Recrutari in Staff
5 participanți
Anime Sign :: Bun Venit :: Anunturi
Pagina 1 din 1
Recrutari in Staff
Deci... Avem nevoie urgenta de o organizare, si cu ea si noi moderatori. Deci, daca vreti sa faceti parte din staff, iata cerintele pe care trebuie sa le impliniti:
- Sa aveti minim 100 de posturi
- Sa nu aveti nici un warn
- Sa fi adus cel putin un membru nou cat de cat ACTIV
- Sa suportati sa primiti ordine
- Sa aveti rabdare cu userii mai batuti in cap
- Sa aveti experienta in FORUMOTION
- Sa cunoasteti regulile
- Sa am incredere in voi .
Cei care corespund criteriilor sa lase un post aici daca sunt interesati, cu tot ce trebuie eu sa stiu pentru a avea incredere in voi.
De asemenea raspundeti la urmatoarele intrebari:
1. De ce vreti sa fiti moderator?
2. Ce imbunatatiri vreti sa aduceti forumului? Bey, nu zic de infatisare... ca dumnezeu raspundeti toti numai de aspect.
3. Ce potential credeti ca are acesta?
Cam asta este tot pe moment. Astept oameni interesati.
Nu va suparati daca nu va aleg. Am motivele mele.
Sunt aproximativ 4 posturi libere. Numarul a crescut la 6, si poate fi si mai mult :D...
Daca nu indepliniti una sau doua cerinte dar sunteti foarte dedicat atunci nu ezitati sa faceti o cerere. Suntem disperati.
- Sa aveti minim 100 de posturi
- Sa nu aveti nici un warn
- Sa fi adus cel putin un membru nou cat de cat ACTIV
- Sa suportati sa primiti ordine
- Sa aveti rabdare cu userii mai batuti in cap
- Sa aveti experienta in FORUMOTION
- Sa cunoasteti regulile
- Sa am incredere in voi .
Cei care corespund criteriilor sa lase un post aici daca sunt interesati, cu tot ce trebuie eu sa stiu pentru a avea incredere in voi.
De asemenea raspundeti la urmatoarele intrebari:
1. De ce vreti sa fiti moderator?
2. Ce imbunatatiri vreti sa aduceti forumului? Bey, nu zic de infatisare... ca dumnezeu raspundeti toti numai de aspect.
3. Ce potential credeti ca are acesta?
Cam asta este tot pe moment. Astept oameni interesati.
Nu va suparati daca nu va aleg. Am motivele mele.
Daca nu indepliniti una sau doua cerinte dar sunteti foarte dedicat atunci nu ezitati sa faceti o cerere. Suntem disperati.
Ultima editare efectuata de catre Pestele Jeleu in Sam 10 Iul 2010, 21:08, editata de 2 ori
Re: Recrutari in Staff
Pai...de mult imi doresc sa fiu moderator pe acest forum >.<
Mai sunt pe un forum...insa aici este mai multa viata!
1. Pai as dori sa fiu moderator deoarece imi place foarte mult forumul,as vrea sa fiu de folos adminei si sa ajut userii pentru ca multii ii cunosc si sunt prietenii mei!
Nu sstiu ce sa mai zic...pursi simplu imi plac chestiilea astea!
2. Momentan nu am idei geniale...dar daca ma va lovi inspiratie voi discuta cu staff'ul!
3.Acest forum are un potential urias!
-Forumul este inca in floare...acum avem useri care sunt destul de activi!
Dupa schimbare forumul arata farte bine!
Subiectele sunt interesante si destul de originale!
Randul lui Iru-Chan sa se gandeasca daca ma alege! =^.^=
Nu mi-ai specificat urmatoarele lucruri:
1. Care este membrul pe care l-ai adus
2. Daca ai experienta in forumotion
3. Cum te descurci sa primesti ordine
1.Nu sunt sigura ca am adus vreunul...dar stiu ca am facut multe publicitate forumului si am trimis ceva massuri!
-.-'
2.Sunt admin pe 2 forumuri,mod pe alte 2....deci am ceva experienta
3.La primitul ordinelor...am destula rabdare^_^...cat timp nu exagerezi si imi spui cum sa respir >.>
Mai sunt pe un forum...insa aici este mai multa viata!
1. Pai as dori sa fiu moderator deoarece imi place foarte mult forumul,as vrea sa fiu de folos adminei si sa ajut userii pentru ca multii ii cunosc si sunt prietenii mei!
Nu sstiu ce sa mai zic...pursi simplu imi plac chestiilea astea!
2. Momentan nu am idei geniale...dar daca ma va lovi inspiratie voi discuta cu staff'ul!
3.Acest forum are un potential urias!
-Forumul este inca in floare...acum avem useri care sunt destul de activi!
Dupa schimbare forumul arata farte bine!
Subiectele sunt interesante si destul de originale!
Randul lui Iru-Chan sa se gandeasca daca ma alege! =^.^=
Nu mi-ai specificat urmatoarele lucruri:
1. Care este membrul pe care l-ai adus
2. Daca ai experienta in forumotion
3. Cum te descurci sa primesti ordine
1.Nu sunt sigura ca am adus vreunul...dar stiu ca am facut multe publicitate forumului si am trimis ceva massuri!
-.-'
2.Sunt admin pe 2 forumuri,mod pe alte 2....deci am ceva experienta
3.La primitul ordinelor...am destula rabdare^_^...cat timp nu exagerezi si imi spui cum sa respir >.>
Ultima editare efectuata de catre Sk8eR-G!rl in Vin 06 Aug 2010, 16:43, editata de 3 ori
Eu ma inscriu si eu. Pai din cate stiu eu era Dreamer. Prietena mea careia i-am spus de Anime Sign.
1.Pai de ce vreau sa fiu moderator? Pentru ca vreau sa ajut forumul, pentru ca ador sa postez aici, si pentru ca imi place.
2.As schimba culoare verde. Si in rest. Cred ca cei care sunt raphic designer se pricep mai bine.
3. Potential? Sigur ca are doar ca este un forum nou si mai dureaza ceva pana cand o sa fie popular. Si sunt sigura ca o sa intreaca altele.. Da Raluka-San are dreptate. Moderatorii ar trebuie sa fie persoane doar care sa se ocupe de respectarea regulilor.
Cunosc regulile. Suport sa primesc oridine. Si rabdare..Am..
Acum astept sa vad ce zici tu ^_^.
1.Pai de ce vreau sa fiu moderator? Pentru ca vreau sa ajut forumul, pentru ca ador sa postez aici, si pentru ca imi place.
2.As schimba culoare verde. Si in rest. Cred ca cei care sunt raphic designer se pricep mai bine.
3. Potential? Sigur ca are doar ca este un forum nou si mai dureaza ceva pana cand o sa fie popular. Si sunt sigura ca o sa intreaca altele.. Da Raluka-San are dreptate. Moderatorii ar trebuie sa fie persoane doar care sa se ocupe de respectarea regulilor.
Cunosc regulile. Suport sa primesc oridine. Si rabdare..Am..
Acum astept sa vad ce zici tu ^_^.
Bobocel.- Mesaje : 493
Huhu se pare ca ma inscriu si eu. >_>
Am nevoie de ocupatie
1 . Pai vreau sa fiu moderator sa ajut forumul asta sa creasca si sunt dedicata. Mam mai confruntat cu useri cu probleme si am incercat sa ajut, desi nu era in meseria mea. ^_^"
2 Huh cand ma va lovi cate o idee de infrumusetare vom discuta cu totii, iar graficienii pun in aplicare si hotarasc.
3 Potential . Vreau sa ajut forumul, mai ales ca si in trecut am mai ajutat. Forumul e in floare si macar as incerca.
Membrii activi adusi : Yaxa no dream si Soru 2009 ( nu sunt membri deosebit de activi... in special soru )
Membrii in general : Myha si Teophoenix.
Rabdare am inceput sa am. Si reguli le voi respecta sfintit. >_>
3
Am nevoie de ocupatie
1 . Pai vreau sa fiu moderator sa ajut forumul asta sa creasca si sunt dedicata. Mam mai confruntat cu useri cu probleme si am incercat sa ajut, desi nu era in meseria mea. ^_^"
2 Huh cand ma va lovi cate o idee de infrumusetare vom discuta cu totii, iar graficienii pun in aplicare si hotarasc.
3 Potential . Vreau sa ajut forumul, mai ales ca si in trecut am mai ajutat. Forumul e in floare si macar as incerca.
Membrii activi adusi : Yaxa no dream si Soru 2009 ( nu sunt membri deosebit de activi... in special soru )
Membrii in general : Myha si Teophoenix.
Rabdare am inceput sa am. Si reguli le voi respecta sfintit. >_>
3
Insane Tenshi- Mesaje : 1203
Ok, pai ... am tot stat si am vizita topic-ul acesta ... m-am uitat m-am tot gandit.Oricum, mi-a luat ceva pana sa ma hotarasc (n-am mai moderat de ceva vreme si nu eram sigura daca vreau sa reincep), dar, din moment ce-am vazut ca e vara si lumea e dornica de-o vacanta (cateva din persoanele din Staff am observat ca au luat momentan o pauza) si, din moment ce vacanta mea s-a cam terminat si-o sa cam stau pe acasa ... de ce nu?
Oricum, in ultima vreme m-am cam atasat de forum si, din moment ce-s online zilnic (cu exceptia perioadelor cand sunt plecata in tabere, la munte sau la mare), m-am gandit sa incerc.
Da, pai parca am peste 100 de post-uri, n-am luat Warn pana acum, cu membrii nu stiu daca am adus sau nu (am mai dau eu mass-uri, da' nu prea cunosc atata lume pe forum), cu ordinele ... cat de rau poate fi?Si restu' ... in forumotion lucrez de 3 ani (pot sa-i trimit adminei si cateva link-uri de la forumurile facute de mine), iar regulamentu' il stiu.Cat despre incredere ... nah, parca n-am facut nici un scandal de cand sunt pe aici, da' asta hotarasti tu.
1. Yup.Cred ca deja am zis si mai sus, da' ... nu ma deranjeaza sa mai scriu o data.Pai, multa lume-i in vacanta, vad ca aveti nevoie de Staff, cred ca ma pricep cat de cat si, bineinteles, m-am atasat de forum si-s curioasa cat de departe vom reusi sa ajungem.
2. Da, pai, puteti fi siguri ca la infatisare nu ma bag.Nu ma prea pricep la lucrul in PhotoShop si ... acolo unde nu le am, nu ma prea intereseaza (poate doar sa-mi dau si eu parerea daca mi se cere).Cat despre imbunatatiri ... Poate niste tutoriale, un buton de afiliere, putina reclama pe alte site-uri si mi-ar place sa ma ocup in special de o sectiune RPG.
3. Cat despre potential ... WoW.Deci, serios, dupa ce-a murit manga-anime (nu e reclama daca i-am zis numele, nu? ^^" ) si-am vazut ce scandaluri si rautati erau pe acolo ... Nu credeam ca o sa mai gasesc un forum dragut si linistit (si nisi nu ma asteptam ca forumul acesta sa reziste si sa ffie activ atata timp).Deci ... ori sunteti norocosi, ori aveti un Staff de exceptie, ori aveti useri super ... ori toate trei.Dar concluzia ar fi ca ... aveti aici un forum bun.
Oricum, in ultima vreme m-am cam atasat de forum si, din moment ce-s online zilnic (cu exceptia perioadelor cand sunt plecata in tabere, la munte sau la mare), m-am gandit sa incerc.
Da, pai parca am peste 100 de post-uri, n-am luat Warn pana acum, cu membrii nu stiu daca am adus sau nu (am mai dau eu mass-uri, da' nu prea cunosc atata lume pe forum), cu ordinele ... cat de rau poate fi?Si restu' ... in forumotion lucrez de 3 ani (pot sa-i trimit adminei si cateva link-uri de la forumurile facute de mine), iar regulamentu' il stiu.Cat despre incredere ... nah, parca n-am facut nici un scandal de cand sunt pe aici, da' asta hotarasti tu.
1. Yup.Cred ca deja am zis si mai sus, da' ... nu ma deranjeaza sa mai scriu o data.Pai, multa lume-i in vacanta, vad ca aveti nevoie de Staff, cred ca ma pricep cat de cat si, bineinteles, m-am atasat de forum si-s curioasa cat de departe vom reusi sa ajungem.
2. Da, pai, puteti fi siguri ca la infatisare nu ma bag.Nu ma prea pricep la lucrul in PhotoShop si ... acolo unde nu le am, nu ma prea intereseaza (poate doar sa-mi dau si eu parerea daca mi se cere).Cat despre imbunatatiri ... Poate niste tutoriale, un buton de afiliere, putina reclama pe alte site-uri si mi-ar place sa ma ocup in special de o sectiune RPG.
3. Cat despre potential ... WoW.Deci, serios, dupa ce-a murit manga-anime (nu e reclama daca i-am zis numele, nu? ^^" ) si-am vazut ce scandaluri si rautati erau pe acolo ... Nu credeam ca o sa mai gasesc un forum dragut si linistit (si nisi nu ma asteptam ca forumul acesta sa reziste si sa ffie activ atata timp).Deci ... ori sunteti norocosi, ori aveti un Staff de exceptie, ori aveti useri super ... ori toate trei.Dar concluzia ar fi ca ... aveti aici un forum bun.
Oke, eu sincer sunt multumita de tine, insa as vrea sa te testez putin , in sensul ca mai intai vei avea doar o sectiune, apoi daca imi place cum te descurci te fac mod global pentru ca nu am avut chiar deloc probleme cu tine din cate stiu eu .
Sectiunea RPG va aparea cam intro luna cred , o asteptam pe SaChan sa revina la activitate, pe moment este la TeeChan, se intalnesc pentru prima data, stau o luna, sa nu le stricam distractia.
Tutoriale ( pentru AnimeSign sau forumgratuit ) facute de tine astept din toata inima, caci si eu sunt in vacanta oarecum, caci nu am chef sa lucrez si imi e lene .
Afilierele vor aparea odata cu noul aspect, care va aparea odata cu SaChan si Psyhee. Speram ca pana la aniversarea de un an ( Pe 16 septembrie l-am creat iar pe 4 octombrie l-am deschis... Inca nu stiu sigur cand ar trebui sa ii serbez ziua )
Te astept alaturi de mine sa ii faci reclama si pe alte siteuri ( avem topic si pe forumul de suport ).
De asemenea mi-ar placea sa vad niste topicuri noi de la tine... in rest totul e oke. Se pare ca nu prea avem activitate vara, majoritatea lumii e plecata ( miar placea sa plec si eu mai mult ). Nu ma stresez prea mult acum insa e bine.
Acum, trimitemi un Pm cu 1-2 sectiuni pe care le vrei pe moment.
Sectiunea RPG va aparea cam intro luna cred , o asteptam pe SaChan sa revina la activitate, pe moment este la TeeChan, se intalnesc pentru prima data, stau o luna, sa nu le stricam distractia.
Tutoriale ( pentru AnimeSign sau forumgratuit ) facute de tine astept din toata inima, caci si eu sunt in vacanta oarecum, caci nu am chef sa lucrez si imi e lene .
Afilierele vor aparea odata cu noul aspect, care va aparea odata cu SaChan si Psyhee. Speram ca pana la aniversarea de un an ( Pe 16 septembrie l-am creat iar pe 4 octombrie l-am deschis... Inca nu stiu sigur cand ar trebui sa ii serbez ziua )
Te astept alaturi de mine sa ii faci reclama si pe alte siteuri ( avem topic si pe forumul de suport ).
De asemenea mi-ar placea sa vad niste topicuri noi de la tine... in rest totul e oke. Se pare ca nu prea avem activitate vara, majoritatea lumii e plecata ( miar placea sa plec si eu mai mult ). Nu ma stresez prea mult acum insa e bine.
Acum, trimitemi un Pm cu 1-2 sectiuni pe care le vrei pe moment.
Pai...eu nu am adus nici un membru! am incercat am facut reclama si am dat massuri...dar nu cred ca a venit cineva!
Si am avut mai de mult un warn...dar am scapat de el!
Am lipsit ceva timp din cauza ca nu mi-a mers nett-ul din luna Mai!
Dar m-am pus din nou pe postat si am cele mai multe postari pe forum!
Mi-am schimbat putin pe la primul post...pt. ca s-au mai schimbat lucrurile!
Nu as vrea sa ma alegi doar pt. ca sunt sysul tau...ma alegi doar daca merit si ti se pare ca as pute fii de folos!
Acum cum zici si tu!
Si am avut mai de mult un warn...dar am scapat de el!
Am lipsit ceva timp din cauza ca nu mi-a mers nett-ul din luna Mai!
Dar m-am pus din nou pe postat si am cele mai multe postari pe forum!
Mi-am schimbat putin pe la primul post...pt. ca s-au mai schimbat lucrurile!
Nu as vrea sa ma alegi doar pt. ca sunt sysul tau...ma alegi doar daca merit si ti se pare ca as pute fii de folos!
Acum cum zici si tu!
Anime Sign :: Bun Venit :: Anunturi
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum