Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!
Anime Sign
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Cum sa intri in vorba cu baietii

In jos

Cum sa intri in vorba cu baietii Empty Cum sa intri in vorba cu baietii

Mesaj Scris de Kido X Sam 20 Mar 2010, 13:11

Off:Nu stiam un sa il pun...aici sau la Girl zone
Daca am gresit il muta moderatorii

Cum sa intri in vorba cu baietii
1.Locul in care sunteti
Stati impreuna in statia de autobuz si asteptati.Iar tu poti sa-i spui:,,Este cam frig aici,bine ca nu am mult de mers pana acasa" sau il poti intreba:,,Acesta este autobuzul coresct spre statia x?

2.Motivul pentru care esti acolo:
Daca asteptati impreuna un autobuz te poti apropia de el ca sa il intrebi:,,Tu astepti de mult aici?Oare o sa mai intarzie ca ma grabesc?" Oriunde te-ai afla cu baiatul respectiv,cauta lucrurile pe care le aveti in comun(hobby-uri,haine,etc)

3.Baiatul in sine:
Ti se pare genul de baiat istet cu care nu ai putea deschide o conversatie banala despre vreme? Atunci leaga-te de un obiect vestimentar pe care il poarta. Priveste-i tricoul sneakersii sau ceasul si intreaba-l de unde si le-a cumparat.Daca are o minge de fotbal,un skateboard sau un instrument muzical cu atat mai bine.Intreaba-l unde se antreneaza sau unde a invatat sa cante.Chiar si o mana in ghips poate deveni un subiect bun de conversatie(,,Vai, ce ti s-a intamplat?Stii,am patit si eu asta!").

Dupa cum puteti observa,nu este asa de greu sa intri in vorba cu ei....

Si unul bun:
Un tip cu patruped este victima perfecta!Posesorilor de animale le place sa vorbeasca despre ele.Daca nu ai avut pana acum un caine ii poti spune ca iti doresti foarte mult unul si-l poti intreba daca vrea sa va mai intalniti ca sa il plimbati impreuna!
Kido X
Kido X

http://www.chibi-mania.lolforum.net

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum