Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!
Anime Sign
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Simplu

3 participanți

In jos

Simplu Empty Simplu

Mesaj Scris de Kidu Vin 25 Dec 2009, 19:07

Trupa SIMPLU a luat fiinţă în luna octombrie 2000, prin fuziunea a două grupări de break dance, "Mesaj Nou" (Piteşti) şi "Extreme" (Bucureşti). Numele SIMPLU vine de la Simplu - Idei - Muncă - Putere - Luptă - Uniţi, un adevarat motto pentru membrii trupei: Tazz, Omu Negru, Smiley, Piticu, Francezu, C.R.B.L - 6 băieţi plini de viaţă, inventivi, experţi în break dance, cu o condiţie fizică de invidiat. Ei s-au cunoscut la casa de discuri Roton în luna octombrie 2000, când trupele rivale din care făceau parte (Mesaj Nou şi Extreme) au fuzionat. Au urmat antrenamente comune, realizarea coregrafiei, apariţii în numeroase emisiuni de televiziune şi spectacole. În februarie 2001, şi-au lansat primul material discografic - EP-ul "Provocarea", acesta fiind precedat şi de un videoclip la single-ul omonim. La plecarea lui Bebico din trupă,Smiley a fost cel care i-a luat locul şi astfel în 2002 au scos albumul Oare ştii care a avut un succes foarte mare.Au urmat videoclipuri,lansări şi succese.În vara 2008 au începutj filmările la Un film simplu iar în 9 decembrie,filmul a fost difuzat de protv.Acum trupa Simplu pregăteşte un nou album,care v-a cuprinde şi piesa Cugiubima cântată în cadrul turneului ISTORIA DANSULUI
Trupa Simplu a avut iniţial în componenţă 6 membri: C.R.B.L, Smiley, Tazz, Omu' Negru, Piticu, Francezu, în prezent trupa are în componenţă 5 membri: Smiley, Omu'Negru, C.R.B.L, Francezu, Piticu.
SMILEY Nume real: Andrei Tiberiu Maria Porecla: Smiley Data naşterii: 27 iulie 1983 Locul naşterii: Piteşti Stare civilă:necăsătorit
PITICU Nume real: Dumitru Ionuţ Porecla: Piticu' Data naşterii: 02 aprilie 1980 Locul naşterii: Piteşti
C.R.B.L Nume real: Eduard Mihail Andreianu Porecla: C.R.B.L Data naşterii: 30 iulie 1977 Locul naşterii: Piteşti Stare civilă:căsătorit
FRANCEZU Nume real: Alexe Marius Viorel Porecla: Francezu Data naşterii: 31 mai 1976 Locul naşterii: Piteşti

Simplu Simplu
Kidu
Kidu

Sus In jos

Simplu Empty Re: Simplu

Mesaj Scris de Moony Vin 01 Ian 2010, 20:04

Ei erau o trupa de dans care avea videoclipuri,dar melodiile lor nu apareau la radio.Odata cu intrarea lui Smiley in trupa ca si solist,asta s-a schimbat.

Imi place formatia,au melodii dragute si numerele de break dance sunt impresionante.Dintre melodii amintesc:
-Mr.Originality;
-Puppet;
-Oficial imi merge bine;
-Oare stii;
-O secunda.
Moony
Moony

http://lunaanime.3xforum.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de Kido X Mar 19 Ian 2010, 22:44

Da este o formatie destul de reusita si are melodii foarte faine! Videoclipurile sunt interesante si uneori comice!Versurile sunt destul de originale!
Prima melodie pe care am ascultat-o de la Simplu a fost:Oficial imi merge bine!
Si alte melodii faine de la ei sunt:
-Mr.Originality;
-Puppet
-O secunda. -10 lucruri
-Am bani de dat!
Kido X
Kido X

http://www.chibi-mania.lolforum.net

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat