sunt OK si pot sa ma consider si eu o fana. Ma tot certam cu BFF-u meu care e mai mare fan. Aveam o singura problema Sad ... Mamele noastre tot spuneau:
- Daca mai ascultati mult chestilea astea, ajungeti si voi niste hipioate.
Sa fiu sincera, ma cam deranja. Erau dati cand pe toti pereti din camera mea atarnau postere Love
Tot fan am ramas dar, pastrez discretia. Melodia preferata? Pai, e cam greu! Da! Da! Este Pain of Love. Ma caracterizeaza melodia.
For 4 Only
For 4 Only

Sus In jos

Mesaj Scris de Kido X Joi 05 Aug 2010, 21:13

Sincer...acum cateva un an eram un fan infocat!
Pur si simplu ii iubeam!
Dar in ultimul timp nu am mai ascultat asa de mult...am dscoperit J-Rocjuls K-music...si formatia Big Bang
Singurul lucru care ma tine in legatura cu ei sunt posterele de pe pereti,melodiile de pe mp3 si ultima melodie Drackside of the sun....eram moarta dupaTom...si Bill in aceeia masura...dar pot fara ei il am pe G-Dragon....

Inca sunt fan....dar nu obsedata..mai anonima
Kido X
Kido X

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum