Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!
Anime Sign
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Uniformele...

+7
Psyhee
Insane Tenshi
TeeChan
Setsuna-sama
Love
Kido X
Kidu
11 participanți

In jos

Uniformele... Empty Uniformele...

Mesaj Scris de Kidu Vin 01 Ian 2010, 07:13

Ei bine voi ce uniforme purtatii?
deci la fete la noi se accepta si blugii negrii dar sa nu aiba vre-o cusatura mai deschisa..cu camasa alba cu ce-va deasupra daca vrem sau bluze albe si sacou...voi ce purtatii?Uniformele... 29458
Kidu
Kidu

Sus In jos

Uniformele... Empty Re: Uniformele...

Mesaj Scris de Kido X Vin 08 Ian 2010, 21:20

Pai...pantalonii trebuie sa fie blugi sau orice numai sa fie inchisi la culoare!Insa baieti nu au voie cu pantaloni treisferturi(diriga zice ca nu este decenta Uniformele... 687642 insa fetele au voie Uniformele... 575752 )Putem purta:tricou,bluza,camasa numai sa fie alb,albastru sau bleomarin si un sacou!Nu trebuie sa fim foarte colorati(doar in clasa noastra Uniformele... 461333 )Cei de liceu...fara cuvinte...fete cu ruj machiate ca clovnii tocuri de un metruUniformele... 435179...fereasca domnul ce vezi la unii liceeni!
Kido X
Kido X

http://www.chibi-mania.lolforum.net

Sus In jos

Mesaj Scris de Love Vin 08 Ian 2010, 21:41

La noi ni s-au pus uniforme de cativa ani (liceu cu traditie, cel mai vechi din judet ; si nu mai avea uniforme de cativa ani), exact cand am venit eu.Adica, in clasa a V-a.Regula este asa :

- pantalon negru, raiat sau stofa
- camasa albastru deschis
- sacou negru din raiat sau stofa
- cravata rosie, din matase
- camasa alba pentru serbari
- fusta neagra, pana la genunchi, din raiat sau stofa
- pulover negru (iarna)
- pantofi negri (iarna cizme)

E cam strict, pentru ca nu poti veni la scoala imbracat altfel.Avem camere de filmat pe hol (si suntem vazuti imediat) si, in fiecare zi avem control la uniforme (vine directorul in clasa, la orice ora si te da afara daca nu corespunde uniforma).Cu machiaju' au lasat-o colegele mai moale de cand cu directoru' ... in rest ... baietii cu parul lung trebuie sa-l aibe prins (ideea dirigintelui).Apoi, mai sunt si uniformele pentru laboratorul de chimie :

- pantalon/fusta neagra, din raiat sau stofa
- camasa albastra
- halate de laborator
- manusi (cand este cazul)
- parul prins in coc (la fete)
- unghiile taiate (obligatoriu)

Stiu, pare exagerat in anumite privinte, insa ne-am obisnuit si nu mai e chiar atat de rau.
Love
Love
Moderator Global

http://marquise-des-anges.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Setsuna-sama Sam 06 Feb 2010, 19:43

Of...uniformele noastre??
Ok, le voi descrie, desi sunt foarte simple, dar si "ne la moda"
La cele de iarna:
Aceasta uniforma este formata dintr-un fel de camasa, care nu tine deloc de cald
La fete este camasa rosie [urasc rosu]. Norocul meu ca pot adauga accesorii [curele si altele care mai infrumuseteaza imaginea].
La baieti este asemanatoare cu a noastra, numai ca este albastra.
Cele de vara:
La fete, sunt la fel ca cele de iarna, numai ca sunt cu maneca scurta si galbene. Si cele noi sunt decultate.... Uniformele... 9164
La baieti sunt ca ale fetelor, numai albastre, un albastru deschis, iar cele noi parca ar fi niste pijamale....[saracii baieti. Mi-e si mila de ei...]
La ambele uniforme [de vara si de iarna], au in fel de emblema cu "Scoala nr x Buzau".
Atat.....bye
Setsuna-sama
Setsuna-sama

Sus In jos

Mesaj Scris de TeeChan Dum 14 Feb 2010, 22:59

Ah ce uniforme avem noi nu are nimenea =.='''' din fericire.
Pai ce sa spun?Anu' trecut ne-am comandata niste tricouri si bluze bleumarin care nu e cea mai frumoasa culore...mai mult le prefeream pe cele din generala decat p'astea aka atunci aveam pantalon de stofa,sacou blue si camasa alba da' erau alese cu bun-gust >>.Anyway uniformele astea aka tricourile le purtam numa lunea ca atunci avem ore cu profa de istorie si cam atata.
TeeChan
TeeChan

Sus In jos

Mesaj Scris de Insane Tenshi Mar 16 Mar 2010, 17:14

Norocul nostru este k mai demult sau impus uniforme ,insa nimeni nu le lua in seama iar directorul nostru este un tip de om mai moale si de trb .Deci akum nu mai exista aceasta uniforma..Fiecare are voie sa vina in ce vr atata timp cat e decenta si nu stil mai de genul cu decolteu, accesorii ,pantaloni rupti sau mai stiu c...
Deci uniforma mea momentan e formata din blugi si bluze in functie de zi Uniformele... 362913
Insane Tenshi
Insane Tenshi

Sus In jos

Mesaj Scris de Psyhee Lun 12 Apr 2010, 14:50

Cu toate ca nu suntem absolut de loc obligati sa le purtam totusi ele exista si din cand in cand mai vezi niste elevi batuti de soarta care le poarta (au ore cu directa Uniformele... 267547 )Acum 4 ani inainte sa vin eu in liceu uniformeel erau obligatorii dar nu stiu ce s-a intamplat,cineva a facut scandal,no ideea,si s-a renuntat.Au avut ei niste tentative de a nu ne lasa sa intam in liceu fara uniforme dar nu le-a iesit,pentru ca ne luam pantaloni pe dedesubt si ne dadeam fustele jos imediat ce intam.Iar sacoul il caram in ghiozdan si-l punem pe noi doar la intrare.
Anyway cam cum arata uniformele noastre:

~Fete:
-fusta in carouri visinii,diferite modele-puteai sa alegi lungime si modelul fustei
-bluza alba sau ceva care sa se potriveasca dar sa fie decent
-sacou visiniu

~Baieti:
-panatloni negrii sau blugi
-camasa alba
-sacou visiniu

Nu era cine stie ce,dar noua nu ne placea culoarea,visiniu-spalacit x.x
Psyhee
Psyhee
Graphic Designer

http://idioticwords.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Ebina-chan Sam 22 Mai 2010, 11:09

La scoala mea uniformele sunt simple, iar modele sunt la fel, doar ca baietii nu poarta fusta. Uniformele... 267547

Fete/baieti
-fusta/pantaloni negri(sa nu fie blugi, dar nu se prea respecta regula asta)
-o camasa alba
-vesta neagra
Uniforma noastra nu e cine stie ce, mi-as dori sa fie alt model.
Ebina-chan
Ebina-chan

Sus In jos

Mesaj Scris de Maya Sam 07 Aug 2010, 14:48

Mama cate modele de uniforme......La mine la scoala nu am auzit niciodata de o posibila uniforma.Adica noi am avut uniforme numai in 1-4.
Cred ca ar fi destul de dragut sa aven uniforme avand in vedere ca unu e in rosu altu in verde si se vede o mare aiureala in clasa.Defapt profesorii ne recomanda sa venim in camasa alba/bleu.....da' na e criza si apoi ce manelisti mai am si eu in scoala Uniformele... 158254
Maya
Maya

Sus In jos

Mesaj Scris de Bobocel. Mier 18 Aug 2010, 12:49

Ah urasc uniformele le detest. Dar ce noroc ca pe noi nu ne obliga sa purtam asa ceva. Diriga ne'a speriat odata ca va trebuii sa purtam nustiu ce fel de camasi.. Etc, etc. Pana la urma tot cum am vrut noi am venit.
Am purtat uniforma dar in clasele I-II..Laughing
Bobocel.
Bobocel.

Sus In jos

Mesaj Scris de ionela Vin 17 Sept 2010, 20:13

poi ce sa zic eu una urasc uniformele care ma arata o tampita defapt pe oricine ar arata stupid daca ar fi uniforma naspa dar daca uniforma ar fi "mai la moda" sa zicem asa si sa imi stea si bine ,atunci as purta-o cu mare placere
la mine in scoala am avut uniforme dar eu nu le-am apucat decat in clasa I si chiar daca ar mai fi si acum traditiile de pe vremuri nu cred ca le-ar purta cineva pentru ca am arata naspa dar daca ar fi ceva mai frumos cred ca le-ar purta si profesori
ionela
ionela

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum