Wolverine and the X-Men
3 participanți
Anime Sign :: Altele :: Cafenea
Pagina 1 din 1
Wolverine and the X-Men
Nume - Wolverine and the X-Men
Gen - Animation, Superhero
Format - Animated series, Action, Adventure, Science fiction
Numar total de episoade - 26
Wolverine and the X-Men este ultima serie X-Men lansata de Marvel, aparuta in Iunie 2009 (in America).
In Europa seria nu a avut debutul oficial, insa episoadele pot fi gasite pe internet.
Sezonul Unu
Primul sezon incepe cu o explozie ce afecteaza intreg institutul, tinta parand a fi cei doi mutanti telepati, Profesorul X (Charles Xavier) si Jean Grey.In urma exploziei, amandoi dispar si imprejurimile sunt distruse.
Actiunea este centrata pe Logan - Wolverine (James Howlett), care, la un an dupa exploziei (timp in care intreaga echipa se imprastiase), hotaraste sa reuneasca X-Men sub conducerea sa si indrumarea unui Xavier care reusise sa-i contacteze din viitor.
Dupa cateva episoade, echipa se formeaza : Nightcrawler, Storm, Cyclops (care la inceput refuza sa mai faca parte din echipa, devastat de disparitia lui Jean), Wolverine, Beast si Shadowcat.Li se alatura de asemenea si o noua coechipiera (pentru cei care au urmarit numai seriile de la TV), Emma Frost, cunoscuta sub numele de White Queen, un mutant telepat extrem de puternic, care ii poate ajuta sa ii gaseasca pe Profesor si Jean.
In paralel se desfasoara si povestea Profesorului, care se trezeste 30 de ani in viitor, cand intreaga planeta este dominata de Santinele (arme construite de oameni pentru a extermina mutantii, care insa s-au intors impotriva creatorilor lor).
Bineinteles, nu trece mult timp si Emma Frost se va simti atrasa de Scott Summers (cei care au avut ocazia sa citeasca benzile desenate sau au auzit despre ea, stiu despre ce e vorba).De asemenea, veti avea ocazia sa descoperiti trecutul comun al lui Mystique (Raven Darkholme) si Logan.
Mai multe nu va voi spune, intrucat vreau sa va las sa aflati urmarind prima serie (la a doua serie inca se lucreaza).
Trailer-ul original
Si informatii despre personaje
Emma Frost
Rogue
Iceman
Storm
Nightcrawler
Cyclops
Ultima editare efectuata de catre Love in Joi 04 Mar 2010, 12:06, editata de 1 ori
Re: Wolverine and the X-Men
Da....cand eram mai mica si X-Men era difuzat pe Cartoon Network nu pe Marvel imi place foarte mult sa-l vizionez! Adoram stilul lor...felul de lupte...imbracamintea lor...totul mult timp(aveam vreo 7 sau 8 ani)erau un fel de model pentru mine!
Si pot spune ca cel care imi placea cel mai mult era
-dintre baieti:Nightcrawler
- dintre fete:Storm
Si pot spune ca cel care imi placea cel mai mult era
-dintre baieti:Nightcrawler
- dintre fete:Storm
Re: Wolverine and the X-Men
Imi place foarte mult si versiune aceasta, dar recunosc ca m-am obisnuit cu Evolution, iar acum mi-e greu sa descifrez unele personaje ^^ din pacate sunt abia la episodul 15 abia astept sa-l vad, mi se pare interesant ^^ Sunt fana X-men de mult timp, dar abia acum cateva saptamani s-a "reaprins" flacara.
SilverKat- Mesaje : 62
Anime Sign :: Altele :: Cafenea
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum