Vrem animax inapoi!!
3 participanți
Anime Sign :: Altele :: Cafenea
Pagina 1 din 1
Vrem animax inapoi!!
Din cate banuiesc ca stiti cu totii, RCS/RDS au scos Animaxul din functiune. Nu stiu ce credeti voi, insa eu il vreau inapoi!! Animeurile in limba romana sunt mult mai atractive ca cele in engleza dupa parerea mea, deoarece intelegi tot. Cei ce vor ca acest program sa revina pot semna aceasta petitie http://www.petitieonline.ro/petitie-p08604049.html .
Acum sa facem ca la TV : Pentru ca impreuna suntem mai puternici
[b][i]Ralu-chan , Daca au subtitrarea in roamana inseamna ca sunt in romana. Chiar daca e doar scrisul. Care e logica ta? Nu conteaza ce vorbesc, conteaza ce intelegi si modul in care te fac sa intelegi.
Acum sa facem ca la TV : Pentru ca impreuna suntem mai puternici
[b][i]Ralu-chan , Daca au subtitrarea in roamana inseamna ca sunt in romana. Chiar daca e doar scrisul. Care e logica ta? Nu conteaza ce vorbesc, conteaza ce intelegi si modul in care te fac sa intelegi.
Ultima editare efectuata de catre Iru-chan in Mar 16 Mar 2010, 10:29, editata de 2 ori
Re: Vrem animax inapoi!!
We are the world,fratilor.Je a semnat de mult.Ma rog,eu deja m-am obisnuit fara Animax.Daca inca era la TV,nu ma mai uitam la Om Shanti Om,Navetistul Banatean,telenovela aia la care ma uit si totusi ma calca pe nervi,alte filme,meciurile lu' Poli Timisoara and so on.In ultima vreme chiar nu mai urmaream Animax-ul pentru ca,stiti,eu dadeam cu piciorul in el si nu-mi pasa daca-mi placea anime-ul sau nu.Vedeam de zece ori aceeasi serie si de unde era sa stiu ca vor da altele noi ca Soul Eater,D.Gray-Man,Romeo x Juliet,episoade noi din Bleach si asa mai departe.Totusi,acum chiar imi lipseste Animax-ul.Intr-o sambata seara cineva a uitat sa-l opreasca si era cam pe la Nodame Cantabile(si cand a inceput FMA l-au luat,ce sa spun)...Ma rog,era prima data cand puteam vedea Animax-ul fara purici si faceam ca o dispreata caci Detective Conan de pe AXN Sci-Fi nu-mi ajungea.Cand mai prind ca merge ma uit si la Capitanul Tsubasa(o noua pasiune dupa ce Poli Timisoara a pierdut cu Rapid:Fotbalul).Dar,ma rog.Eu stiu ca o semnasi XD
Re: Vrem animax inapoi!!
Mwaahahahhahaha...la mine merge AnimaX...dar am semnat petitia ca sa aveti cu o semnatura in plus...hai fratilor mai semnati...cu cat mai multe semnaturi cu ata mai bine!
In plus cei care au de la Rcs/Rds daca vreti sa aveti din nou Anima trebe sa semnati...sunt aniem foarte faine acolo si apare mereu ceva nou!
Si Iru-Chan...pe animax animele nu sunt in roaman sunt in japoneza/engleze depinde unde sunt facute...au subtitrare in romana(dar tot aia ii)
In plus cei care au de la Rcs/Rds daca vreti sa aveti din nou Anima trebe sa semnati...sunt aniem foarte faine acolo si apare mereu ceva nou!
Si Iru-Chan...pe animax animele nu sunt in roaman sunt in japoneza/engleze depinde unde sunt facute...au subtitrare in romana(dar tot aia ii)
Anime Sign :: Altele :: Cafenea
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum