Sa numaram pana la 1000
+22
Monstruleț
Simona (:
Bobocel.
Dya :]
Zăpă
Lenalee
Ebina-chan
roxy_chan
Hiro Aizawa
Insane Tenshi
Love
Anemone
Mary
Alucard
Soleil.
Crazy.Kid.Sakura
Kidu
Kido X
In love ...
Nywa
Irukandji
Moony
26 participanți
Anime Sign :: Altele :: Jocuri
Pagina 1 din 15
Pagina 1 din 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Sa numaram pana la 1000
Cred ca stiti jocul....pur si simplu numaram pana la 1000.
Si ca sa nu fie spam,scriem si ce credem despre numarul respectiv.
1
Este cea mai mica nota pe care o poti lua la scoala si din vina careia esti pedepsit daca o "colectionezi".
Si ca sa nu fie spam,scriem si ce credem despre numarul respectiv.
1
Este cea mai mica nota pe care o poti lua la scoala si din vina careia esti pedepsit daca o "colectionezi".
Re: Sa numaram pana la 1000
2
este primul numar prim....si o nota care sper sa nu viziteze carnetul meu de note :D
este primul numar prim....si o nota care sper sa nu viziteze carnetul meu de note :D
3
este unul din numerele mele norocoase,asa zice horoscopul,deci clar nu prea se aplica
este unul din numerele mele norocoase,asa zice horoscopul,deci clar nu prea se aplica
4
e unul din numerele care ma sperie cel mai tare :D ...... Nu as vrea sa am parte de el prea mult in viata :D.
e unul din numerele care ma sperie cel mai tare :D ...... Nu as vrea sa am parte de el prea mult in viata :D.
5
alt "numar norocos" al meu,dupa cum spune horoscopul...de asemanea reprezinta numarul de zile de scoala dintr-o saptamana.
alt "numar norocos" al meu,dupa cum spune horoscopul...de asemanea reprezinta numarul de zile de scoala dintr-o saptamana.
6 este nota mea la mate si la fizica (cate o data nu)
Si este un numar norocos, ca sambata este a seasa zi din saptamana
si dorm muuuuulllt, pana la sase dupamasa :-"
Si este un numar norocos, ca sambata este a seasa zi din saptamana
si dorm muuuuulllt, pana la sase dupamasa :-"
7
numarul de zile din saptamana.e si ziua pe care o urasc deoarece trebuie sa imi fac temele (ca sambata imi e prea lene)
numarul de zile din saptamana.e si ziua pe care o urasc deoarece trebuie sa imi fac temele (ca sambata imi e prea lene)
14 este vasta surori mele cele mici, elena si ora la care m-am nascut
si vasta cand am inceput kickboxer
si vasta cand am inceput kickboxer
16 este data din decembrie cand poate suri meu elena sta cu mine pentru totdeauna, eh poate un timp :P
22
e un numar care se imparte direct la 2 (sau se divide,ca sa ii fal pe plac profului de mate)
e un numar care se imparte direct la 2 (sau se divide,ca sa ii fal pe plac profului de mate)
23 - ziua in care sa nascut mama :D... ( asta e vineri si nush ce sa ii iau :D )
Pagina 1 din 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Anime Sign :: Altele :: Jocuri
Pagina 1 din 15
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum