Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!
Anime Sign
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nazbâtiile copilăriei

+2
Jellyka
Love
6 participanți

In jos

Nazbâtiile copilăriei Empty Nazbâtiile copilăriei

Mesaj Scris de Love Joi 07 Ian 2010, 19:31

Nazbâtiile copilăriei Childish_by_Dwail3

OK, am vazut un topic asemanator pe un alt forum si m-am gandit ca putem incepe sa povestim despre prostiile pe care le-am facut in copilarie.

Nazbatii nu am prea facut eu, pentru ca in general am fost un copil cuminte si am cam ascultat de parinti.

Insa ... atunci cand intra in ecuatie si fratele meu ... Bine, eu incercam sa raman un copil cuminte, insa ma scotea el din sarite uneori si ... mai intotdeauna se ajungea la bataie.Insa ... am facut si eu unele lucruri mai grave.

De exemplu, pe la 9 ani (inseamna deci ca frate-meu avea intre 7 si 8 ani) m-am suparat atat de tare pe el ca imi luase telecomanda (la noi era cearta pe telecomanda) ca i-am tras o palma ... si apoi el mi-a dat cu telecomanda in cap ... (si a stricat telecomanda ca s-a spart) si eu ca sa ma apar am luat primul oboect si i l-am trantit si eu in cap.Doar ca acel obiect s-a intamplat sa fie farfuria cu fructe ...
Incheierea ?Noi doi (invinetiti de la bataie) adunand fructele imprastiate in camera (pedeapsa de la mama, care era satula de bataile noastre).

Apoi, cand eram mult mai mica (adica eu aveam 5 ani maxim si fratele meu 3 sau 4) stiu ca l-am impins rau in calorifer (el ma impinsese intr-o servanta de la bunici).Atunci s-a suparat tata rau pe mine ca a zis ca l-am tampit pe frate-meu (le era frica pentru ca se lovise la cap) si am primit si eu o bataie dupa aia ... Oricum, frate-meu nu s-a ales nici macar cu capul spart (uite ca-i tare de cap), insa ... uite cine a mancat bataie de data asta

Tot in categoria trasnai din copilarie ... cred ca-l includ din nou pe fratele meu, insa de data aceasta el in rolul principal.Nu e tocmai cine stie ce, insa ... m-am ales eu cu o saptamana singura la joaca (el era pedepsit).Noi ieseam impreuna in Piata Civica, eu cu rolele si el cu bicicleta (si parintii implicit pe banca, pentru ca pe atunci eu aveam 7 sau 8 ani si el era la gradinita).So .. oricum, eu stateam cu un grup de prieteni si ... Dumnezeu stie ce facea el ca aparea numai seara, cand trebuia sa plecam acasa.Oricum, intr-o zi ... ce-au aflat parintii ?Ca frate-meu a baut apa din fantana public (o fantana arteziana mare), de sete Bineinteles, in fantana in care, doi ani mai tarziu mergeam eu cu fetele de la blo de ne jucam (ne descaltam si ne bagam picioarele in apa).Sai iarna, cand ingheta, patinam (cu ghetele).Sau mai faceau baie tiganii din oras ...

Alte trasnai ... asta cand eram mai mare.Eu treceam clasa a VI-a si fratele meu a IV-a.Am mers in tabara cu colegii lui, undeva la munte si ... oricum, eu m-am imprietenit cu cei de acolo (astia fiind copii de clasa I si a II-a, eu avand grija de ei ... se subantelege).Dar ... la un moment dat, prin ultimele seri ... ce se gaseste unu' sa faca ?Suna un baiat la usa ... "Băăăăă ... veniti repede ca l-am trezit pe Paulica (adica Paul ala mai mic) si i-am zis ca-i dimineata si sa se pregateasca de drum, ca plecam !" Si, bineinteles, noi am venit repede si ... din toti copii, eu cu frate-meu si inca un baiat, ne-am gasit sa-l luam pe ala frumos de manuta, s-al coboram scarile (inca credea ca-i dimineata si plecam ; era defapt 12 noaptea) si sa-l duceam in padure Bine, nu l-am lasat acolo ... ne-am intors cu el intreg (dupa ce le-am zis celor din tabara ca l-a păpat lupu' cu ursu'), insa ... saracu' baiat s-a speriat atat de tare ca a inceput sa planga si ne-a raportat la invatatoare ... care mi-a tinut mie o morala (mie si fratelui meu defapt) ... si nu ne-a dat voie a doua zi sa mancam la pranz

Si cred ca astea nu-s singurele tampenii facute de mine, dar ma opresc aici ...

Ultima editare efectuata de catre Love in Mier 03 Mar 2010, 22:04, editata de 2 ori
Love
Love
Moderator Global

http://marquise-des-anges.blogspot.com/

Sus In jos

Nazbâtiile copilăriei Empty Re: Nazbâtiile copilăriei

Mesaj Scris de Jellyka Vin 08 Ian 2010, 18:35

Hmm...Nu-mi amintesc prea multe nazbatii eu de cand eram copchila.Ce stiu e ca-mi povestea matusa-mea ce faceam eu ca vara-miu.Da' sa zicem...

Imi amintesc ca aveam,cand eram mica,un prieten bun si ma distram de minune (cred ca murise cand avui eu 7 ani,nici nu stiu daca exista frate-miu pe atunci.Da' sa revenim la subiect.Eram o data in fata blocului si eu cu el ca prostii ne-am zis "hai sa runcam cu nisip in masini" si asta facuram.Hmm,iesii asta cu pedepse ca eu spusesi la mama ca el mi-a dat cu nisip in cap da' a aflat mama mai tarziu Laughing

Hmm,de certat cu frate-miu cand eram mica n-o faceam ca mai bine era atunci cand statea el linistit in pat.Imi amintesc si-amu' prima oara cand l-am vazut.Statea in intuneric,daca nu ma aducea tata acasa eu ma pozitionam la matusa-mea cu toate ca nu-mi placea(Vara-miu era un zgarcit si nu-mi dadea voise ma joc cu jucariile lui ca cica i le pierdeam).

Tin minte ca eram odata la mare si ca frate-miu avea vreo 3 ani.Ne distram noi in apa si vine el cu colacu' pana la jumate(a intrat in apa) si da sa se aplece dupa nu stiu ce.Imediat il vad cu capu' in apa si la suparafata dand din picioare.Eu radeam cu gura pana la urechi in timp ce mama era sa faca infarct Laughing

Alta data...Inca stateam la camin si aveam mobila cu...Chestii de care trebuia sa tragi ca sa deschizi dulapu'.So,eu ma apucam sa sar din pat pe jos si frate-miu dupa mine pana cand sari el pe jos si dadu cu capu' de...Chestia aia de la dulap.Asa ca si-a spart capu' si eu am ramas singura acasa.

Cand eram mica,mergeam in fiecare vara la bunica la vara-miu cica.Si matusa-mea cica era insarcinata cu vara-mea iar eu imi luasi o carte de colorat cu Mat(z)a Incaltata (Ah,da.I remember.O luasem de la Pascani XD) iar vara-miu mi-a ciordit-o.

Imi mai amintesc eu destul doar ca mintea nu ma ajuta.Am sa mai pun eu cand imi mai amintesc^^
Jellyka
Jellyka
Moderator Global

http://anime-universe.forumz.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de Kido X Vin 08 Ian 2010, 19:57

Nu prea imi amintesc de nazbatiile de cand eram eu mica...insa un lucru foarte sigur am facut o multime!

Imi amintesc ca ieseam de la scoala (eram prin clasa a-2-a) si vroiam sa ajung cat mai repede acasa (pe atunci locuiam la bunica)locuiam la vreo 5 minute de scoala insa nu mai avea rabdare si am vrut sa trec strada...si nu m-am asigurat;era cat pe ce sa dea peste mine profu' de religie(imi venea sa ma arunc in tufisuri si sa raman acolo...nici pana acum nu cred ca mama stie...insa asta este una cam neimportanta si una dintre cele mai mici

stiu ca aveam un bun prieten dar suntem si in ziua de azi(ne cunoastem de cand ne-am nascut) de fiecare data cand veneam de la gradinita mergeam in spatele casei unse era o gaurica cam cat sa incapa mana mea pe acum...noi ne imaginam ca in gaurica aia locuia un vrajitor si cu balaurul sau s noi tot baga pietricele pe acolo crezand ca ii lovim si scapam de ei!

aveam vreo 6 ani si eram la mare...foarte fericita ca aveam voie sa stau in apa si singura...dupa ce a iesit mama stateam in apa si ma jucam...nu au trecut bine 10 minute ca am inceput sa ma imprietenesc cu un copil sptre mirarea mamei baiat si ne-am distrat apoi el a iesit si am cunoscut altul cu ala nu ne-am prea inteles si am inceput sa ne stropim si nu ne-am dat seama ca vine un val mare si nea dun pana la mal pe burta si cred ca am inghitit apa cat pentru o zi intreaga

nu am frate dar am un var...pe cand eram mici nu ne intelegeam de nici o culoare ne certam ne bateam...aveam coarne
intr-o zi a venit la mine si nu stiu cum am ajuns sa ne jucam linistiti jumate' de ora..insa am inceput sa ne certam si eu l-am impins si el a dat cu capul de scarile de la casa de si-a spart capul Laughing

Momentam nu mai gasesc altele prin creierul meu...dar o sa mai pun cand imi amintesc ^-^Ja-Ne
Kido X
Kido X

http://www.chibi-mania.lolforum.net

Sus In jos

Mesaj Scris de ~Ana-chan~ Mar 12 Ian 2010, 21:43

O, mama.... Cate nazbatii am mai facut eu Laughing . Deci una de pe la 7-8 ani:
Eram in curtea bunicilor, si m-a mancat pe mine pielea sa ma urc in ciresul gigantic sa rup o crenguta [pentru ce, nu mai stiu], ma urc eu incetul cu incetul, fara sa se intample nimic neobisnuit, si rup crenguta... Toate bune si frumoase, dar eu cum coboram din copac? Mi-era frica de inaltimi pe atunci, si puteam sa va asigur ca era un cires inalt! Si cum era acoperisul, ma urc pe acoperis, in speranta ca scara sprijinita vesnic de acoperis in caz ca se intampla ceva [oare ce sa se intample Nazbâtiile copilăriei 317338 ] va fii tot in spatele casei.. Bun, merg eu aproape daramand acoperisul, cand il zaresc p un baiat din vecini, care ne uram reciproc. Ala incepe sa zambeasca malefic si incepe sa urle: "-HEEEEEEEEEI! Mosule, vezi ca Ana s-a suit pe acoperis! Iar!". Eu nestiind cum sa plec mai repede, hai, fugi, daram o sindrila, hai, fugi, cobor din cires dar ma julesc si cu o privire de-aia tanta intreb:"Am coborat?!" Noroc ca nu m-a auzit bunicul, care alerga inspre curtea din spate... El intreaba banuitor: "-Iar te-ai urcat in cires?" Eu inocent: " Nuuu, cum naiba! Minte! Il crezi pe el si nu pe mine????" "Bine, te cred, dar ce e cu sindrila aia pe jos? " Eu , fiind as in minciuna: "O pisica :D *angel face*" "Si julitura?" "Am cazut :D " "Foarte bine... distractie placuta incontinoare!" Astept pana bunicul se intoarce in casa si cad rasufland usurata la umbra ciresului...

*Mentionez ca s-a mai intamplat o data, dar cu alt rezultat Laughing *
~Ana-chan~
~Ana-chan~

http://forumanime.3xforum.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de Kido X Sam 30 Ian 2010, 17:41

am mai pus vreo 21
Era vara....si eram la bunica.Buni'cmea' nu stiu ce tot spala prin
spatele casei...era destul de ocupata si am zis sa o ajutt ca ea
trebuia sa plece de acasa!Am luat oala plina cu apa murdara si nu stiu
cum am reusit sa ma impieedic...si am aruncat din greseala toata apa
aceea pe masina care tocmai o spalase mama! XD

Sau...primisem
un pisic mic si ma jucam cu el...in curte era un mar mai mare!Pisicul
ala s-a urcat in el si eu inca vroiam sa-l mai "chinui" putin...asa ca
am urcat dupa el sa-l dau jos...(si aveam pe mine o pereche noua de
pantaloni)....am reusit sa-l iau pe mat' dar pe cand sa cobor a reusit
sa ma agat de o creanga si nu putem sa ma misc asa ca l-am lasat jos pe
mat' si eu cu desteptaciunea mea...am saritfos dara o parte din
pantalonii mei au ramas sus pe creanga Nazbâtiile copilăriei 362913 adica tocmai partea dorsala!
Kido X
Kido X

http://www.chibi-mania.lolforum.net

Sus In jos

Mesaj Scris de Bobocel. Sam 10 Apr 2010, 20:45

Ce bine de mine ca nu am frat sau surori. Sunt singura la parinti. Dar partea proasta este ca nu pot da vina pe nimeni.
Eu sunt o strica tot ce prinde.
Cand eram mica am spart vaza preferata a mamei. Cat a putut sa tipe atunci..
Si imi mai amintesc ca imi placea o rochie de-a mamei pe caer am imbract-o. Si am sfarsit prin a o agata. Si s-a rupt.
In rest nu prea imi mai amintesc.
Bobocel.
Bobocel.

Sus In jos

Mesaj Scris de Abigail. Lun 28 Iun 2010, 11:01

Năzbâtii nu prea îmi amintesc să fi făcut atât de multe...
Ştiu că unde am locuit până pe la zece ani era un fel de deal, şi am urcat acolo fără ca mama să ştie şi îmi era frică să cobor. Am sfârşit coborând în fund şi am ajuns acasă cu o gaură în pantaloni.
Mai multe nu-mi amintesc... Am spart parfumul preferat al mamei şi am dat vina pe soră-mea. :]]. I-am rupt tocurile de la pantofi, şi chestii din astea.
Abigail.
Abigail.

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum