Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!
Anime Sign
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Jackie Chan

2 participanți

In jos

Jackie Chan Empty Jackie Chan

Mesaj Scris de Kido X Mar 19 Ian 2010, 22:03

Jackie Chan (n. 7 aprilie 1954) este un actor, regizor, scenarist, cântăreţ şi cascador de origine chineză, cunoscut mai ales datorită filmelor lui de arte marţiale.

În 2003 Jackie Chan a fost pentru mai multe săptămâni în Berlin— cu ocazia filmărilor peliculei Înconjurul pământului în 80 de zile. În acest răstimp s-a îndrăgostit de urşii din Berlin. S-a angajat ca prezentarea United Buddy Bears, care militează pentru o lume mai paşnică, să ajungă la Hong Kong în anul 2004 pentru a fi prezentată în Parcul Viktoria.
La deschiderea expoziţiei, Jackie Chan a putut înmâna organizaţiei UNICEF şi altor două organizaţii pentru copii cecuri în valoare totală de 4,14 milioane HKD. De atunci, expoziţia trece prin multe metropole de pe toate continentele.
Kido X
Kido X

http://www.chibi-mania.lolforum.net

Sus In jos

Jackie Chan Empty Re: Jackie Chan

Mesaj Scris de Insane Tenshi Joi 27 Mai 2010, 09:15

Jackie Chan este un actor pe care il admir. Stie cu sa combine artele martiale cu comedia si iasa si se pune in tot felul de situatii comice Laughing.
Reuseste sa iasa cu bine, e priceput tipul. Imi place si potentialul lui.
Potential de om nebun si saritor Laughing, eu il admir imi place cum joaca.
Insane Tenshi
Insane Tenshi

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum