Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!
Anime Sign
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Curentul Emo

+6
Insane Tenshi
Hanako-chan
Angel
Love
Kido X
Kidu
10 participanți

In jos

Curentul Emo Empty Curentul Emo

Mesaj Scris de Kidu Vin 01 Ian 2010, 06:56

Ei bine voua cum vi se pare acest curent?.Bine,mie sincer mi se pare o prostie sa te auto-mutilezi ca asa vrei tu..si nu cred ca esti emo adevarat daca te tai pe mainii..Acum acest curent s-a facut cunoscut in Romania dupa cazul sinuciderii tinerei Andrada o fata de treisprezece ani,care s-a sinucis din cauza problemelor de familie.
asa..astept parerea voastra despre acest curent...
Kidu
Kidu

Sus In jos

Curentul Emo Empty Re: Curentul Emo

Mesaj Scris de Kido X Joi 07 Ian 2010, 18:31

Sa vedem"Curentul Emo" imi place doar cum se imbraca si cum isi aranjeaza parul!in rest cu sinuciderea nu sunt acord deloc...este o tampanie sa te sinucizi pentru ca nu mai vrei tu sa ramai printre cei ce te iubesc...in totdeauna exista o portita de scapara nu trebuie sa recurgem la astfel de fapte!Acum daca iau un 4 merg sa ma spanzur! Curentul Emo 869308
Ja-Ne
Kido X
Kido X

http://www.chibi-mania.lolforum.net

Sus In jos

Mesaj Scris de Love Joi 07 Ian 2010, 18:48

Curentul EMO nu inseamna numai freze si haine dragute.Este o alegere pe care o fac anumiti tineri din ziua de azi, uneori de dragul modei, alteori din cauza problemelor cu prietenii sau cu persoanele din familie.

OK,nu am trecut prin asta si nu imi surade deloc ideea, pentru ca nu le inteleg ideile si ceea ce vor sa exprime.Problemele devin grave in momentul in care tu le transformi in ceva grav, atat pentru tine, cat si pentru cei din jur.

Nu vreau sa sugerez faptul ca au probleme mentale, insa multi dintre ei prezinta depresii in stari avansate si acest lucru nu se rezolva cu durerea fizica si, cu atat mai putin, nu se rezolva renuntand la viata.Adolescenta este o perioada de instabilitate emotionala, cand intr-o clipa ai impresia ca etsi cel mai fericit copil din lume si in urmatoarea ti se pare ca intreaga ta lume s-a sfarsit, insa EMO, sinuciderea sau automutilarea nu este o solutie.
Love
Love
Moderator Global

http://marquise-des-anges.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Angel Joi 07 Ian 2010, 19:28

Dupa mine Emo este un mod de a se exprima unii tineri ... dar nu sunt de acord cu taierea venelor sau ce machiajul lor negru si strident sau cu imbracamintea lor ...
E-eu , M-ma , O-omor ... e dea dreptul stupid , recunosc ca am vrut sa 'fiu emo' pana am aflat ce inseamna asta , mi sa parut ca lumea e impotriva mea si ca imi vor raul si mai bine dispar , acum vreo 8-9 lumi var`mea mia zis ce inseamna , pentru ca eu credeam ca e numai freza ciudata , hainele si sa fii mereu singur ...
De atunci am devenit anti-emo si tot ceea ce inseamna Emo ...
Angel
Angel

Sus In jos

Mesaj Scris de Kido X Joi 07 Ian 2010, 21:33

Pe langa ceea ce ati spus voi...unii cu esti tu Angel_LUV_sAKU anti-Emo sa zicem poate ascultam muzica putin mai ciudata sau ne imbracam mai diferit si predomina culoarea negru:gata esti Emo! de exemplu colegii din clasa mea pentru ca am inceput sa ascult Tokio Hotel(unii considera ca cei de la Tokio hotel sunt Emo este total gresit) si na...imi place negrul pentru ca imi sta bine in el si merge cu orice:au inceput sa zica ca eu sunt emo!Eu nu sunt deloc emo...
Ce vreau sa zic este ca in ziua de azi esti catalogat pera repede ca fiind:EMO!
Kido X
Kido X

http://www.chibi-mania.lolforum.net

Sus In jos

Mesaj Scris de Hanako-chan Lun 15 Feb 2010, 21:11

Curentul Emo, e cea mai mare prostie, sinecer -.-". Cum sa iti iei zilele, inteleg ca viata e dura, dar nu o lasa sa te bata. Totusi la TV sunt tot mai multe cazuri de copii de 12-14 ani care se sinucid ca au luat o nota mica Curentul Emo 719215 . Mare chestie, iei un 3, si ? In scoala trebuie sa ai toate notele de la 1 pana la 10 Curentul Emo 602519. Eu una cand iau nota mai mica de 8[orgoliu mare :-"] am supar putin in prima pauza si injur, dar dupa imi trece repede si zic: Se mai intampla. Dar niciodata nu mi-as lua zilele pt atata lucru. In viziunea mea copii Emo sunt traumatizati si au nevoie urgenta de cineva care sa-i ajute ca daca nu o iau generatile "la vale". In schimb imi place cum se imbraca si putin si cum isi fac parul. Mereu mi-a placut [non]culoare negru, deci daca porti negru nu esti neaparat Emo ^^"
Cam asta e parerea mea despre Emo Kids ^^^^
Hanako-chan
Hanako-chan

Sus In jos

Mesaj Scris de Insane Tenshi Sam 27 Feb 2010, 18:51

Curentul Emo scz ptr cei care snt ,dar ptr mn e cea mai mare prostie si aiureala --_--".Eu cred k e cv derivat de la satanisti ,e total ridicol serios.Adik cerceii aia peste tot si frezele ciudate..parca ar fi mortii sculati din cimitir..Hainele snt mai okay ,nus atat de bizare ,dar machiajul ala iar negru,park zici k oamenii astia nici nu stiu sa zambesca ,snt mereu sadici..E o porcarie..Si faza k isi taie venele ,se tortureaza k sa fie fericiti , e o conceptie prosteasca realizata de lispa de ocupatie a tinerilor sec 21.Altcv nu stiu ce sa mai inventeze...--_--"
Insane Tenshi
Insane Tenshi

Sus In jos

Mesaj Scris de Maya Vin 16 Iul 2010, 09:53

Nu vreau sa critic pe nimeni dar....tinerii Emo sunt tineri de obicei minori nu au probleme nu platesc taxe,nu au copii,nu NU AU nicio grija au doar scoala,liceu Mie imi plac cum arata dar daca se ajunge mai departe taieturi etc......nu am nimic dar isi fac singuri rau si daca se imbraca "ciudat" cum spune societatea normal ca vor fi si mai criticati
Maya
Maya

Sus In jos

Mesaj Scris de For 4 Only Vin 16 Iul 2010, 17:46

Parerea mea sincera, ummm... greu!
Adevarat, imi place stilul de imbracaminte, coafiurile si machajul. Asta doar pentru ca eu sunt asa mai rebela. Uneori ma imbrac ca o punk-ista si ma machez cu negru dar asta pentru mine nu inseamna ca sunt si eu emo.
Cam asta am de zis...
For 4 Only
For 4 Only

Sus In jos

Mesaj Scris de $onny Lun 19 Iul 2010, 14:32

Da mie imi place foarte mult stilul emo dar nu ca as vrea sa fiu emo^_^......imi place stilul de imbracaminte si cum se macheaza si frizulile....toata faza e ca sunt mai sensibila si poate de aceea imi place stilul asta,cat despre taieturi si sinucidere si chestii in genul asta nu sunt deloc de acord si nici macar nu are rost pentru ca cei care se taie nu se simt mai bine...se gandesc ca scapa mai repede de viata desi nu se gandesc ca abandoneaza oamenii care tin cel mai mult la ei....in cazul in care au oameni care sa tina la ei....0_0.....deci eu nu am nimic cu ei....si sper ca nu am jignit pe cineva..... Curentul Emo 504518

bye Curentul Emo 24904
$onny
$onny

Sus In jos

Mesaj Scris de Bobocel. Mar 27 Iul 2010, 16:09

EMO.. vad ca in ultima vreme toata lumea a inceput sa ii marginalizeze, frate ce aveti cu ei? Pana la urma este viata lor, decizia lor, corpul lor. Nu avem noi dreptul sa ii criticam pentru ca ei au ales acest stil.
Pana la urma cu toate astea am prieteni asa "emo" dupa cum ii numiti voi si pot sa zic ca sunt persoane foarte de treaba si arata prea bine atat fetele cat si baietii.
Eu zic sa va vedeti de persoana voastra si sa ii lasati in pace ca pana la urma sunt si ei persoane ca noi toti..
Bobocel.
Bobocel.

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum