Memories.
Anime Sign :: Altele :: Cafenea
Pagina 1 din 1
Memories.
Memories. Ceea ce numim noi fetele din ziua de astazi amintiri.
Presupun ca ati avut parte de multe amintiri frumoase, hazlii care au ramas intiparite acolo undeva...
De exemplu..
Eram intr-o seara de iarna afara cu colegii.Debea iesisem de la sport si nu am nici cea mai vaga ideecm naiba au inceput sa se certe si unu' mai sarit de pe fix a aruncat cu o piatra care desigur a aterziat pe piciorul meu. Am plasn putin si apoi m'am indreptat catre casa cu ajutorul unei colege schiopatand.
Era la semafor si ne grabeam sa trecem ca se punea rosu si eu ma chiunuiam sa alerg si am inceput sa zic:
-Ah, ah, ah bagamias ah ah ah..
Colega mea nu mai putea de ras..
Sau o data eram in parc si tocmai ii dadusem papucii unuia. Langa mine era un prieten care a inceput sa rada[Are un ras adorabil si ma topesc de fiecare data cand il aud]. Si de aici discutia.
-Ai un ras adorabil.
-Merci. Si tu ai un zambet frumos.
Tipu era un baiat mai smecher sa zic asa..
Seara pe mess..
-Ce faci mai ?
-Bine tu?
-Pai uite vroiam sa iti zic ceva.
-Te ascult.
-adik hai sa fiu direct cu tine knd ai zis k am un ras dragutz shi ti-am zis eu k ai un zambet frumos ,nush a fost ceva aja nici nu pot sa explic. Jti tu unde vreau sa ajung..
Si mai departe numai dau copy si paste de la arhiva..
Sincer a fost cel mai dragut lucru pe care putea sa il zica un baiat de genul lui. Nu m'as fi asteptat niciodata la asta.. Si povestea s-a terminat urat.. Atat imi pare rau..
Inainte de ora de chimie m'am dus cu colegele sa il cautam pe profu de info sa ne invoiasca ca era frumos afara..Si nu aveam chef de ora. Si cum nu lam gasit la timp am intarziat la ora de chmie. Can intram in clasa suntem anuntate caavem absenta. Ne asezam noi la loc si incepem sa facem misto.
-Treci la tabla. [Tipa profa la mine]
-Nu pot..
-Ce te-ar putea opri? Incalzirea globala?
-Super Glue MAX cu care m-am lipit de scaun.
-Crezi ca ora mea este la misto pusa in orar.
-Daaaaaaaaaaaaa.
-Ai 4.
-In caz ca aveti memorie scurta eu nu sunt prezenta la ora. Asa ca teapa.
-Iti pun pe ora viitoare.
-Va anunt e acum ca o sa lipsesc toata ziua. Asa ca din nou teapa. Si nu as avea cum sa vin doar la ora de chimie. Mai bine un glont in cap decat sa vad cum vi se scoala paru in cap.
-Nu ti se pare ca esti cam nesimtita?
-Si daca sunt ce? Asa ma facut mama.
Si chiar atunci s-a sunat. Colegii erau pe jos de la atata ras, profa de chimie era rosie la fata de nervi
Presupun ca ati avut parte de multe amintiri frumoase, hazlii care au ramas intiparite acolo undeva...
De exemplu..
Eram intr-o seara de iarna afara cu colegii.Debea iesisem de la sport si nu am nici cea mai vaga ideecm naiba au inceput sa se certe si unu' mai sarit de pe fix a aruncat cu o piatra care desigur a aterziat pe piciorul meu. Am plasn putin si apoi m'am indreptat catre casa cu ajutorul unei colege schiopatand.
Era la semafor si ne grabeam sa trecem ca se punea rosu si eu ma chiunuiam sa alerg si am inceput sa zic:
-Ah, ah, ah bagamias ah ah ah..
Colega mea nu mai putea de ras..
Sau o data eram in parc si tocmai ii dadusem papucii unuia. Langa mine era un prieten care a inceput sa rada[Are un ras adorabil si ma topesc de fiecare data cand il aud]. Si de aici discutia.
-Ai un ras adorabil.
-Merci. Si tu ai un zambet frumos.
Tipu era un baiat mai smecher sa zic asa..
Seara pe mess..
-Ce faci mai ?
-Bine tu?
-Pai uite vroiam sa iti zic ceva.
-Te ascult.
-adik hai sa fiu direct cu tine knd ai zis k am un ras dragutz shi ti-am zis eu k ai un zambet frumos ,nush a fost ceva aja nici nu pot sa explic. Jti tu unde vreau sa ajung..
Si mai departe numai dau copy si paste de la arhiva..
Sincer a fost cel mai dragut lucru pe care putea sa il zica un baiat de genul lui. Nu m'as fi asteptat niciodata la asta.. Si povestea s-a terminat urat.. Atat imi pare rau..
Inainte de ora de chimie m'am dus cu colegele sa il cautam pe profu de info sa ne invoiasca ca era frumos afara..Si nu aveam chef de ora. Si cum nu lam gasit la timp am intarziat la ora de chmie. Can intram in clasa suntem anuntate caavem absenta. Ne asezam noi la loc si incepem sa facem misto.
-Treci la tabla. [Tipa profa la mine]
-Nu pot..
-Ce te-ar putea opri? Incalzirea globala?
-Super Glue MAX cu care m-am lipit de scaun.
-Crezi ca ora mea este la misto pusa in orar.
-Daaaaaaaaaaaaa.
-Ai 4.
-In caz ca aveti memorie scurta eu nu sunt prezenta la ora. Asa ca teapa.
-Iti pun pe ora viitoare.
-Va anunt e acum ca o sa lipsesc toata ziua. Asa ca din nou teapa. Si nu as avea cum sa vin doar la ora de chimie. Mai bine un glont in cap decat sa vad cum vi se scoala paru in cap.
-Nu ti se pare ca esti cam nesimtita?
-Si daca sunt ce? Asa ma facut mama.
Si chiar atunci s-a sunat. Colegii erau pe jos de la atata ras, profa de chimie era rosie la fata de nervi
Bobocel.- Mesaje : 493
Anime Sign :: Altele :: Cafenea
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum