Cum sa iti faci un death Note?
3 participanți
Pagina 1 din 1
Cum sa iti faci un death Note?
Cum imi fac un Death Note?Well am vazut si eu pe net,am cumparat ce trebuie si am facut!
Ingrediente: -2 caiete A5 sau A4(dak gresesti unu sau vrei sa faci mai multe)
-Tub spray negru (Nu sunt neaparate spayurile,puteti folosi acuarele,markere )
-Tub spray alb
-Un couter,foarfece
-Scotch pe care puneti literele
: Mod de lucru: : Pe caiet dati cu spray alb partea de sus.Asteptati o ora sa se usuce.In timpul acesta faceti literele.Eu am facut astfel:Am scos la imprimanta,pefoaia scoasa de la imprimanta am pus scotch si pe fata si pe spate,sa fie mai groase literele ca se pot rupe usor.Dupa ce s-a uscat albul aplicam literele cu lipici,apoi vopsim partea din fata cu negru.Asteptam o ora sa se usuce partea din fata.Apoi vopsim si partea din spate cu negru.Dupa ce s-a uscat scoatem usor literele,si avem un Death Note.Dupa asta scoatem la imprimanta regulile mai importante si le lipim.Acum aveti un Death Note...EU il folosesc sa pun poze,articole...eu am facut impreuna cu un coleg 4 caiete.doua mici si unu in marimea din serial.Pt serial dim: 7,3 cu 10,3.
Sper ca o sa va distrati.
Tutorial realizat de Ryuzaki.(Admin site national Death Note)Multumim!
Ingrediente: -2 caiete A5 sau A4(dak gresesti unu sau vrei sa faci mai multe)
-Tub spray negru (Nu sunt neaparate spayurile,puteti folosi acuarele,markere )
-Tub spray alb
-Un couter,foarfece
-Scotch pe care puneti literele
: Mod de lucru: : Pe caiet dati cu spray alb partea de sus.Asteptati o ora sa se usuce.In timpul acesta faceti literele.Eu am facut astfel:Am scos la imprimanta,pefoaia scoasa de la imprimanta am pus scotch si pe fata si pe spate,sa fie mai groase literele ca se pot rupe usor.Dupa ce s-a uscat albul aplicam literele cu lipici,apoi vopsim partea din fata cu negru.Asteptam o ora sa se usuce partea din fata.Apoi vopsim si partea din spate cu negru.Dupa ce s-a uscat scoatem usor literele,si avem un Death Note.Dupa asta scoatem la imprimanta regulile mai importante si le lipim.Acum aveti un Death Note...EU il folosesc sa pun poze,articole...eu am facut impreuna cu un coleg 4 caiete.doua mici si unu in marimea din serial.Pt serial dim: 7,3 cu 10,3.
Sper ca o sa va distrati.
Tutorial realizat de Ryuzaki.(Admin site national Death Note)Multumim!
Re: Cum sa iti faci un death Note?
"Si acum vezi un Shinigami!"
II faina ideea...cred ca o sa fac si eu unul! Mersi de informatii o sa fie folositoare!
Poate apare si un Shinigami adevart prin preajma mea!
Cred ca l-as folosi pentru album de gimnaziu cu prietenii colegii si eu!
II faina ideea...cred ca o sa fac si eu unul! Mersi de informatii o sa fie folositoare!
Poate apare si un Shinigami adevart prin preajma mea!
Cred ca l-as folosi pentru album de gimnaziu cu prietenii colegii si eu!
Re: Cum sa iti faci un death Note?
D`oah... evidetn ca trebuia sa trec pe aici si eu sa comentez
Sa vedem... interesant tutorial XD Sincer am facut asa ceva si eu prin clasa a 5 a iesit ceva ceva... dar bineinteles nu am folosit spray'uri -__-||
Mdah... faptul ca'l lasi asa zis "pierdut" intr'o zona "publica" in scoala... fata de profesori, nu'i tocmai o ideea buna si luati'l ca un sfat
Acum ca am dat de acest topic... probabil voi incepe a face unul nou... hmm pe post de album sau oracol a clasei
Sa vedem... interesant tutorial XD Sincer am facut asa ceva si eu prin clasa a 5 a iesit ceva ceva... dar bineinteles nu am folosit spray'uri -__-||
Mdah... faptul ca'l lasi asa zis "pierdut" intr'o zona "publica" in scoala... fata de profesori, nu'i tocmai o ideea buna si luati'l ca un sfat
Acum ca am dat de acest topic... probabil voi incepe a face unul nou... hmm pe post de album sau oracol a clasei
Anemone- Mesaje : 49
Subiecte similare
» Death Note
» [ Death note ] Jocul mortii...
» Death Note-Caracterizare Intr-un Singur Cuvant
» Cum sa faci...
» ~Ce faci cand ... !~
» [ Death note ] Jocul mortii...
» Death Note-Caracterizare Intr-un Singur Cuvant
» Cum sa faci...
» ~Ce faci cand ... !~
Pagina 1 din 1