Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!
Anime Sign
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

profesorii

+4
Love
Angel
Hanako-chan
Kido X
8 participanți

In jos

profesorii Empty profesorii

Mesaj Scris de Kido X Sam 09 Ian 2010, 18:18

Cum sunt profesorii pe la voi la scoala! :P
Pe la mine sunt cam asa:

Profa de mate:cam rea,...dar ii de treaba(cateodata)
diriga:ii buna cu noi...si de treaba
profa de bio:cam fitoasa si greu de luat 10 la ea
profa de desen:cea mai calma si mai draguta profa
profa de tehno':are o voce subtire si cand tipa la noi parca zgarie cine cu unghiile pe tabla
profa de fizica: si ea ii de treaba
profa de germana:preferata mea ce mai de gasca si mai de treaba
profu de istorie si geografie(avem acelesi prof):ii fain sa faci cu el doarc ca la geografie preda mult! profesorii Suspect
profu de engleza:imi place sa fac engleza cu el ii calm
profu de info:nici macar un zabet nimeni ne face glume la el si ii plictisitoare ora
profu de religie:toata ora stam jucam jocuri mergem la tabla si desenam numai sa nu facem galagie
profu de muzica:cam sarcastic caeodata glumet dar si de gasca

Cam atat!~
Kido X
Kido X

http://www.chibi-mania.lolforum.net

Sus In jos

profesorii Empty Re: profesorii

Mesaj Scris de Hanako-chan Dum 10 Ian 2010, 00:53

Pai sa vedem ... profii mei ar fi cam asa :
Profa de romana: la ea se ia greu 10, dar e super de treaba si ma inteleg bine cu ea
Profu' de mate: maimutoi la 4 ace >.< .La ora lui nu inteleg nimic si nu zice nici o gluma, daca ar fi dupa capi' lui ar face orele de mate numa' cu aia care merg sa faca ore suplimentare cu el si un elev care are 10 pe linie la mate de cand il situ >.<
Profa de engleza: e destul de tanara si mai glumeste cu noi, nu ne da teste lungi sau grele, dar ne si da cate un 3 daca nu suntem cuminti Laughing
Profa de franceza: dirigaaaa , e super de treaba, radem cu ea si ne explica cat poate de bine. Cum suntem clasa ei ne lauda peste tot si are grija de mediile noastre Laughing. Nu ne da note mici si ne ajuta sa ne marim notele de la teste in caz ca sunt exagerat de mici[de la 6 in jos]
Profa de bio: destul de buna , dar urla daca vorbim putin in ora ei si da note cam mici. In rest glumeste si preda bine.
Profa de fizica: e nebuna de legaaaaaaaat. Nu preda deloc bine, cand ne scoate la tabla sau ne asculta ne face prosti/tampiti/etc si e blonda rau O_O" si la propriu si la figurant
Profa de istorie: nici asta nu e intocmai sanatoasa mintal, dar da note mari si la teste poti copia usor la ea.
Profu de geogra: cel mai tare prof! Deci radem la ora lui cu lacrimi, sa cadem de pe scaune nu alta. Preda super bine si intelegi din prima.
Profu de muzica: la ora lui facem ce vrem, e mai mult ca o ora libera. Ne da note pe nimic si ne pune muzica buna, stie ce e mai mereu in top.
Profu de desen: e pervers, foarte pervers. Cu fetele se poarta frumos, le mangaie pe cap, le da note mari si pe baieti urla si ii asculta din teorie.Plus ca el in ora citeste reviste "deocheate"
Profa de tehno: e proasta :| Ne pune sa scriem intr-una si nu explica nimic. Stam si dam copy/paste de pe carte pe caiet pana ne vine rau si ea vorbeste la telefon sau se uita pe geam.
Profa de religie:Nu ne tine deloc sub control. La ora ei parca a venit circul in oras. Urlam, ne mutam care cum vrem doar ca sa putem vorbi si ea nu face nimic. Mai are si o voce subtire de abia daca se aude printre tipetele noastre.
Profa de sport: balaurul cu sapte capete Laughing. E grasa, urla pe noi si ne fuagareste pana ne scoate duhu' nu alta O_O. Ne injura, daca nu facem ceva bine ne si pelsneste, deci e anormala profa asta.

Cam astia mi-a fi profii sper ca nu am uitat pe careva Laughing)
Hanako-chan
Hanako-chan

Sus In jos

Mesaj Scris de Angel Dum 10 Ian 2010, 12:30

Pai eu nu ma plang de profi` sunt super profesorii 177435 ...

1 : Domnisoara de biologie profesorii 177435 : Pur si simplu o iubesc din a 5 am avut numai 10 la ea , toti o iubim , cand vrem sa invatam la ceva ea ne preda jumate de ora si dupa invatam , cand am dat teza la romana si mate nu nea predat deloc . Inainte sa luam vacanta [ cele 3 saptamani] am jucat rima , doamne cat am ras cu ea . O da sa nu uit , tehnologica si chimia tot cu ea o facem ... si e super , profa` mea preferata ....
2 : Driga` : E de treaba , facem cu ea romana si e super , nu am ce zice .
3 : domnu de mate` : E super cu el si e batran , daca la invatat pe tata , iti explica de 10 ori daca nu intelegi ceva , la geometrie suntem varzaaaa ... Dar profu` e de teaba ...
4 : Profa` de geografie : Pai e de treaba si e tanara e cam in mintea noastra , la fel ca domnisoara de biologie , daca vrem sa invatam la ceva ne lasa ... E super de treaba ... inafara ca ma paraste lu mamy daca fac ceva rau sau daca bat pe cineva [baietii ] profesorii 419237 Ohh...da cu ea facem si engleza
5 : Profa de info , cultura civica si istorie : Da pai facem 3 obiecte cu o doamna si e super , baiatul ei Bogdan e in clasa la noi si imi place cu ea ca nu face diferente .
6 : [b] Profa` de muzica
: Fosta noastra invatatoare si ea are o fata Ade` in clasa cu ea [ una din cele mai bune prietene ale mele ] E super profa` .
7 : Doamna directoare : Facem cu ea sportul , inima ... cu fostul prof` de sport daca nu vroiam sa fac imi zicea ca '' Ei daca ai obosit stai pe banca '' mia placut anul trecut colegii alergau 2 ture de teren si eu jumate ca cica imi era rau , dar anul asta nu mai merge tre sa fac sport ... In rest e super cu doamna directoare ...
8 : Profu` de religie : Pai e super cu el , nea pus un 10 ca cica de Mos Craciun si ca am fost tot semestrul cuminti ... o:-) ingerasi ce mai !

Cam astia ar fi sunt de treaba ... nu am ce zice happy ...
Angel
Angel

Sus In jos

Mesaj Scris de Love Vin 15 Ian 2010, 20:45

Profesoara de matematica - Eu am mai avut-o profesoara in clasa a VI-a, in al doilea semestru si nu mi-am schimbat parerea de atunci.E incredibil de exigenta, la ea cine are 9 e mare.Trebuie sa-si formeze o parere foarte buna despre tine, pentru ca altfel te intimideaza la tabla si nu ai nici o sansa sa promovezi.Mie insa imi place, pentru ca preda si explica foarte bine.

Profesorul de limba romana - Este genul de profesor care gandeste astfel :
Eu nota 10, geniul clasei nota 9, restu' sa s emultumeasca cu 6 si 7. Eu am mers insa la olimpiada si am luat locul II pe judet, asa ca am incheiat cu nota 10 in teza si 10 in oral.Altfel insa nu ai sanse nici aici, pentru ca te intimideaza, te critica si iti distruge increderea de sine.

Profesoara de limba franceza - Este noua (la noi si in scoala), insa este printre profesoarele mele favorite.Imi place mult cum preda, cum explica si cum ne asculta.E draguta, amabila, serioasa si nu are pretentia ca toata clasa sa-i recite Eminescu in franceza.

Profesoara de limba engleza - Si ea este noua in scoala si la noi la clasa.Materia o stie foarte bine (am vazut asta cand am facut pregatire pentru Olimpiada), insa la clasa se lasa intimidata de elevi si isi pierde repede interesul pentru ora.Ar trebui sa fie mai exigenta cu noi.

Profesoara de chimie - Imi place foarte mult.Este exigenta, insa explica tuturor, refuza sa faca meditatii cu oricine, insa ne-a stabilit o ora pe saptamana (in afara orelor de curs) in care putem veni la scoala, pentru a ne explica materia pe care nu am inteles-o.

Profesoara de biologie - Anul trecut mi se parea prostuta si nu credea ca e mare lucru de capul ei.Acum insa imi place, este mult mai serioasa la ore (pentru ca noi suntem clasa de chimie-ciologie intensiv), preda incredibil si in plus este cea mai de gasca.

Profesorul de fizica - Acelasi din clasa a VI-a si pana acum, intra IX-a.Nu mi-a placut de el mult timp, insa m-am obisnuit cu stilul sau de predare si nu mai sunt chiar atat de bâtă la fizica.Stie foarte bine materia si este interesant sa discuti cu el.

Profesoara de istorie - Noua la noi la scoala.E atat de ... scunda.Ma simt prost atunci cand ma asculta (si daca stau jos sunt mai inalta decat ea).Cu predatu' sta binisor, cam uita din lectii si isi aminteste la teste, insa e draguta si are un parfum dupa care moare toata scoala.

Profesorul de geografie (dirigintele) - Il stiu din clasa a V-a si l-am avut profesor si diriginte pana acum.Imi place cum preda si explica, faptul ca e exigent, insa la capitolul dirigentie ... e barbat, asa ca fuge de responsabilitate si nu se preocupa de problemele clasei.

Profesoara de muzica - Nu am eu voce si nici nu-mi place muzica, insa profesoara este foarte draguta, amabila si are o voce atat de placuta ...

Profesoara de desen - O vad de trei ori pe semestru si de sase ori pe an.Are mult talent (mama o stie de mica) si ca profesoara e draguta.

Profesoara de religie - Una noua, bineinteles.Draguta, nu ne baga religia pe gat, intelegatoare.

Profesorul de sport - Ca orice alt profesor de educatie fizica, merge pe ideea ca "fetele merita nota 9, iar baietii 10".Eu nu fac sport si imi convine ca nu ma cheama in sala de sport decat din doua in doua luni (in rest stau in clasa).

Domnul director - Slava cerului ca nu fac ore cu el.Dupa ce ca are o metoda ciudata de a corecta testele (pentru fiecare greseala scade un punct si astfel te trezesti cu nota -3 ), isi iese repede din fire si este deseori exagerat.

Profesoara de logica - Cand o vedeam prin scoala in anii trecuti mi se parea rea, insa nu este deloc asa.Este serioasa, insa explica tuturor si orele sunt placute.

Profesoara de TIC / Informatica - In afara faptului ca la inceput ma deranja ca e rârâită , acum imi place si e ok.
Love
Love
Moderator Global

http://marquise-des-anges.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Kido X Mar 26 Ian 2010, 11:38

Wow...da vad ca unii dintre voi aveti niste profesori.... profesorii 34621 deloc placuti si foarte nasoli....si altii dinte voi... niste profesori chiar de treaba si faini... profesorii 575752
Norocosi si nenorocosi....sunt pe forum! Dar eu am si una si alta...numai de ar disparea profa de mate as merge in feicare zi cu drag la scoala! profesorii 12813
Kido X
Kido X

http://www.chibi-mania.lolforum.net

Sus In jos

Mesaj Scris de Setsuna-sama Sam 06 Feb 2010, 19:02

ok, o sa imi descriu si eu profesorii, desi nu este o placere
Mai intai incep cu profele:
Mate:
Este o scorpie, deoarece este comunista. Se imbraca ca draq. Ne povesteste de copilariile ei. Ce ma intereseaza pe mine ce a facut ea cand a fost in spital sau unde o vrea ea sa se duca? Dar uneori este bine, deoarece pierdem din ora si nu ma mai stresez eu cu prostia aia de mate.
Romana:
Este super draguta. Rade cu noi, e de partea noastra si cateodata chiar ea incepe sa rada. Cu ea ne distram din aproape orice. Se imbraca de milioane, e tanara, nu o babaciune, si da note destul de mari.
Istorie:
Pur si simplu o ador. Poate ca nu se imbraca "la moda", dar este super de treaba. Rade cu noi, e de partea fetelor, si chetia asta ma bucura, dar cateodata ma enerveaza, deoarece ne preda o gramada si ne obosesc mainile.
Engleza:
O detest! Da note mici, e urata, se imbraca ca draq. Nu mai zic nimic. Mie sila.
Fizica:
Profa ma considera o eleva buna. Cica. Of, la ce creer are, ce sa mai zici? Este o babaciune, mult mai simplu spus.
Chimie:
O alta babaciune, care desi nu ne da mult de invatat sau de scris, da note mici. Materia e grea. Se imbraca stil anii 80.
Civica:
Poi....ce sa spun...are cam 35 de ani asa, nustiu sigur. Problema e ca ea se imbraca de fiecare data la fel. Cum se poate asa ceva?? Cum sa te imbraci cu aceea bluza?? Are o voce dinaia.....habar n-am cum s-o descriu.
Geografie:
Poi...e destul de treaba baba. Intarzie cam 10 minute, de fiecare data, deoarece e ultima ora. Ne da drumu de la ore cu inca vreo 10 minute. Aici e partea rea. Ca, colegii mei de clasa se bulgaresc [cum imi place mie sa ii spun] de ajungem acasa racite, si ude fleasca. Asta numai cand e zapada afara. Da note mari si asta e foarte bine.
Religie:
Pentru o profa de religie e destul de thare. Rade, da cand rade ea mie imi vine sa vomit. Da note mari, ne mai iarta atunci cand nu stim, cand e ziua noastra nu ne asculta, doar atunci cand e sfarsit de an.
Desen:
Of, asta e batoza. Are o voce de ma zgarie pe creer, stilul ei de predare e super naspa. Cand dicteaza parca ar vorbi singura, desi nu scriu nimic in caiet, ma doare mana numai cand ma gandesc.
Muzica:
Este ea tanara, da', la fel ca o babaciune, se imbraca ca draq. E mica de inaltime, e cat mine, care nu's eu prea inalta, fiind aproape cea mai scunda din clasa. Da note mari, deci e bine. Cand, cica, sa cantam, eu citesc versurile inainte si fac misto pe chestia asta, si ea nu-s da seama.
Informatica:
Of! Profa asta arata ca o maciuca. Are un par in cap, de parca ar fi bagat in priza. Cine stie? Poate chiar asa si-l face...
Acum si profii,am doar 4 profi, plus dirigu:
Biologie:
Ce sa zic de bosorogu asta? Este aproximativ chel, este batut in cap. De ce zic asta? O sa va spun: Am intrat in laboratorul de biologie cu Dyddy si Onutza. Dyddy a sters tabla, de langa care stam noi,... ce sa facem? Ironia sortii...si ea a spus ca o sterge. Si noi in ora am jucam " x si 0". Un coleg a vazut si i-a zis prof-ului. Si prostu' spune ca a ramas de la ceilalti elevi. Ori e batut in cap ori tine cu noi. Asa, sa ma intorc la descrierea lui. E gras, e venit de la tara, preda mult [cred ca vea sa isi faca inpresie directorului], vocea lui e stresanta, de nu inteleg nimic din ce preda, plus ca preda mult.
Sport:
Of, il detest. Nu mai zic de ce, pentru ca sincer, mi-e sila.
Tehnologica:
Poi..nu pot spune ca imi place, deoarece e bosorog, dar e bine ca nu prea vine la ore, da note mari, desi, cand nu ne facem temele ne da 2.....si mie mi-a dat 2 si mi l-a pus in catalog profesorii 970974...
Franceza:
Profu asta e mos. E ala Runceanu...a dat si la tv de fata lui. Aia Mihaela Runceana...si mai multe. Asta imi e si dirig. Cand, cica, ne plangem la el ca baietii nu ne lasa in pace [adica ne..pipaie], el incepe sa chicoteasca. Of, il detest!!!!
Si ce sa mai zic de profii mei?? Poi..nimic....bye profesorii 24904
a da...mi-am amintit....
~Ralu-chan~, eu chiar daca as scapa de profa de mate....tot nu m-as bucura, deoarece mai sunt multi profi dusi cu capu in scoala mea...si cica, scoala asta la care "invat" este una buna...sa fie, da sa nu-mi stoarca mie creerii pe asa ceva
Gata! Acum chiar ca am terminat.
Setsuna-sama
Setsuna-sama

Sus In jos

Mesaj Scris de TeeChan Joi 18 Feb 2010, 17:40

Deci,la mine stau cam asa lucrurile:]
Profa de Romana e una din cele mai bune profe pe care le avem...stie sa faca ora relaxanta si nu ai cum sa nu te duci la ora,este amuzanta si este una din putinele profe care dau note dupa merit >> si este honey-profa noastra <3 =]
Profesoara de Lb. franceza care din intamplare este si diriga....ehm,la inceput ne-a cam speriat aka a vorbit frumos da' cand a ajuns la absente a zis :dau cu voi de pamant daca vad vreo absenta nemotivata. Chestia asta o tin minte si acum :] si ne-a speriat da' acum ne avem bine cu diriga.
Profesoara de lb. Engleza...d'soara S....=] este destul de in varsta da' este vesela chiar daca unele colege nu o suporta deloc,de fapt nu suporta limba engleza >> da' noi ceilalti ne intelegem bine cu ea.
Profa de Sport ah,este una din putinele profe de la noi care ne intelege =] aka dam pe la ora ei de vreo 5-6 ori pe semestru da' nu ne poarta pica,e chiar de treaba fata de anu' trecut.
Profesoara de ATP [Ed. antreprenoriala] este destul de buna cu noi, a inceput sa ne predea cum trebuie aka intr-un mod in care sa intelegem si cand terminam lectiile,incepem sa facem teste de personalitate <3.
Profesorul de Psihologie deci,pot spune ca este cel mai tare prof din tot liceul=)) nu a vrut sa ne 'infieze' da' tot e cel mai tare,ne intelegem super bine cu dumnealui.
Profesoara de Biologie d'oh tipa ma enerveaza..sia pus in cap sa ne terorizeze anul acesta da' nici noi nu ne speriem usor,acum in semestrul 2 a inceput sa ne ia usor=]...cica i-am alege optionalul la anu' >> si noi abea asteptam sa scapam de ea.
Profesoara de Geografie erm...e destul de buna da' are prea multe pretentii de la noi aka la unele teste ne zice rezolvam intr-un fel da' apoi cand ne aduce testele zice ca trebuia in alt fel...suntem mai mult aburiti dupa teste =] da' in general este de treaba,ne trimite si la concursuri face ora sa fie mai relaxanta.
Profesoara de Istorie care este si directoare liceului...este de gasca.Glumeste,rade cu noi...da' la lectii face orice sa ni le bage in cap..aka nu cred ca nu am intelege dupa cum ne explica si foloseste alte metode ca sa putem retine mai usor,nu ne streseaza cu anii si cu alte chestii.
Profu de mate d'oh omul asta a inceput sa tipe =] bine in unele cazuri are si de ce da' este glumet..uneori ii gustam glumele alteori nu...
Profu de chimie deci,profu stie ca nu ne prea pricepem la chimie da' are rabdare cu noi si ne face sa intelegem cat de cat materia.
Profu de muzica...ah,am inceput sa-l urasc...vrea sa ne facem de ras mai ales ca noi dam pe la ora de vreo 3 ori pe semestru,pentru note desigur,dar pur si simplu e nesuferit ><
Profa de desen hmm mai ca nici nu o observam,aka arata ca o eleva,este foarte tanara dupa infatisare da' a inceput sa-mi placa de ea,si cum preda.
Profa de fizica d'oh cea mai tare din parcare=] ne-a invatat ceva fizica si avem note destul de mari la materia predata,pacata nu am facut de anu' trecut cu ea ca viata ar fi fost altfel.
Profesoara de Informatica sau TIC hmm dat find ca avem numai o ora pe saptamana,incearca sa ne invete ceva..desi majoritatea chestiilor le stim.
Profesoara de latina este uan din cele mai bune profe <33 a inceput sa-mi placa si materia predata desi eu nu ma aveam prea bine cu latina =] anyway e o profesoara de nota 10.
TeeChan
TeeChan

Sus In jos

Mesaj Scris de Bobocel. Dum 11 Apr 2010, 13:41

Si eu am unii prfi cam screlozati la creieri..
Eu o am diriga pe profa de tehno. Frate vrea prea multe. Ca nu ii convine aia ca nu mai stiu ce am facut ca nu suntem cumniti. Ca toti profesorii ne reclama. Bla bla bla.
O urasc pe profa de desen. Anu trecut m-a dat afara de numai stiu cate ori pe motiv ca sunt prea neismtita. Dar pe restu ca vorbeau si ca tipau in gura mare nu, ca ei nu deranjau.
Odata am fost la profu de english sa ii spun ca a gresit. I-am aratat tema(care o corecta la tabla) si mi-a zis ca m-a fac de ras ca este gresita(tema facuta impreuna cu meditatoarea mea care face engleza de vreo 10 ani). Se duce o colega cu aceasi tema(copiata de la mine) si ei ii zice ca este corect. Atunci chiar m-a scos din minti. Am inteles ca el are probleme(ca a fost operat pe creier, dar asta e partea a doua). De ce mai vine la scoala daca nu poate. Nu preda de mult timp engleza si se crede mare destepaciune. Nici macar nu stie sa scrie corect pe tabla.
Profu' de info este cel mai de treaba.. Daca vrem sa plecam de la ora ne da drumu(si fara absenta). Asa ca noi nu facem de multe ori informatica, poate decat iarna ca e frig si nu ne place sa stam in scari de bloc.
Bobocel.
Bobocel.

Sus In jos

Mesaj Scris de Hachi Vin 10 Dec 2010, 20:56

Ok:
profa de mate: are o privire de ingheti cand te uiti la ea
profa de romana: e de treaba , dar cand o scoti din sarite nu te astepti la altceva inafara de 4 profesorii 34621
profa de italiana: cea mai tare profa ever. la ora ei ma simt ca in pauza
proful de italiana optional: cea mai linistitoare ora profesorii 69473
profa de fizica: diriga. e draguta dar nu prea explica bine si eu nu inteleg nimic
profa de istorie: cand e in toate rele ne da 4 pe capete
proful de geografie: mie frica cand ma gandesc la el. nu ne mai scoate din lucrari neasteptate
profa de engleza: iubesc materia deci iubesc si profa
profa de religie: cea mai de treaba profa
proful de desen: are voce de sofran
profa de muzica: creste cu 5 cm de fiecare data cand noi vorbim la ore
profa de bio: e foarte draguta
profa de sport: inafara de faptul ca te pune absent daca nu ai echipament e de treaba
proful de tehno: analfabet profesorii 687642

Zbye profesorii 24904
Hachi
Hachi

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum