Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!
Anime Sign
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Scary Movie

+2
Jellyka
Kido X
6 participanți

In jos

Scary Movie Empty Scary Movie

Mesaj Scris de Kido X Lun 01 Feb 2010, 16:46

Scary Movie Scarymoviedvdcover

Scary Movie
is a 2000 film directed by Keenen Ivory Wayans, as part of Wayans Bros. Entertainment. It is an American dark comedy which parodies the horror, slasher, and mystery genres. Several mid-and late-1990s films are spoofed, including The Sixth Sense, The Usual Suspects, The Matrix, and The Blair Witch Project, with a significant portion of the film's plot being dedicated to the more subtle horror film parody series Scream and I Know What You Did Last Summer. In addition, the film parodies classic horror films, most notably Halloween.
The tagline is "No mercy. No shame. No sequel.", with the last reference being to the tendency of popular horror movies to become long-running franchises. However, in 2001, Scary Movie 2 was released (with the tagline "We lied"). The film was followed by a series of sequels Scary Movie 3 (2003), and Scary Movie 4 (2006). The original title for the film Scream was "Scary Movie" which ironically was later used to parody it. Both films were released through Dimension Films.
Kido X
Kido X

http://www.chibi-mania.lolforum.net

Sus In jos

Scary Movie Empty Re: Scary Movie

Mesaj Scris de Jellyka Lun 01 Feb 2010, 18:50

Hmm,deci Scary Movies sunt cele mai amuzante filme de groaza Laughing.Le-am vazut pe toate cele trei filme la tv(fura ele pe rand la Prima TV da' alea erau pentru mine reluare XD),totusi nu m-am plictisit niciodata de ele.Si nici nu m-am incumetat sa schimb cand erau partile alea mai...Ma rog...Cu toate ca se uita si frate-miu,afla el in a 7-a la biologie.Cel mai mult mi-a placut Scary Movie 3.De ce?Pentru ca prima oara l-am vazut cu Ion de Craciun pe DVD si acum ne dam saluturi extraterestre Laughing.Ar fi letal daca i-as da un la revedere.Anyway,mi-a placut pentru ca era si copilu' ala,ca uitasi cum il cheama.In toate filmele e vorba despre Cindy Campbell incepand de la liceu(parca).Insa nu mi-a placut numai Scary Movie 3-ul ci si celelalte doua.Daca nu le-ati vazut,vi le recomand cu placere Scary Movie 113996
Jellyka
Jellyka
Moderator Global

http://anime-universe.forumz.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de Moony Lun 01 Feb 2010, 20:16

Pana acum am vazut doar 3,4 si putin din 1.Bine ca le am pe un DVD si o sa le vad pe toate cand am timp.
Recunosc,am ras cu lacrimi la unele faze,mai ales la al 4-lea in care este parodiat filmul de groaza The Grudge .Eu si prietenele mele cred ca am trezit toti vecinii cu hohotele noastre."Toshiba,suzuki,karate" Scary Movie 267547
Merita vazut.Daca nu te face sa razi,cu siguranta iti face ziua putin mai buna.
Moony
Moony

http://lunaanime.3xforum.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de Alucard Mar 02 Feb 2010, 11:43

Laughing.Cea mai tare comedie-horror pe care am vazuto.Toate partile:1,2,3 sunt foarte buna.Va recomand sa vedeti filmul pentru ca este foarte bun.Sa nu uit:minorii nu au voie Laughing
Merita vazut,va spun sigur.
Alucard
Alucard

http://worldanime.forumz.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de SilverKat Vin 26 Mar 2010, 23:10

Am vazut doar 2 dintre ele, dar ce pot sa spun...sunt mortale, si la propriu si la figurat, cele mai bune filme pe care le-am vazut, la ele poti sa spui ca RAZI. Imi amintesc ca la unul din ele am ras asa de mult ca am inceput sa sughit, si nu m-am oprit ceva timp, cum imi aduc aminte de vreo scena sunt pe jos de ras :D
SilverKat
SilverKat

Sus In jos

Mesaj Scris de Monstruleț Sam 18 Sept 2010, 23:15

Scary Movie. Scary Movie 441123 Toate părțile m-au făcut să răd. Și vă zic de pe acum că nicio altă comedie nu m-a făcut să răd. Sunt geniale. xD Și prima dată când am văzut Scary Movie 3 m-am uitat cu vărămea care are 9 ani. A crezut că e un film de groază Laughing Iar al 4-lea e cel mai tare. Mai ales ca The grudge a fost unul dintre putinele filme de groază care m-a făcut să-mi fie frică să mă duc să beau apă. Trebuie să vă uitați. Neapărat.!
Monstruleț
Monstruleț

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum