Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!
Anime Sign
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Piratii din Caraibe

2 participanți

In jos

Piratii din Caraibe Empty Piratii din Caraibe

Mesaj Scris de Kido X Lun 01 Feb 2010, 16:47

Piratii din Caraibe 891932114998_pirates-of-the-caribbean

Piraţii din Caraibe: Cufărul omului mort
(engleză Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest) este un film de aventuri despre piraţi din 2006, o continuare a succesului Piraţii din Caraibe: Blestemul Perlei Negre. Această continuare este regizată de Gore Verbinski şi produsă de Jerry Bruckheimer, amândoi implicaţi în realizarea primei părţi.
Johnny Depp, Orlando Bloom şi Keira Knightley şi-au reluat în primire rolurile Căpitanului Jack Sparrow, al lui Will Turner şi respectiv al lui Elizabeth Swann. Bill Nighy l-a portretizat pe crudul Davy Jones iar Stellan Skarsgård a primit rolul tatălui lui Will Turner, „Şiretul” Bill Turner.
Filmul a avut premiera în Australia şi Regatul Unit pe 6 iulie 2006, iar în ziua următoare în Statele Unite şi Canada. Pe 25 august acelaşi an a apărut şi pe ecranele din România.
Filmul a stabilit câteva noi recorduri, încasând
în weekendul premierei $135 milioane. În prezent se
pregăteşte apariţia unei noi continuări.
Kido X
Kido X

http://www.chibi-mania.lolforum.net

Sus In jos

Piratii din Caraibe Empty Re: Piratii din Caraibe

Mesaj Scris de Moony Lun 01 Feb 2010, 20:28

De fapt,al treilea film a fost deja lansat in 2007 si se numeste La capatul lumii (in engleza At world's end).Al patrulea film va avea premiera in mai 2011 in S.U.A. parca.

Acum,sa imi spun parerea despre intreaga serie.

Johnny Depp si Orlando Bloom,actorii mei preferati,au dat viata personajelor Jack Sparrow si Will Turner cu atata pricepere incat nici nu ma mir ca am stat cu ochii larg deschisi pe tot parcursul filmelor.Replicile ametitoare si pline de haz,ca sa nu mai spun si umorul,lui Jack mi'au placut cel mai mult.
In cel de'al treilea film firul actiunii devine destul de incalcit si a trebuit sa il urmaresc cu mare atentie ca sa nu pierd sirul.Ma refer la faptul ca ba Jack,ba Will treceau de partea lui Cutler Beckett.
O faza pe care nu o voi uita e cea din al 2-lea film in care Jack,Will si Norrington se luptau pe si intr'o roata de moara care "o ia la goana" pe insula si ii ameteste bine pe eroi.
Scenele de lupta sunt bine puse la punct si efectele speciale sunt minunate.
Va ramane in topul filmelor mele preferate.
Moony
Moony

http://lunaanime.3xforum.ro

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum