Sora-pareri si poze
+2
ShoboMik
Kido X
6 participanți
Anime Sign :: Anime :: Kaleido Star
Pagina 1 din 1
Sora-pareri si poze
Sora este personajul principal din Kaleido Star!
Este o fata prietenoasa,draguta si munceste din greu pentru a-si indeplini visul pe care il are inca de cand era mica(de pe vremea cand parinti ei erau inca in viata si a fost cu ei la circ...la Kaleido Star si i-a placut foarte mult de Layla).
Imi place de ea!Este foarte intelegatoare cu cei din jurul ei si saritoare!Nu se da batuta niciodata!
Sora si Layla
Este o fata prietenoasa,draguta si munceste din greu pentru a-si indeplini visul pe care il are inca de cand era mica(de pe vremea cand parinti ei erau inca in viata si a fost cu ei la circ...la Kaleido Star si i-a placut foarte mult de Layla).
Imi place de ea!Este foarte intelegatoare cu cei din jurul ei si saritoare!Nu se da batuta niciodata!
Sora si Layla
Re: Sora-pareri si poze
Sora Naegino, este personajul meu preferat din KS.
Am invatat multe de la ea, pe parcursul seriei. M-a uimit taria sa de caracter, abilitatile acrobatice si felul de a gandi..A avut un vis maret si nu s-a lasat pana nu si l-am indeplinit. Inveti multe vizionand acest anime.
Am invatat multe de la ea, pe parcursul seriei. M-a uimit taria sa de caracter, abilitatile acrobatice si felul de a gandi..A avut un vis maret si nu s-a lasat pana nu si l-am indeplinit. Inveti multe vizionand acest anime.
ShoboMik- Mesaje : 23
Sora este un personaj unic si sunt convinsa ca i-a inspirat pe multi sa isi urmeze visurile si i-a invatat pe multi altii ca nu are rost sa astepti daca ceva te cheamadar nici sa renunti pe parcurs. Starea ei de spirit tot timpul ridicata este molipsitoare si chiar m-a bucur ca in cele din urma a devenit o adevarata Kaleido Star ^.^.
Chiar am urmarit cu mare interes felul cum iesea din situatiile dificile si evolutia ei pe parcurs ^^.
Sa nu mai vorbi de povestea pe care o tesea pe scena, aparitiile ei pe scena, mai ales fiind intr-un anime, sunt de-a dreptul spectaculoase si pline de gratie. Este un personaj complex si de la care se pot invata multe.
Mi-ar fi placut insa sa fie si ceva romance pe-acolo ^^'...
Si ceva poze ...
Chiar am urmarit cu mare interes felul cum iesea din situatiile dificile si evolutia ei pe parcurs ^^.
Sa nu mai vorbi de povestea pe care o tesea pe scena, aparitiile ei pe scena, mai ales fiind intr-un anime, sunt de-a dreptul spectaculoase si pline de gratie. Este un personaj complex si de la care se pot invata multe.
Mi-ar fi placut insa sa fie si ceva romance pe-acolo ^^'...
Si ceva poze ...
wrath- Mesaje : 16
Eu una o ador ^_^ Adica.. in primul rand personalitatea : lupta din greu si nu se da batuta niciodata , si chiar daca e trista se inveseleste imediat :]
Mereu este prietenoasa si isi da toata silinta .
Chiar si atunci cand a trebuit sa sufere acel antrenament dur al lui Leon xD
Intr'un moment de'al meu chiar mi'ar fii placut sa'i vad ca un cuplu XD
Imi place in special ca se da pe langa toate persoanele si este foarte deschisa :]
Some pic's:
Mereu este prietenoasa si isi da toata silinta .
Chiar si atunci cand a trebuit sa sufere acel antrenament dur al lui Leon xD
Intr'un moment de'al meu chiar mi'ar fii placut sa'i vad ca un cuplu XD
Imi place in special ca se da pe langa toate persoanele si este foarte deschisa :]
Some pic's:
Anemone- Mesaje : 49
Mereu imi placea sa ma uit la Kaleido Star pentru ca imi placea foarte mult Sora.
Era draguta si puternica. Era un model pentru mine.
Acum nu prea ma mai uit ca nu am timp si pentru mine e plictisitor.
Va las o poza.
Era draguta si puternica. Era un model pentru mine.
Acum nu prea ma mai uit ca nu am timp si pentru mine e plictisitor.
Va las o poza.
For 4 Only- Mesaje : 218
Pe la inceput cand incepea Animax Kaleido Stare era primul
Mereu il urmaream cu mare placere.Imi placea sa vad cum se antreneaza sau spectacolelel lor era asa de interesante
Imi placea si de Sora..nu renunta la visul ei
Mereu il urmaream cu mare placere.Imi placea sa vad cum se antreneaza sau spectacolelel lor era asa de interesante
Imi placea si de Sora..nu renunta la visul ei
Sora este un personaj demn de admiratie care inspira incredere de sine,curaj care iti transmite, niciodata sa nu renunti la visele tale indiferent ce zic altii despre asta tu sa fi sigura ca vei reusii si fi sigura ca asa va fi daca continui sa crezi in tine.Este mereu vesela si mereu isi ajuta prietenii cum poate ea mai mult.Mie una imi place foarte mult de Sora
Arisa_chan- Mesaje : 20
Subiecte similare
» Conan-pareri si poze
» Julieta-pareri si poze
» Rosette-Pareri si poze
» Diva-poze si pareri
» Saya-pareri si poze
» Julieta-pareri si poze
» Rosette-Pareri si poze
» Diva-poze si pareri
» Saya-pareri si poze
Anime Sign :: Anime :: Kaleido Star