Puicuta cu cocosel
Anime Sign :: Altele :: Cafenea
Pagina 1 din 1
Puicuta cu cocosel
Pentru Jessica Spencer (Rachel McAdams), rolul de divă a liceului este unul de zi cu zi, intens susţinut de toţi colegii ei linguşitori. În timp ce cutreieră prin magazine împreună cu cele mai bune prietene ale ei, Jessica descoperă o pereche de cercei care, din nefericire, nu sunt de vânzare. Obişnuită să creadă că i se cuvine orice, ea îi fură. Problemele apar a doua zi, când, cu noii cercei pe urechi, Jessica descoperă că are trupul unui bărbat de 30 de ani, fără prea mulţi prieteni şi cu standarde de viaţă mediocre.
Cum efectul magic e reversibil, după o viaţă austeră, Clive (Rob Schneider) se trezeşte în corpul Jessicăi, înconjurat de prietenele acestei adolescente. Un vis pentru orice bărbat! Numai că pentru Clive, acest vis capătă încet-încet contururile unui coşmar în toată regula. Pentru tine, această încurcătură se transformă în cea mai bună comedie pentru acest început de weekend. Mai ales că în acest film Rob Schneider apare pentru prima dată împreună cu mama lui.
Deci parerea mea este ca a fost un film extrem de amuzant, cred ca am ras cu sora mea o gramada deci v-a dau un sfat:uitati-va la el deoarece este tare amuzant
Cum efectul magic e reversibil, după o viaţă austeră, Clive (Rob Schneider) se trezeşte în corpul Jessicăi, înconjurat de prietenele acestei adolescente. Un vis pentru orice bărbat! Numai că pentru Clive, acest vis capătă încet-încet contururile unui coşmar în toată regula. Pentru tine, această încurcătură se transformă în cea mai bună comedie pentru acest început de weekend. Mai ales că în acest film Rob Schneider apare pentru prima dată împreună cu mama lui.
Deci parerea mea este ca a fost un film extrem de amuzant, cred ca am ras cu sora mea o gramada deci v-a dau un sfat:uitati-va la el deoarece este tare amuzant
Kidu- Mesaje : 311
Anime Sign :: Altele :: Cafenea
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum