Loveless
3 participanți
Anime Sign :: Anime/Manga zone :: Anime Zone :: Yaoi/Yuri
Pagina 1 din 1
Loveless
Genres: adventure, drama, fantasy, mystery, romance,
supernatural
Running time: 23 minutes per episode
Number of
episodes: 12
Story:
Aoyagi Ritsuka este un baiat de
numai 12 ani care ramane doar cu mama lui bolnava psihic atunci cand
fratele sau,Seimei,este ucis.Mutandu-se la o scoala noua,il intalneste
pe Agatsuma Soubi,care sustine ca l-a cunoscut pe fratele lui.Intr-un
final Ritsuka descopera ca Seimei si Soubi au fost o pereche de
luptatori in care Soubi era "Luptatorul" iar Seimei,"Sacrificiul".Acum
ca Seimei a murit,Ritsuka l-a mostenit pe Soubi,care devine luptatorul
lui.Afland ca Seimei a fost ucis de o organizatie cunoscuta ca "Cele
sapte luni (moons)",Ritsuka decide sa investigheze moartea fratelui
sau,cu ajutorul,uneori inutil,al lui Soubi.
personala:
Chiar daca nu a fost extraordinar de lung anime-ul
mi-a placut foarte mult.Relatia dintre Soubi si Ritsuka este foarte
ciudata si uneori chiar nu pot sa-mi dau seama daca Soubi simte ceva
pentru Ritsuka sau asta e doar comportamentul lui de luptator.Iar
Ritsuka isi plange prea mult de mila chiar daca a trecut printr-o
tagedie si are doar 12 ani.Uneori exagereaza prea tare,probabil de-asta
nu a ajuns sa fie personajul meu preferat.Il prefer mai mult pe Soubi
pentru atitudinea lui si pentru aspect normal *stares* Ce-mi mai place
la anime e ideea cu cozile si urechile de pisica,sunt extrem de cute si
macar asa esti sigur,cu toate ca am observat ca se si falsifica
Re: Loveless
Am vazut si eu Loveles, cred ca acum in jur de trei ani (pe cand mergea inca veoh).
Dar are numai 12 episoade si cred ca in doua zile il urmarisem deja de doua ori.
E un anime dragut, mai ales ca, in cazul meu, a fost primul anime yaoi (bine, nu se poate numai tocmai asa, mai mult shōnen-ai ).
Grafica este foarte draguta (imi amintesc si acum ca am ramas indragostita de Soubi cand l-am vazut aparand prima oara in anime ; si nici restu' baietlor nu aratau prea rau), desi baietii apar uneori prea feminizati.Povestea este interesanta (desi acum nu-mi mai amintesc prea mare lucru din ea ; m-am uitat cam in graba si n-am fost foarte atenta), plus ca, asa cum a zis si Psyhee, ideea cu urechile alea a fost foarte cute (mai ales ca putea fi si falsificate ; si-mi aduc si acum aminte de saraca profesoara a lui Ritsuka).
N-am fost prea atenta la relatia dintre Soubi si Ritsuka (da, stiu, am eu boala pe personajele principale ; ma plictisesc repede), insa eram incredibil de fascinata de ... tot ce inseamna secventa yuri sau shojo-ai in anime Asta insemnand bineinteles Koya si Yamato (ramasesem vreo doua luni dupa aceea cu o obsesie pentru ele).
Deci, in concluzie, anime-ul e bunicel, cam incurcat pe alocuri (sau nu mi-am batut eu capul cu el prea tare), grafica e buna (avand in vedere si anul in care a fost lansat pe piata) si povestea e interesanta.
Dar are numai 12 episoade si cred ca in doua zile il urmarisem deja de doua ori.
E un anime dragut, mai ales ca, in cazul meu, a fost primul anime yaoi (bine, nu se poate numai tocmai asa, mai mult shōnen-ai ).
Grafica este foarte draguta (imi amintesc si acum ca am ramas indragostita de Soubi cand l-am vazut aparand prima oara in anime ; si nici restu' baietlor nu aratau prea rau), desi baietii apar uneori prea feminizati.Povestea este interesanta (desi acum nu-mi mai amintesc prea mare lucru din ea ; m-am uitat cam in graba si n-am fost foarte atenta), plus ca, asa cum a zis si Psyhee, ideea cu urechile alea a fost foarte cute (mai ales ca putea fi si falsificate ; si-mi aduc si acum aminte de saraca profesoara a lui Ritsuka).
N-am fost prea atenta la relatia dintre Soubi si Ritsuka (da, stiu, am eu boala pe personajele principale ; ma plictisesc repede), insa eram incredibil de fascinata de ... tot ce inseamna secventa yuri sau shojo-ai in anime Asta insemnand bineinteles Koya si Yamato (ramasesem vreo doua luni dupa aceea cu o obsesie pentru ele).
Deci, in concluzie, anime-ul e bunicel, cam incurcat pe alocuri (sau nu mi-am batut eu capul cu el prea tare), grafica e buna (avand in vedere si anul in care a fost lansat pe piata) si povestea e interesanta.
Re: Loveless
L-am vazut, cum sa nu-l vad? E shounen-ai... totusi.
Dupa cum am mai spus, mi-a palcut foarte mult ideea si in special acea invatisare pe care o aveau cei care erau virgini. A fost amuzant sa vezi ca profesoara lor inca purta acele urechi. . Eu m-as fi simtit penibil. Soubi... ce pot zice, mi-a placut sal vad fara urechi, plus ca Ritsuka le avea . Ma gandeam ca asta va putea fi o posibila problema pentru cei doi, insa se apre ca m-am inselat. Mi-a placut.
Dupa cum am mai spus, mi-a palcut foarte mult ideea si in special acea invatisare pe care o aveau cei care erau virgini. A fost amuzant sa vezi ca profesoara lor inca purta acele urechi. . Eu m-as fi simtit penibil. Soubi... ce pot zice, mi-a placut sal vad fara urechi, plus ca Ritsuka le avea . Ma gandeam ca asta va putea fi o posibila problema pentru cei doi, insa se apre ca m-am inselat. Mi-a placut.
Verrine.- Moderator
Anime Sign :: Anime/Manga zone :: Anime Zone :: Yaoi/Yuri
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum