Concurs de Valentine`s
2 participanți
Pagina 1 din 1
Concurs de Valentine`s
Premiu : 50 yeni
premiu de participare: 5 yeni
Pentru a concura trebuie sa faceti o dedicatie de dragoste ( Nu trebuie adresata cuiva ) de minim 3 randuri. Daca o veti face in versuri, minim 8 versuri.
premiu de participare: 5 yeni
Pentru a concura trebuie sa faceti o dedicatie de dragoste ( Nu trebuie adresata cuiva ) de minim 3 randuri. Daca o veti face in versuri, minim 8 versuri.
Re: Concurs de Valentine`s
OoooKi...am observat ca data de participare nu a fost trecuta...Mda'...Pai astazi, 15.Februarie.2010, sper ca nu este prea tarziu sa ma inscriu si eu. Soo uite dedicatia mea de dragoste :]
Kimi Ga Suki...Baka
Mda' , pot sa jur ca nu ai priceput ce am spus. Dar fa-mi favoarea si uita-te inca o data in ochii mei. Ce vezi? Teama. Fericire. Da! Dar mai presus de toate e sentimentul meu fata de tine, fiindca nimeni nu poate contesta faptul ca te iubesc...
N/A: Mda' sper ca nu va deranjeaza fraza de la inceput...
Kimi Ga Suki Baka = Te iubesc fraiere ; traducere din limba japoneza
Nu am folosit alfabetul fiindca nu ar fi inteles nimeni si am scris fraza in alfabetul latin[romanji]
Kimi Ga Suki...Baka
Mda' , pot sa jur ca nu ai priceput ce am spus. Dar fa-mi favoarea si uita-te inca o data in ochii mei. Ce vezi? Teama. Fericire. Da! Dar mai presus de toate e sentimentul meu fata de tine, fiindca nimeni nu poate contesta faptul ca te iubesc...
N/A: Mda' sper ca nu va deranjeaza fraza de la inceput...
Kimi Ga Suki Baka = Te iubesc fraiere ; traducere din limba japoneza
Nu am folosit alfabetul fiindca nu ar fi inteles nimeni si am scris fraza in alfabetul latin[romanji]
Soleil.- Moderator
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum