Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!
Anime Sign
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Blaxi Girls

3 participanți

In jos

Blaxi Girls Empty Blaxi Girls

Mesaj Scris de Kido X Dum 07 Feb 2010, 19:18

Blaxy Girls este un grup muzical de adolescente din România. Formaţia a luat naştere în octombrie 2007 şi a semnat un contract cu casa de discuri Roton în luna decembrie a aceluiaşi an. Blaxy Girls se compune din Rucsandra Iliescu (chitară, voce), Amalia Tircă (chitară solo), Cristina Marinescu (chitară bas), Anamaria Nanu (claviaturi) şi Gela Marinescu (baterie). Cele cinci au fost descoperite de producătorul muzical Costi Ioniţă, cu care au mai lucrat nume importante ale lumii muzicale româneşti, cum ar fi Monica Anghel, Mihai Trăistariu, Nico sau Celia.
Primul single al grupului, „If You Feel My Love” a devenit foarte popular imediat de la lansare, atingând poziţia cu numarul 2 în clasamentul cântecelor din România. Albumul de debut al formaţiei va fi lansat la sfârşitul anului curent împreuna cu un nou single.
Kido X
Kido X

http://www.chibi-mania.lolforum.net

Sus In jos

Blaxi Girls Empty Re: Blaxi Girls

Mesaj Scris de Soru 2009 Mar 27 Apr 2010, 20:11

Imi plac fetele astea Blaxy Girls.Au plecat de la 0 sa se lanseze si lea ajutat tocmai Costi Ionita tipul ala care nu stie ce stil sa mai cante. :)Si asa fetele canta dragut mai ales Rucsy aia mi se pare ca pune suflet in munca ei.Prima lor melodie If you feel my love a fost un total succes. Blaxi Girls 177435
Eu unul ascult melodia aia de fiecare data si mi se pare super.
Soru 2009
Soru 2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Monstruleț Sam 18 Sept 2010, 23:36

Fetele astea au o voce minunată. Și Soru 2009 scuză-mă că îți zic dar nu numai Rucsy pune suflet ci toate. Să știi că nu e ușor să cânți la instrumente. Eu sunt în școală cu Rucsy și pot spune că e o fată obișnuitp. Adică mie mi-a fost greu să o recunosc. Eu pot spuen ca melodia lor de debut nu mi-a plăcut deloc. Dar mi-au plăcut Sar si Nu suporți mult. Cred că și ultima mi-a plăcut dar mai puțin.
Monstruleț
Monstruleț

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum