Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!
Anime Sign
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pe furis

4 participanți

In jos

Pe furis Empty Pe furis

Mesaj Scris de Moony Sam 10 Apr 2010, 21:08

Mda,cred ca sunt singura destul de nebuna sa se furiseze pt a citi. Pe furis 362913

Chestii clasice:stat cu lanterna chioara sub plapuma/patura la 2-3 noaptea ca sa nu ma vada ai mei in week-end'uri,plasat paturi sub usa ca sa nu treaca lumina...
Azi-noapte,entuziasmata de o carte pe care o cumparasem ieri,m'am plasat langa geam pe jos (usa e in partea cealalta a camerei) stand pe o mocheta pufoasa ,am citit pana pe la vreo 1 dimineata ca amortisem si nu aveam chef sa ma sufoc sub plapuma.Mai greu mi'a fost la fazele amuzante in care strangeam pumnul de mi'au intrat unghiile in carne ca sa nu rad.
Vara trecuta stateam fara niciun stres la 3-4 dimineata in pat in pijamale cu lumina mare aprinsa si nu stiam ce sa fac sa nu scap vreun hohot de ras.
Fazele urate sunt ca m'au mai prins...
Moony
Moony

http://lunaanime.3xforum.ro

Sus In jos

Pe furis Empty Re: Pe furis

Mesaj Scris de Jellyka Dum 11 Apr 2010, 12:38

Well...Eu n-am incercat chestia cu lanterna dar e o idee buna(pacat ca n-am una TT.TT).So...Eu am incercat cam toate felurile de a citi pe intuneric.Nu spun ca pe furis,mama oricum a facut scandal cand mi-am luat "Crime Exemplare" si a trebuit sa fac si eu,ma enervez numai cand imi amintesc ce-mi spunea.Anyway,am incercat cu laserul(da,avea si lanterna dar trebuia sa tin apasat butonul si la un moment dat lumina era slaba si nu vedeam) si am renuntat...Am incercat cu telefonul(atunci cand il deschid,evident,se aprind tastatura si ecranul)...Esuata si asta...Si pana la urma(atunci cand eram disperata sa citesc toata cartea) am stat cu becul aprins(caci mie imi place mai mult intunericul Laughing) dar numai pana la 9 seara ca trebuia sa se culce frate-miu.Iar dimineata cand ma trezesc se mai intampla asa...De fapt,doara o data XD.Cand eram la sfarsitul cartii "Singur pe Lume".Dar n-am stat niciodata pana la 1 noaptea XD.Mi-e prea somn si nu pot.
Jellyka
Jellyka
Moderator Global

http://anime-universe.forumz.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de wrath Sam 22 Mai 2010, 22:56

Mda, cand eram mica ma furisam :]]. Ma furisam de obicei pana la usa si citeam la lumina de pe hol. Sau, ce furisat :-j? Uneori stateam in pat ^^. Nu m-am agndit niciodata sa folosesc alta sursa de lumina o.o'.
Dar acuma, sa ma furisez... mai greu.
In primul rand daca imi place o carte citesc in timpul zilei pana sa ma satur de ea. In al doilea rand cand ma pun sa citesc seara nu tre` sa ma furisez si pot sta si pana pe la 2 pt ca maica-mea oricum vine si-mi zice sa ma culc si pe umra isi aminteste numa peste o ora sa ma verifice.
In al treilea rand, daca cartea imi place mult, in niciun caz nu o citesc seara [si de obicei daca nu-mi prea place oricum nu stau s-o citesc numa daca vreau sa vad mai repede deznodamantul in o carte de exemplu de Agatha Christie], pentru ca ramai doar cu idea principala, mai ales eu care cam am lipsa de somn (deci seara gandesc mai incet :]]... si daca ma culc la 3 si in ziua urmatoare n-am nimic de facut tot pe la 9-10 ma scol ), si nu-mi place, de obicei cand ma pun sa citesc noaptea dupa un timp ma gasesc citind o pagina si neretinand nimic din ea mai ales daca acolo cine stie cine isi expune cine stie ce elucubratii ciudate... De obicei ala e semnalul care-mi zice "n-ai nimic de facut dimineata, citeste atunci Laughing ". Pentru ca in niciun caz nu ma pun sa citesc noaptea daca in ziua urmatoare ma duc la liceu, pt ca eu tre` sa ma scol la 6 ^^'.
Ah da, totusi la categoria "pe furis" intra si carti 'interzise' @-)?? :]]. Am vrut sa citesc "Veronika se hoataraste sa moara" dar mi-am luat o mica precautie adica nu am citit numai cand eram singura acasa, imi imaginez ce dragut i s-ar fi parut mamei mele sa auda ca eu citesc "Veronika se hotaraste sa moara" ^^.
wrath
wrath

Sus In jos

Mesaj Scris de roxy_chan Dum 23 Mai 2010, 22:09

moony nu esti singura care se furiseaza pentru a citi... happy
yo cam tot timpul fac asta..sa va detaliez cum (e foooarte simplu)..:
-am o lanterna mica pe care o tin intre scandura de la pat si saltea (undeva bagata pe acolo)..
-cartea o tin tot timpu in ghiozdan si o scot noapte cand cica "imi pun ghiozdanul"...
-apoi ma asez in pat scotocesc dupa lanternuta...o scot si stau 5 min fara sa ma misc ca sa ascult daca ai mei dorm..din pacate camerele noastre sunt una langa alta... Pe furis 419237 ghinion
-apoi ma apuc de citit..cam atat...bye bye Pe furis 24904
roxy_chan
roxy_chan

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum