Ce hobby-uri aveti ?
+13
Maya
roxycamy
Abigail.
Maid でりあ
Raluky
Ryan
roxy_chan
SilverKat
Bobocel.
Love
Kidu
Simona (:
Insane Tenshi
17 participanți
Anime Sign :: Altele :: Cafenea
Pagina 1 din 1
Ce hobby-uri aveti ?
Sunt curioasa ce hobby-uri avetsi. Akum cativa ani ,multa lume mai ales fete colectionau reviste si servetele .Un hobby cu care sasi mai umple timpul..Insa akum am mai gasit si alte activitati cu care sa ne facem timpul sa treaca..Snt curioasa sa vad ce pasiuni si ocupati mai avetsi voi .
Insane Tenshi- Mesaje : 1203
Re: Ce hobby-uri aveti ?
Pai hobby'urile mele ar fi :
1. Parkour: Fac aproape in fiecare zi. Stiu ca este cam ciudat pentru o fata sa faca parkour, dar deh. M'am apucat din cauza ca am un prieten care tot face parkour si am zis " de ce sa nu fac si eu "
2. Breakdance: Ehh, tot din cauza acelui baiat -.-.
3. Basket: Pai basket fac cand nu am ce face^^. Am facut basket timp de 3 ani, insa acum m'am lasat deoarece timpul nu'mi permite
4. Volei: Aici din cauza unei prietene, deoarece se simtea naspa ca nu cunostea pe nimeni de la volei si mi'a sugerat sa fac si eu-.-.
Mai am si altele ^^ insa sunt multe o.o.
1. Parkour: Fac aproape in fiecare zi. Stiu ca este cam ciudat pentru o fata sa faca parkour, dar deh. M'am apucat din cauza ca am un prieten care tot face parkour si am zis " de ce sa nu fac si eu "
2. Breakdance: Ehh, tot din cauza acelui baiat -.-.
3. Basket: Pai basket fac cand nu am ce face^^. Am facut basket timp de 3 ani, insa acum m'am lasat deoarece timpul nu'mi permite
4. Volei: Aici din cauza unei prietene, deoarece se simtea naspa ca nu cunostea pe nimeni de la volei si mi'a sugerat sa fac si eu-.-.
Mai am si altele ^^ insa sunt multe o.o.
Simona (:- Mesaje : 265
1.Handbal din cauza la prof -.- acum ma obliga sa vin la antrenamente O.o
2.Basket fac doar cand ma duc in scoala..basket nu prea am mai facut tot din cauza la prof -.-
3.plimbarile lungi,am chef.. bine doar sambata din cauza programului meu -.-
si cred ca ar mai fi ..? en fin. Cam atatea
2.Basket fac doar cand ma duc in scoala..basket nu prea am mai facut tot din cauza la prof -.-
3.plimbarile lungi,am chef.. bine doar sambata din cauza programului meu -.-
si cred ca ar mai fi ..? en fin. Cam atatea
Kidu- Mesaje : 311
Hobby-uri ca si sport ... nu chiar multe.Nu prea am voie sa fac sport.
Role - Merg pe role de la 3 ani si jumatate si inca imi place sa ies, imediat ce se incalzeste vremea.Deobicei dimineata, de la 6 pana la 8, pe faleza sau seara, cu colegii, prin parcuri.
Lectura - Da, stiu, pare demodat, insa ador sa-mi petrec timpul citind, mai ales in aer liber.Si, daca nu afara, atunci in camera mea, ascultand Abba, Queen, ACDC sau altele.
Teatrul - Serile la teatru sunt grozave, mai ales ca avem o trupa de teatru care joaca foarte bine.In plus, e relaxant si placut.
Echitatie/Calarie - Am descoperit acum ceva timp o ferma de cai in apropierea orasului si am vrut sa invat sa calaresc.Si, chiar daca e mai greu decat pare ... imi place si vreau sa continui, mai ales ca vara voi aveam mai mult timp si vom putea organiza si trasee.
Antidrog - Defapt, este vorba despre Agentia Nationala Antidrog, unde eu si cateva colege ne-am inscris ca voluntari la inceputul anului scolar.
Role - Merg pe role de la 3 ani si jumatate si inca imi place sa ies, imediat ce se incalzeste vremea.Deobicei dimineata, de la 6 pana la 8, pe faleza sau seara, cu colegii, prin parcuri.
Lectura - Da, stiu, pare demodat, insa ador sa-mi petrec timpul citind, mai ales in aer liber.Si, daca nu afara, atunci in camera mea, ascultand Abba, Queen, ACDC sau altele.
Teatrul - Serile la teatru sunt grozave, mai ales ca avem o trupa de teatru care joaca foarte bine.In plus, e relaxant si placut.
Echitatie/Calarie - Am descoperit acum ceva timp o ferma de cai in apropierea orasului si am vrut sa invat sa calaresc.Si, chiar daca e mai greu decat pare ... imi place si vreau sa continui, mai ales ca vara voi aveam mai mult timp si vom putea organiza si trasee.
Antidrog - Defapt, este vorba despre Agentia Nationala Antidrog, unde eu si cateva colege ne-am inscris ca voluntari la inceputul anului scolar.
Hobby-uri..
Pai imi place sa ma joc volei, dar nu serios. Cu prietenii in timpul liber ne mai jucam la sala volei, sau oriunde pe un teren mare si verde.
Imi place sa merg la filme. Daca ai un bilet la un film interesant sunt mereu disponibila.
Ador sa fac bratari sau lantisoare din bilute cu prietenele. Am inceput sa fac chestii de genu cu prietena mea Andreea. Si de atunci sunt incantata de noile proiecte pe care le am n cap.
In ore cand nu am ce face ma apuc si mazgalesc banca. Si ma enerveaza femeile de scarbici care mi-o curata deseori. Ele nu cunosc arta
Pai imi place sa ma joc volei, dar nu serios. Cu prietenii in timpul liber ne mai jucam la sala volei, sau oriunde pe un teren mare si verde.
Imi place sa merg la filme. Daca ai un bilet la un film interesant sunt mereu disponibila.
Ador sa fac bratari sau lantisoare din bilute cu prietenele. Am inceput sa fac chestii de genu cu prietena mea Andreea. Si de atunci sunt incantata de noile proiecte pe care le am n cap.
In ore cand nu am ce face ma apuc si mazgalesc banca. Si ma enerveaza femeile de scarbici care mi-o curata deseori. Ele nu cunosc arta
Bobocel.- Mesaje : 493
Wehh....
Am destule...imi place:
Sa pictez cat mai mult in alb si negru :X:X:X mai mult ma prostesc
Sa ascult la nesfarsit melodia "Eternal" (Evanescence)
Sa stau cocotata pe geam cand ploua
Sa visez ca sunt vampir copchil retardat
Sa citesc, da' nu chestii d'alea pentru scoala
Sa ma uit la animeuri =p~
Sa joc tenis de camp, patratica o.o', handbal si volei.
Sa imi imaginez cum mi'ar placea sa mor
Si nu'mi mai trec prin cap altele...
Am destule...imi place:
Sa pictez cat mai mult in alb si negru :X:X:X mai mult ma prostesc
Sa ascult la nesfarsit melodia "Eternal" (Evanescence)
Sa stau cocotata pe geam cand ploua
Sa visez ca sunt vampir copchil retardat
Sa citesc, da' nu chestii d'alea pentru scoala
Sa ma uit la animeuri =p~
Sa joc tenis de camp, patratica o.o', handbal si volei.
Sa imi imaginez cum mi'ar placea sa mor
Si nu'mi mai trec prin cap altele...
SilverKat- Mesaje : 62
salut...hobby-urile mele sunt urmatoarele:
-imi place la nebunie sa inot
-patinez
-desenez foarte mult
-si mai nou imi place la nebuniesa fac sig-uri asta multumita lui lylu-chan care a stat si sta in continuare sa ma invete
bye
-imi place la nebunie sa inot
-patinez
-desenez foarte mult
-si mai nou imi place la nebuniesa fac sig-uri asta multumita lui lylu-chan care a stat si sta in continuare sa ma invete
bye
roxy_chan- Mesaje : 30
1.Rolling-Datul pe role inseamna pentru mine calm Dar totusi nu ma dau intruna,caeodata nu pot face sport.
2.Skateboarding-Stiu ca e ciudat pentru o fata sa se sea cu skateboard-ul,dar imi place.Ma rog,inca sunt incepatoare si m-am decis sa invat la vara cum sa ma dau bine...
3.GFX-Lucrez in Photoshop CS2 de un an de zile si anul asta s-a vazut ca am avansat.Am o gramada de GFX-uri,ador Photoshop-ul.
Mai am multe,dar astea sunt cele principale.
2.Skateboarding-Stiu ca e ciudat pentru o fata sa se sea cu skateboard-ul,dar imi place.Ma rog,inca sunt incepatoare si m-am decis sa invat la vara cum sa ma dau bine...
3.GFX-Lucrez in Photoshop CS2 de un an de zile si anul asta s-a vazut ca am avansat.Am o gramada de GFX-uri,ador Photoshop-ul.
Mai am multe,dar astea sunt cele principale.
Ryan- Mesaje : 14
Hobby-urile mele
~ Fotografia. Da. Ador sa fac poze creative,deosebite, sa incerc stiluri noi sau unghiuri diferite. Imi place sa si improvizez. Sau sa fac sedinte foto cu prietenii.
~ Modificatul pozelor. Imi place sa folosesc Photoscape pentru ca e usor de inteles. Deobicei il folosesc ca sa infrumusetez unele poze sau sa le fac vintage :D
~ Vorbitul la telefon. Imi place sa tin legatura prin telefon nu doar prin mess. Cateodata vorbesc si 2 ore daca am un subiect bun sau o barfa buna :">
~ Muzica. Ascult multa muzica, aproape orice imi place cum suna. Imi place si sa invat versurile ca apoi sa fac playback si diverse coregrafii :D
~ Fotografia. Da. Ador sa fac poze creative,deosebite, sa incerc stiluri noi sau unghiuri diferite. Imi place sa si improvizez. Sau sa fac sedinte foto cu prietenii.
~ Modificatul pozelor. Imi place sa folosesc Photoscape pentru ca e usor de inteles. Deobicei il folosesc ca sa infrumusetez unele poze sau sa le fac vintage :D
~ Vorbitul la telefon. Imi place sa tin legatura prin telefon nu doar prin mess. Cateodata vorbesc si 2 ore daca am un subiect bun sau o barfa buna :">
~ Muzica. Ascult multa muzica, aproape orice imi place cum suna. Imi place si sa invat versurile ca apoi sa fac playback si diverse coregrafii :D
Raluky- Mesaje : 81
Hmmm...Anime cel mai mult...cu cat mai mult cu atat mai bine,pentru mine.Iar de aici interesul pentru cultura Japoneza.
Ma fascineaza paranormalul,vampirii,magia.
Dansul si cantatul. Behai si topai ca o nebuna prin casa mai toata ziua.
...MYSPACE...imi place sa'mi fac noi prieteni aici...
...aaa,si inca visez la Fat'Frumos...stiu,am 5 ani inca...
Ma fascineaza paranormalul,vampirii,magia.
Dansul si cantatul. Behai si topai ca o nebuna prin casa mai toata ziua.
...MYSPACE...imi place sa'mi fac noi prieteni aici...
...aaa,si inca visez la Fat'Frumos...stiu,am 5 ani inca...
Hobby`uri...
Skateboarding - Îl practic de ceva vreme şi-mi place tot mai mult. Deşi la început părinţii nu erau de acord, acum mi-au cumpărat şi placă de la Element :]].
Handbal - Fac cam de trei, patru luni şi-mi place la nebunie. Faza este că e acolo o fată care joacă groaznic şi toate cele noi încearcă să fie mai bune ca ea. Dar pentru mine, este o pasiune şi nu-mi prea pasă de restul. Încer eu să fiu cât mai bună.
Calculatorul - Well, nu ştiu dacă pot supravieţui prea mult fără el. Adică, atâta timp cât fac şi lucruri utile, eu zic că e în regulă. :]].
Să vorbesc la telefon - Îmi place de mor să vorbesc la telefon. Îmi place să păstrez legătura cu toti pe care-i cunosc.
Să ascult muzică - Da,a ajuns un hobby. Sunt obsedată de muzică. :]].
Să mă plimb - Iubesc să mă plimb. Nu prea contează pe unde. ;x
Să o tachinez pe Deni - E o adevărată plăcere.
Să râd - Este un lucru pe care-l fac cu plăcere. :]]
Să-mi cumpăr pantofi - Ciudat ştiu. Am o problemă cu asta...
Vampirii - Sunt obsedată. =p~
Skateboarding - Îl practic de ceva vreme şi-mi place tot mai mult. Deşi la început părinţii nu erau de acord, acum mi-au cumpărat şi placă de la Element :]].
Handbal - Fac cam de trei, patru luni şi-mi place la nebunie. Faza este că e acolo o fată care joacă groaznic şi toate cele noi încearcă să fie mai bune ca ea. Dar pentru mine, este o pasiune şi nu-mi prea pasă de restul. Încer eu să fiu cât mai bună.
Calculatorul - Well, nu ştiu dacă pot supravieţui prea mult fără el. Adică, atâta timp cât fac şi lucruri utile, eu zic că e în regulă. :]].
Să vorbesc la telefon - Îmi place de mor să vorbesc la telefon. Îmi place să păstrez legătura cu toti pe care-i cunosc.
Să ascult muzică - Da,a ajuns un hobby. Sunt obsedată de muzică. :]].
Să mă plimb - Iubesc să mă plimb. Nu prea contează pe unde. ;x
Să o tachinez pe Deni - E o adevărată plăcere.
Să râd - Este un lucru pe care-l fac cu plăcere. :]]
Să-mi cumpăr pantofi - Ciudat ştiu. Am o problemă cu asta...
Vampirii - Sunt obsedată. =p~
Abigail.- Mesaje : 63
Hobby-uri..
Calculatorul-probabil ca m-am nascut cu el in brate(glumesc nu prea existau pe atunci)ador toata ziua sa il butonez.am o obsesie cu asa ceva si imi palce sa aflu informatii despre orice
Plushurile^^-daca as putea le-as colectiona pe toate am deja cateva mici si 2 mari si vreau sa imi mai largesc sfera..sunt foarte pufoase si bune de batut..
Bijuterii-oare nu sunt cele mai bune prietene ale unei fete?ca sa o citez pe marilyn monroe ,imi stralucesc ochii la figurat cand le vad,nu ocnteaza ce dimensiune atata timp cat e de purtat.
Calculatorul-probabil ca m-am nascut cu el in brate(glumesc nu prea existau pe atunci)ador toata ziua sa il butonez.am o obsesie cu asa ceva si imi palce sa aflu informatii despre orice
Plushurile^^-daca as putea le-as colectiona pe toate am deja cateva mici si 2 mari si vreau sa imi mai largesc sfera..sunt foarte pufoase si bune de batut..
Bijuterii-oare nu sunt cele mai bune prietene ale unei fete?ca sa o citez pe marilyn monroe ,imi stralucesc ochii la figurat cand le vad,nu ocnteaza ce dimensiune atata timp cat e de purtat.
Pai mai am un hobby ce a intervenit din orgoliu si a devenit obsesie. Mda si il aveti cu totii, dar pentru mine e total un hobby in sensul cuvantul..
Yeah vati dat poate seama, este vorba in a face semnaturi. Gfxurile au devenit o ocupatie si o modalitate de ami descarca imaginatia.
Yeah vati dat poate seama, este vorba in a face semnaturi. Gfxurile au devenit o ocupatie si o modalitate de ami descarca imaginatia.
Insane Tenshi- Mesaje : 1203
Teatrul - Mama lucreaza acolo ca secretara si ma duc la fiecare premiera
Cititul - pur si simplu imi place aici intervenind si mama care a fost profesoara de romana
Anime/Manga - cred ca NU sunteti surprinsi
Bijuteriile - nu stiu cum sa explic.Deacord cu roxycamy
Cititul - pur si simplu imi place aici intervenind si mama care a fost profesoara de romana
Anime/Manga - cred ca NU sunteti surprinsi
Bijuteriile - nu stiu cum sa explic.Deacord cu roxycamy
Maya- Mesaje : 53
Hmm...hobby-urile mele ar fi cam acestea:
-Cititul:Citesc cam o carte de maxim 200 de pagini intr-o zi...Acum in vacanta...
-Creatia de povesti inspirate din viata reala si din visurile mele..stiu ca sunt cam ciudat ..dar ..soarta
-Cantatul:Ador sa caut piese noi ..sa invat versurile si dupa sa fac karaoke..asta mai ales cu geamana mea ..andreea..(are acelasi nume,este nascuta in aceasi luna,aceasi zodie,aceleasi pasiuni[inafara de materii:))],si ei ii place sa cante ..uneori spunem cuvinte in acelasi timp)
-Dansatul:imi place sa fac coregrafii.anul trecut chiar am facut o coregrafie pe piesa baby get up and dance a lu andreea balan ..o parte din ea si am repetatat ori de cate ori am avut ocazia
-Saritul coarda:am invatat foarte multe stiluri si incep sa ma perfectionez desi deabea pot sa mai stau in picioare de durere si de febra musculara dar e ok
as mai avea multe dar mie greu sa le enumar.
-Cititul:Citesc cam o carte de maxim 200 de pagini intr-o zi...Acum in vacanta...
-Creatia de povesti inspirate din viata reala si din visurile mele..stiu ca sunt cam ciudat ..dar ..soarta
-Cantatul:Ador sa caut piese noi ..sa invat versurile si dupa sa fac karaoke..asta mai ales cu geamana mea ..andreea..(are acelasi nume,este nascuta in aceasi luna,aceasi zodie,aceleasi pasiuni[inafara de materii:))],si ei ii place sa cante ..uneori spunem cuvinte in acelasi timp)
-Dansatul:imi place sa fac coregrafii.anul trecut chiar am facut o coregrafie pe piesa baby get up and dance a lu andreea balan ..o parte din ea si am repetatat ori de cate ori am avut ocazia
-Saritul coarda:am invatat foarte multe stiluri si incep sa ma perfectionez desi deabea pot sa mai stau in picioare de durere si de febra musculara dar e ok
as mai avea multe dar mie greu sa le enumar.
andrulicik_mik- Mesaje : 5
Fotbalul , joc des cu prietenii la poarta.
Sa caut poze pe net si sa le modific dupa preferinta.
Jocurile pe calculator pentru mine sunt o ocupatie si imi ocupa timpul liber.
Sa mai scriu cate o poveste pe aici-acolo.
Imi place carlingul, cursele cu masini. Uneori mias dori sa practic , dar ma multumesc si cu uitatul.
Sa caut poze pe net si sa le modific dupa preferinta.
Jocurile pe calculator pentru mine sunt o ocupatie si imi ocupa timpul liber.
Sa mai scriu cate o poveste pe aici-acolo.
Imi place carlingul, cursele cu masini. Uneori mias dori sa practic , dar ma multumesc si cu uitatul.
Soru 2009- Mesaje : 74
Hmm,nu le-as numi chiar hobby-uri dar sa zicem:
~manga-citesc zilnic in functie de cat timp am,dar nu ma las pana nu citesc ceva XD
~carti -citesc atunci cand nu citesc un manga De obicei inainte sa ma culc si uite-asa se face 12 noaptea z.z'
~colectionez ace de siguranta si sticlute de parfum cu forme amuzante/speciale
~jocurile rpg online -cu toate ca ma plictesc repede de ele ma joc mai mereu
~parcurile de distractie o.o -nu ratez nimic XP
~photoshop - cu toate ca nu-i chiar un hobby,asa cum am mai spus n.n'
~manga-citesc zilnic in functie de cat timp am,dar nu ma las pana nu citesc ceva XD
~carti -citesc atunci cand nu citesc un manga De obicei inainte sa ma culc si uite-asa se face 12 noaptea z.z'
~colectionez ace de siguranta si sticlute de parfum cu forme amuzante/speciale
~jocurile rpg online -cu toate ca ma plictesc repede de ele ma joc mai mereu
~parcurile de distractie o.o -nu ratez nimic XP
~photoshop - cu toate ca nu-i chiar un hobby,asa cum am mai spus n.n'
Oki...trecusi si eu pe aici:
Imi place sa ma dau cu skateul...
Sa desenez...imi place sa fac desene mari,in detaliu-imi plac detaliile
Sa tau pe nett -.- ca orice copil din lume
Sa citesc:ficuri,carti..nu conteaza...numai sa nu fie foarte foarte detaliate,de preferabil de actiune sau SF
Am incercat eu ceva cu DnB dance(Drums "n" Bass)...insa imi trebuie un pofesor mai bun decat youtube!
Si parcurile dedistractie...imi plac cela care ma duc la inaltime!
Imi place sa ma dau cu skateul...
Sa desenez...imi place sa fac desene mari,in detaliu-imi plac detaliile
Sa tau pe nett -.- ca orice copil din lume
Sa citesc:ficuri,carti..nu conteaza...numai sa nu fie foarte foarte detaliate,de preferabil de actiune sau SF
Am incercat eu ceva cu DnB dance(Drums "n" Bass)...insa imi trebuie un pofesor mai bun decat youtube!
Si parcurile dedistractie...imi plac cela care ma duc la inaltime!
Anime Sign :: Altele :: Cafenea
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum