Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!
Anime Sign
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

SOC!!!...Din muzica

+4
Irukandji
Simona (:
Jellyka
Kido X
8 participanți

In jos

SOC!!!...Din muzica Empty SOC!!!...Din muzica

Mesaj Scris de Kido X Mar 02 Mar 2010, 12:01

Daca aflati ceva socant din lumea muzicii...si mai ales J-Rock,Visu...postati aici!
O sa fie un fel de topic al barfelor din lumea muzicii!
O sa incepe eu:

SOC!!!An Cafe se despart!?!?
Colorati strident ca niste bomboane,asa ii stim noi pe J-Rock-erii An Cafe.Dar acum,Miku & Co,prefera pantalonii inchisi la culoare si gecile de piele,exact ca starurile rock cool.
"Vroiam sa le prezentam fanilor de despartire ceva mai serios"spune Miku.Despartire?Se destrama An Cafe?
Miku:"Da!Vom lua o pauza mai lunga.Ulti mii ani au fost incununati cu succes,dar si stresanti!Avem pur si simplu nevoie de distanta pentru a ne reincarca bateriile!"

Motivele o sa vi le dezvalui mai tarziu...luna viitoare cand o a vina nr. urmator din revista din care am aflat!
Kido X
Kido X

http://www.chibi-mania.lolforum.net

Sus In jos

SOC!!!...Din muzica Empty Re: SOC!!!...Din muzica

Mesaj Scris de Jellyka Joi 11 Mar 2010, 09:00

Da...Si eu am auzit un soc tare frumos,cum ca Lady Gaga ar suferi de depresie.Cica la Hollywood(sa,ma rog,acolo unde e ea) se simte ca la liceu: Pe afara.Nu ma mira asta din moment ce,saraca,apare numai dezabracata in videoclipuri,cine ar vrea sa stea langa ea (eu nu Laughing).Si deci,a ajuns in depresie.Dar e numai o presupunere pe care o auzisi la TV^^
Jellyka
Jellyka
Moderator Global

http://anime-universe.forumz.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de Simona (: Sam 13 Mar 2010, 12:37

Eu am auzit ca Tokio Hotel e despart O_O.
Mi'a zis o fata* o super fana Tokio Hotel* ca Tom a declarat ca nu prea
s'ar mai intelege, si pana in iulie sau iunie* nu mai stiu sigur* nu se
stie. Dar dupa parerea mea au si motive, pentru ca Bill in videoclipu "
Automatic" a aparut cam mult, air ceilalti membri ai trupei nu prea au
aparut*adica aproape deloc*. Iar tot Bill e pe albumul Humanoid.
Daca mai aflu ceva o sa va anunt ^^.
Simona (:
Simona (:

Sus In jos

Mesaj Scris de Kido X Sam 13 Mar 2010, 12:42

SOC!!!...Din muzica 158254 SOC!!!...Din muzica 583668 SOC!!!...Din muzica 5745 ....NUUUUUUUU!!
Mor daca ei se despert....hai mai acum a pararut intr-o revista cat de bine se intelegeau ei...si cum isi petreceau tot timpul impreuna!
Plimbau cainii impreuna...faceau schimb de instrumente...Gustav Canta la chitara lui Tom si Tom canta la tobele lui Gustav se inteleageu de minune!
Probabil este doar un zvon de la vreun clun Anti-Fani!
Kido X
Kido X

http://www.chibi-mania.lolforum.net

Sus In jos

Mesaj Scris de Irukandji Vin 09 Apr 2010, 14:05

Yoy da miar placea sa se desparta Love :X. Sa scapam de mania asta tokio hotel. Fara germana lor. Ar fi un vis implinit Laughing. Visez la uciderea lor de cand au aparut. Chiar daca nu se va intampla acum tot o sa fie asta odata si atunci eu dau party ca am scapat de niste paraziti SOC!!!...Din muzica 606928. Abia astept sa se duca. Ei, nu cred ca mai are rost sa visez cu ochii deschisi nu?
Irukandji
Irukandji
Administrator

https://animesign.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de Jellyka Vin 09 Apr 2010, 14:42

Eu am aflat ceva tare fain.Cum imi vine sa sparg televizorul din cauza Ke$hei,am aflat cate ceva despre ea(tot de la TV,desigur)(noroc ca s-a descarcat Kal Ho Naa Ho).Ba nu,am auzit-o de la Radio.Ke$ha,dupa ce ca tatal ei a parasit-o(sau a murit),maica-sa e mai zaluda ca ea si uite ce-a ajuns copcilu' asta...A,si sa nu uitam...A renuntat la scoala pe la 16-17 ani...Cum a devenit varza asta cantareata?In locul ei m-as fi sinucis.A,si un video frumos in care transforma Hollywood in "Ke$hawood".Sa fi fost eu acolo pe bune de n-as fi concediat-o,mwahaha!

Video-ul ala frumos.