Se cauta graphic Designer
5 participanți
Anime Sign :: Bun Venit :: Anunturi
Pagina 1 din 1
Se cauta graphic Designer
Ei bine... Nu cred ca stiti cu totii cu ce se ocupa un graphic designer asa ca, sa va explic.
Treaba sa consta in a modela aspectul forumului, pentru a fi cat mai pe placut si mai original. Cam asta e esentialul...
Pentru a fi graphic designer trebuie sa:
- Lucrati foarte bine in gimp/photoshop. De preferabil ambele .
- va pricepeti sa potriviti culori.
- aveti creativitate si rabdare
Cei interesati sa se inscrie aici cu un banner pentru Animesign cu sloganul Anime Sign- Our Dream. Cam asta e :D ...
App linkul pt sheny e urmatorul : https://i.servimg.com/u/f17/14/37/21/71/copy_o10.png . Nu il deformati va rog... am muncit mult la el....
Sa nu il faceti inalt ( de preferabil mai scund decat e acum ) si dak reusiti sa il faceti si rotun sus la colturi sunteti cei mai tari. Sa va vad. Succes tuturor.
App sunt 2 max 3 locuri de graphic designer.
Treaba sa consta in a modela aspectul forumului, pentru a fi cat mai pe placut si mai original. Cam asta e esentialul...
Pentru a fi graphic designer trebuie sa:
- Lucrati foarte bine in gimp/photoshop. De preferabil ambele .
- va pricepeti sa potriviti culori.
- aveti creativitate si rabdare
Cei interesati sa se inscrie aici cu un banner pentru Animesign cu sloganul Anime Sign- Our Dream. Cam asta e :D ...
App linkul pt sheny e urmatorul : https://i.servimg.com/u/f17/14/37/21/71/copy_o10.png . Nu il deformati va rog... am muncit mult la el....
Sa nu il faceti inalt ( de preferabil mai scund decat e acum ) si dak reusiti sa il faceti si rotun sus la colturi sunteti cei mai tari. Sa va vad. Succes tuturor.
App sunt 2 max 3 locuri de graphic designer.
Ultima editare efectuata de catre Iru-chan in Dum 21 Feb 2010, 19:04, editata de 1 ori
Re: Se cauta graphic Designer
Ok, Iru-chan eu as vrea sa fac parte din graphics designer.
O prima chestie: nu prea ma descurc in gimp , cel mai bine ma pricep cu photoshopu, dar daca este necesar o sa ma invat si in gimp.
Bannerul l'am facut in 2 variante:
Prima varianta:
A doua varianta:
Vroiam sa fac cum il vrei tu cu colturile rotunde, dar voi incerca sa invat cum se face .
O prima chestie: nu prea ma descurc in gimp , cel mai bine ma pricep cu photoshopu, dar daca este necesar o sa ma invat si in gimp.
Bannerul l'am facut in 2 variante:
Prima varianta:
A doua varianta:
Vroiam sa fac cum il vrei tu cu colturile rotunde, dar voi incerca sa invat cum se face .
Simona (:- Mesaje : 265
Am trecut si eu pe aici am facut bannerul sper sa nu para prea sec. deorece vreau sa fac parte si eu din Graphics Desinger's
Acest banner este facut in photoshop 7 o sa revin cu endit si o sa il pun si pe cel facut in Gimp si revenind la subiect sper sa va placa
Acesta este bannerul meu
Acest banner este facut in photoshop 7 o sa revin cu endit si o sa il pun si pe cel facut in Gimp si revenind la subiect sper sa va placa
Acesta este bannerul meu
StrippedxLust- Graphic Designer
Soo ma inscriu si eu,asta daca mai e loc o.o Anyway here is my work Xd Sper ca nu te superi ca l-am colorat si pe Sheny,altfel nu s-ar fi incadrat in background ^^'
.Kari-chan si Tamaki sunt acceptate. Imi plac cratiile voastre desi mai aveti de munca.
Pentru a ma hotari si la tine psyhee mai am nevoie de cateva creatii. Celelalte au topic deschis le GFX in schimb la tine nu am mai gasit si altceva. Astept niste lucrari :P. Bye bye :D
Pentru a ma hotari si la tine psyhee mai am nevoie de cateva creatii. Celelalte au topic deschis le GFX in schimb la tine nu am mai gasit si altceva. Astept niste lucrari :P. Bye bye :D
oke Psyhee acceptata :P.....
daca mai sunt oameni interesati tot ce trebuie sa faca e sa posteze aici un banner iar eu ma voi uita prin topicul lor de la fan GFX ca sa hotarasc.
daca mai sunt oameni interesati tot ce trebuie sa faca e sa posteze aici un banner iar eu ma voi uita prin topicul lor de la fan GFX ca sa hotarasc.
Ne, dacă e posibil, mă înscriu şi eu. ^^
Ultima editare efectuata de catre ·SaChan in Sam 17 Apr 2010, 18:36, editata de 4 ori
Daelithal.- Moderator Global
Deci... Am fost ingrozita sa vad ce tia iesit ... fara suparare. Sheny ROZ? Stiti ca eu detest rozul sau faptul ca lui sheny sa ii fie schimbata culoarea sau potizitia sau marimile? Ei bine, daca nu stiai, acum ati aflat.
Daca nu mi-ar fi placut lucrurile din topicul tau cu siguranta nu erai acceptata ( si nu pentru roz, ci pentru faptul ca GFX-urile astea nu sunt prea reusite. Deci... ce pot zice, esti acceptata dar mai multa munca pe viitor la comenzi )
Daca nu mi-ar fi placut lucrurile din topicul tau cu siguranta nu erai acceptata ( si nu pentru roz, ci pentru faptul ca GFX-urile astea nu sunt prea reusite. Deci... ce pot zice, esti acceptata dar mai multa munca pe viitor la comenzi )
Mda, nici mie nu-mi place rozul ăla ><""
And mda, ştiu că nu sunt reuşite, mi s-au dus toate brush-urile şi n-am avut răbdare să le loadez pe toate :___: aşa că am folosit numai ce am apucat să pun xDDD şi n-am avut nici inspiraţie -.-'
Mda, gomene pentru colorarea lui Sheny, poate voi face ceva cu el normal şi editez :]] se poate, ne?xDD Plus că acum am din nou brush-urile.
Btw, nu i-am schimbat mărimile, adică doar l-am încadrat, atâta tot -.-' And de poziţie CHIAR nu ştiam. :]] şi Psyhee a schimbat şi nu ai zis nimic, de unde era să ştiu?-.-
Am făcut altul, poftim. :]] mă rog, n-am avut prea mult timp să mă ocup, dar asta e -.- Îmi voi da silinţa la comenzi, dacă vor exista >.>
And mda, ştiu că nu sunt reuşite, mi s-au dus toate brush-urile şi n-am avut răbdare să le loadez pe toate :___: aşa că am folosit numai ce am apucat să pun xDDD şi n-am avut nici inspiraţie -.-'
Mda, gomene pentru colorarea lui Sheny, poate voi face ceva cu el normal şi editez :]] se poate, ne?xDD Plus că acum am din nou brush-urile.
Btw, nu i-am schimbat mărimile, adică doar l-am încadrat, atâta tot -.-' And de poziţie CHIAR nu ştiam. :]] şi Psyhee a schimbat şi nu ai zis nimic, de unde era să ştiu?-.-
Am făcut altul, poftim. :]] mă rog, n-am avut prea mult timp să mă ocup, dar asta e -.- Îmi voi da silinţa la comenzi, dacă vor exista >.>
Daelithal.- Moderator Global
Ahem,scuze ca ma bag dar faptul ca nu-ti place ca ii schimbam lui Sheny culoarea/marimea e cam aiurea.Adica cum ma rog vrei sa ai un banner dragut daca Sheny are doi metri si e gri,iar tu vrei sa-l asortam cu cine stie ce culoare.
Pentru mine e crima sa nu se asorteze )
Anyway,dar daca asta vrei asta vom face,ne vom supune cuminti cerintelor tale XD
Pentru mine e crima sa nu se asorteze )
Anyway,dar daca asta vrei asta vom face,ne vom supune cuminti cerintelor tale XD
Nu zic sa nu ii schimbati marimea ci dimensiunile. Kari-chan l-a latit si arata mai lung si nu imi place. Plus ca am ales special culoarea gri pentru ca merge cu majoritatea culorilor.
Si la pozitie nu ziceam de locul lui pe banner, ci sa nu il intoarceti. Psyhee la pus cu codita spre dreapta... si nu mi se pare ca arata normal .
sper ca intelegeti acum la ce m-am referit.
Si la pozitie nu ziceam de locul lui pe banner, ci sa nu il intoarceti. Psyhee la pus cu codita spre dreapta... si nu mi se pare ca arata normal .
sper ca intelegeti acum la ce m-am referit.
Anime Sign :: Bun Venit :: Anunturi
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum