oh, oh... me has pics 2 ^^
2 participanți
Anime Sign :: Fan Zone :: Fan Art
Pagina 1 din 1
oh, oh... me has pics 2 ^^
Deci, deci, deci .. pai sa vedeti...
off... las ca pun doar pozele...
poate asa o sa va dati seama mai usor :P
Sasori.. - cred ca il stiti pe Sasori din Naruto nu? nu il stiti? ei bine desenul meu nu o sa va ajute prea mult ^^"
Minato Namikaze- aistai tatal lui Naruto.. cred ?
Sabaku no Gaara- tehehehe... asta e preferatul meu din toate personajele :P
Sefirolet- um.. asta e creatia mea ^^ e ciudat animalutul dar nah :D merge ^^
Ultima ^^"- asta nu e asa speciala ...
deci, sa vedem ce gasiti de comentat :D
mai am cateva "opere" din acestea in arsenalul meu, dar am sa le arat organizate frumos :P
~jane !
off... las ca pun doar pozele...
poate asa o sa va dati seama mai usor :P
Sasori.. - cred ca il stiti pe Sasori din Naruto nu? nu il stiti? ei bine desenul meu nu o sa va ajute prea mult ^^"
Minato Namikaze- aistai tatal lui Naruto.. cred ?
Sabaku no Gaara- tehehehe... asta e preferatul meu din toate personajele :P
Sefirolet- um.. asta e creatia mea ^^ e ciudat animalutul dar nah :D merge ^^
Ultima ^^"- asta nu e asa speciala ...
deci, sa vedem ce gasiti de comentat :D
mai am cateva "opere" din acestea in arsenalul meu, dar am sa le arat organizate frumos :P
~jane !
candy_cane- Mesaje : 6
Re: oh, oh... me has pics 2 ^^
Yei am ajuns prima sa comentez aici (acum sa las narcisismul la o parte si sa ma pun pe commentat)
Asa primul imi place cum ti-a iesit si modul prin care ai hasurat exact in locurile unde trebuie dar ma deranjat faptul ca nu iai continuat tot corpul adica mainiile dupa ce ti-a iesit asa de bine ar fi pacat sa il lasi fara mainii(scz nu prea stiu personajele din naruto)
Asa tatal lui naruto(nici eu nu stiu daca ii el) dar daca ma iau dupa asemanariile desenuluii ii posibil sa fie el deci imi place cum la-i desenat si modul prin care iai redat expresia fetei dar ma deranjeaza faptul ca na-i hasurat prea mul doar putin(nu iti fa griji nici eu nu ahajurez desenele)
Gara ti-a iesit bine nu am ce comenta
Sefirolet-Destul de draguta creatia ta la ea nu am ce comenta
Si ultimul desen nici la el nu am ce comenta ti-a foarte bine mana aceea
Si cam atat sper sa nu te superii pentru comentarii(daca te deranjeaza pot sa sterg postul cu comentariul facut)
Asa primul imi place cum ti-a iesit si modul prin care ai hasurat exact in locurile unde trebuie dar ma deranjat faptul ca nu iai continuat tot corpul adica mainiile dupa ce ti-a iesit asa de bine ar fi pacat sa il lasi fara mainii(scz nu prea stiu personajele din naruto)
Asa tatal lui naruto(nici eu nu stiu daca ii el) dar daca ma iau dupa asemanariile desenuluii ii posibil sa fie el deci imi place cum la-i desenat si modul prin care iai redat expresia fetei dar ma deranjeaza faptul ca na-i hasurat prea mul doar putin(nu iti fa griji nici eu nu ahajurez desenele)
Gara ti-a iesit bine nu am ce comenta
Sefirolet-Destul de draguta creatia ta la ea nu am ce comenta
Si ultimul desen nici la el nu am ce comenta ti-a foarte bine mana aceea
Si cam atat sper sa nu te superii pentru comentarii(daca te deranjeaza pot sa sterg postul cu comentariul facut)
StrippedxLust- Graphic Designer
Anime Sign :: Fan Zone :: Fan Art
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum