Haji-pareri si poze
5 participanți
Anime Sign :: Anime :: Blood+
Pagina 1 din 1
Haji-pareri si poze
Haji este unul din personajele mele preferate din acest anime.
M-a impresionat devotamentul neconditionat fata de Saya.
De cand Saya i-a taiat mana in Vietnam,e devenit mai retras,cand el era vesel inainte si isi spunea sentimentele.
Acum sa fiu sincera,e frumos bataiul.Ma omoara ochii lui.
De cand l-am auzit pe el cantand la violoncel am cautat ca disperata melodia si o ascult,chiar ma calmeaza.Tot din vina lui uneori ascult muzica orchestrala.Suna ciudat,stiu.
M-a impresionat devotamentul neconditionat fata de Saya.
De cand Saya i-a taiat mana in Vietnam,e devenit mai retras,cand el era vesel inainte si isi spunea sentimentele.
Acum sa fiu sincera,e frumos bataiul.Ma omoara ochii lui.
De cand l-am auzit pe el cantand la violoncel am cautat ca disperata melodia si o ascult,chiar ma calmeaza.Tot din vina lui uneori ascult muzica orchestrala.Suna ciudat,stiu.
- Spoiler:
- tare faza cand era Saya in Vietnam la colegiu si toate fetele mureau dupa Haji care era gradinar
acolo,numai Saya nu stia de ce....ce ma enerva cand nu isi dadea seama!
ador si poza asta
Re: Haji-pareri si poze
pai pot spune cu siguranta ca Haji este personajul cel mai fain din BLOOD+ dupa patrerea mea!
imi place parul lui si ochi aia ma dau pe spate,are o privire calma,fara ura(dar cateodata zici ca te omoara din priviri)..si ii este asa devotat fata de Saya(chiar si dupa ce i-a facut in Vietnam)
era sa uit ...intr-un episod de pe animax el si Sya au ajundns intr-un sat din rusia si acolo au cazut intr-un raulet dar hainele s-au udat! au intrat in casa unei fete care o intalnisera in centrul satului..au intrat si Haji au facut 3 ceaiuri pentru el si pentru fete! insa avea pe el doar un prosop de la talie in jo si i -au vazut pieptul nu foarte musculos dar destul de dragutz !!(arata destul de bine)
imi place parul lui si ochi aia ma dau pe spate,are o privire calma,fara ura(dar cateodata zici ca te omoara din priviri)..si ii este asa devotat fata de Saya(chiar si dupa ce i-a facut in Vietnam)
era sa uit ...intr-un episod de pe animax el si Sya au ajundns intr-un sat din rusia si acolo au cazut intr-un raulet dar hainele s-au udat! au intrat in casa unei fete care o intalnisera in centrul satului..au intrat si Haji au facut 3 ceaiuri pentru el si pentru fete! insa avea pe el doar un prosop de la talie in jo si i -au vazut pieptul nu foarte musculos dar destul de dragutz !!(arata destul de bine)
Ralu-Chan a scris:pai pot spune cu siguranta ca Haji este personajul cel mai fain din BLOOD+ dupa patrerea mea!
da, dar baietii anime musculosi sunt naspa oricum...
adica, pe care il preferi? pe asta:
sau pe asta?
kazemidori- Mesaje : 2
Imi place de el. E foarte dragut. Imi place si faptul ca are grija de Saya si ca mereu e alaturi de ea, desi uneori chiar exagereaza cu asta. Si imi pare foarte rau ca a murit la sfarsitul animeului. Chiar voiam sa ramana cu Saya, erau cuplul perfect . Desi intr-un fel si ma bucura faptul ca i-a spus ca o iubeste.
Si in plus Haji canta super la violoncel. Cateodata mai ascult si eu melodia cantata de el
Si in plus Haji canta super la violoncel. Cateodata mai ascult si eu melodia cantata de el
Hanako-chan- Mesaje : 63
Hanako-chan a scris:. Si imi pare foarte rau ca a murit la sfarsitul animeului.
El nu a murit.La sfarsitul animeului este o mica parte in care Kai vine la mausoleul familiei insotit de fiicele Divei si la usa cavoului in care dormea Saya gasesc un trandafir roz cu panglica albastra a lui Hagi legata de ea.Deci el e in viata si o va astepta pe Saya.
Hmm... sincer il ador :]]
Desi... daca sunteti atenti, privirea lui... nu prea inspira mai nimic interesant
Cred ca face un cuplu destul de dragut cu Saya :"> iar acel sarut pentru a o "trezi" pe Sya in primul sau al doilea episod... mi'a trezit interesul pentru Haji :]
Si adevarat... Haji nu moare la sfarsit XD desi... chiar mi'ar placea un nou sezon cu ficele divei si cu noi actiuni impreuna cu Haji XD
Desi... daca sunteti atenti, privirea lui... nu prea inspira mai nimic interesant
Cred ca face un cuplu destul de dragut cu Saya :"> iar acel sarut pentru a o "trezi" pe Sya in primul sau al doilea episod... mi'a trezit interesul pentru Haji :]
Si adevarat... Haji nu moare la sfarsit XD desi... chiar mi'ar placea un nou sezon cu ficele divei si cu noi actiuni impreuna cu Haji XD
Anemone- Mesaje : 49
Subiecte similare
» Saya-pareri si poze
» Conan-pareri si poze
» Julieta-pareri si poze
» Rosette-Pareri si poze
» Diva-poze si pareri
» Conan-pareri si poze
» Julieta-pareri si poze
» Rosette-Pareri si poze
» Diva-poze si pareri
Anime Sign :: Anime :: Blood+