Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!
Anime Sign
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Violenta asupra animalelor

3 participanți

In jos

Violenta asupra animalelor Empty Violenta asupra animalelor

Mesaj Scris de Hanako-chan Mier 17 Feb 2010, 22:18

Ce parere aveti despre oamenii care din lipsa de ocupatie sau beti crita omoara animalele cu cruzime fara sa le pese ca si ele au un suflet si ca merita sa traiasca?
De exemplu era la TV un caz cu niste tineri de vreo 20-25 de ani[parca] care au omorat un porc mistret pe motiv ca "le punea gospodaria in pericol". Hai nu zau?! Saracul porc era abia un pui inofensiz care nu i-a atacat in nici un fel. Incerca sa-si gaseasca mama, iar criminalii aia l-au ucis fara pic de mila Violenta asupra animalelor 501402 . Plus ca oamenii care stateau sa asiste la "show" nu au facut nimic pentru a ajuta bietul porc mistret. Violenta asupra animalelor 719215

Parerea mea despre aceste hiene, de fapt cred ca e o insulta adusa hienelor >.>... ar trebui sa primeasca o amanda usturatoare sau chiar mai bine sa infunde puscaria. Nu inteleg rostul la maltratat alte finte cu care ar trebui sa convietuim, este peste puterea mea de intelegere >.<". Si pentru ce? Pentru distractie! Rare sunt cazurile cand le ucid cu un scop bine devinit. Violenta asupra animalelor 719215 . Oricum imi pastrez ideea: aceste hiene[sa nu zic altceva] merita sa infunde puscaria.
Hanako-chan
Hanako-chan

Sus In jos

Violenta asupra animalelor Empty Re: Violenta asupra animalelor

Mesaj Scris de Kido X Joi 18 Feb 2010, 10:48

Violenta asupra animalelor 501402 Violenta asupra animalelor 501402 Acest lucru ma scoate din minti! Cand vad ca cineva raneste orice animel o fie el...imi vine sa ii dau palmi!
Animalele sunt mai speriate ele de noi ca noi de ele!Nu trebuie sa le ranim..daca vezi ca animalul iti vrea sa te muste sau sa te raneasca..fugi domne' NU-L LOVI!
Eram intr-o zi pana la o vecina la bunica si sotul vecinei a incepput sa dea cu picioarele in oi ca fugeau de el! Pai normal ca fugeau daca le love ca pe niste saci de box! Violenta asupra animalelor 501402 Violenta asupra animalelor 501402
Ufff..urasc acest lucru!
Kido X
Kido X

http://www.chibi-mania.lolforum.net

Sus In jos

Mesaj Scris de Insane Tenshi Sam 24 Apr 2010, 17:49

Violenta animalelor la fel cu si lipsa legilor care sa protejeze sau sa avantajeze animalele este specifica tarii noastre.--_--"
Si ma scoate din sarite faptul ca dau in animale ca in saci de cartof si rad ca boii si nu au gand ca snt si ele vietsuitoare. Astia snt bestii. Violenta asupra animalelor 34621 Ar treb si ei sa se confrunte odata cum e sa fie in locul lor. Violenta asupra animalelor 34621 Si atunci siar ruga moarte sau mila.
Insane Tenshi
Insane Tenshi

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum