Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!
Anime Sign
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Evanescence

3 participanți

In jos

Evanescence Empty Evanescence

Mesaj Scris de Kidu Vin 25 Dec 2009, 19:03

Evanescence e o formaţie de rock alternativ din Little Rock, Arkansas, SUA, fondată în 1998 de Amy Lee şi Ben Moody. După ce au câştigat atenţia publicului din Little Rock, înregistrând cu ajutorul Bigwig Enterprises două EP-uri, şi un CD demo Origin, au semnat în 2003 un contract cu Wind-Up. Aşa a apărut Fallen, primul album, care s-a vândut în peste 14 milioane de exemplare în toată lumea şi datorită căruia formaţia câştigă 2 premii Grammy.Un an mai târziu, Evanescence realizează primul lor album live, Anywhere But Home, vândut în peste un milion de exemplare, iar în 2006, e lansat cel de al doilea album, The Open Door, vândut în peste 4 milioane de exemplare.
Formaţia a suferit schimbări în componenţă, în 2003 pleacă cofondatorul Ben Moody, iar în 2007: chitaristul John LeCompt şi toboşarul Rocky Gray. În prezent, Amy Lee e singurul membru original al formaţiei.

Începutul
Evanescence a fost fondată de solista şi pianista Amy Lee şi de chitaristul Ben Moody. În 1994, cei doi s-au întâlnit în Little Rock, Arkansas, unde Moody a auzit-o pe Amy cântând „I'd Do Anything for Love (But I Won't Do That)” de Meat Loaf la pian. Primele lor cântece a fost „Solitude” şi „Give Unto Me”, scrise de Lee, şi „Understanding” şi „My Immortal”, scrise de Moody. Două din cântecele lor au fost difuzate la un post de radio local. Formaţia apare live, câştigă câteva premii şi devine una din cele mai apreciate din zonă. După câteva denumiri de formaţie, precum Childish Intentions şi Stricken, ei au ales Evanescence (în limba română evaporare, dispariţie, estompare). Solistei a început să-i placă numele deoarece „e misterios şi lasă o imagine în mintea ascultătorilor”.
Primul demo, Origin (lansat în 2000) este relativ necunoscut. Formaţia a de asemenea realizat două EP-uri. Primul, intitulat Evanescence EP (1998), a fost realizat în doar 100 de exemplare, iar cel de-al doilea, Sound Asleep Ep, cunoscut şi ca Whisper EP (1999) doar în 50 de exemplare. Origin şi EP-urile conţin versiunile demo ale unor piese de pe primul album Fallen. De exemplu, înregistrarea „My Immortal” găsită pe Fallen poate fi găsită şi pe Origin, fără câteva elemente de acompaniament. Au fost produse doar 2550 de exemplare ale acestei înregistrări; Lee şi Moody îşi încurajează fanii să descarce cântecele vechi ale formaţiei de pe Internet.
Kidu
Kidu

Sus In jos

Evanescence Empty Re: Evanescence

Mesaj Scris de ShoboMik Sam 17 Apr 2010, 21:32

Evanescence. O alta trupa de succes.
Pe locul II in topul preferintelor, dupa Linkin Park. Solista, Amy Lee are o voce superba..vibrez cu totul cand o aud cantand.
Nu cred ca este vreo melodie care sa-mi displaca in aceasta formatie, si ca veni vorba..cred ca prima melodie ascultata din E. a fost "Bring to my life" Evanescence 177435 foarte tare..
Pur si simplu iubesc formatia.Evanescence 958778
ShoboMik
ShoboMik

Sus In jos

Mesaj Scris de Abigail. Sam 03 Iul 2010, 20:41

Ah, cred că pur şi simplu iubesc formaţia asta. Aş avea multe de spus, dar încerc să mă rezum la cuvinte mici, nu ştiu dacă voi umple trei rânduri. Cred că melodia care-mi place cel mai mult e "My immortal", pentru că am multe amintiri pe ea, să zic aşa. De câte ori o ascult mă simt de parcă aş retrăi toate acele clipe, pe care nu sunt sigură că aş vrea să le retrăiesc. Totuşi, îmi amintesc foarte bine că toate s-au încheiat cu happy end. :]]
Abigail.
Abigail.

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum