Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!
Anime Sign
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Haji-pareri si poze

5 participanți

In jos

Haji-pareri si poze Empty Haji-pareri si poze

Mesaj Scris de Moony Sam 17 Oct 2009, 20:52

Haji este unul din personajele mele preferate din acest anime.
M-a impresionat devotamentul neconditionat fata de Saya.
De cand Saya i-a taiat mana in Vietnam,e devenit mai retras,cand el era vesel inainte si isi spunea sentimentele.
Acum sa fiu sincera,e frumos bataiul.Ma omoara ochii lui.

De cand l-am auzit pe el cantand la violoncel am cautat ca disperata melodia si o ascult,chiar ma calmeaza.Tot din vina lui uneori ascult muzica orchestrala.Suna ciudat,stiu.

Haji-pareri si poze 1zc0lw
Haji-pareri si poze Nlefpl
Haji-pareri si poze 35nd7xw
Haji-pareri si poze Evc64j
Haji-pareri si poze 14j0rxj
Spoiler:
Moony
Moony

http://lunaanime.3xforum.ro

Sus In jos

Haji-pareri si poze Empty Re: Haji-pareri si poze

Mesaj Scris de Kido X Sam 05 Dec 2009, 16:46

pai pot spune cu siguranta ca Haji este personajul cel mai fain din BLOOD+ dupa patrerea mea!
imi place parul lui si ochi aia ma dau pe spate,are o privire calma,fara ura(dar cateodata zici ca te omoara din priviri)..si ii este asa devotat fata de Saya(chiar si dupa ce i-a facut in Vietnam)
era sa uit ...intr-un episod de pe animax el si Sya au ajundns intr-un sat din rusia si acolo au cazut intr-un raulet dar hainele s-au udat! au intrat in casa unei fete care o intalnisera in centrul satului..au intrat si Haji au facut 3 ceaiuri pentru el si pentru fete! insa avea pe el doar un prosop de la talie in jo si i -au vazut pieptul nu foarte musculos dar destul de dragutz Haji-pareri si poze 504924 !!(arata destul de bine)
Kido X
Kido X

http://www.chibi-mania.lolforum.net

Sus In jos

Mesaj Scris de kazemidori Vin 26 Feb 2010, 10:36

da, si eu cred ca fel.
e super tare.
datorita lui m-am hotarat ca din liceu fac instrument secundar violoncel
Haji-pareri si poze 600469

Haji-pareri si poze Haji
kazemidori
kazemidori

Sus In jos

Mesaj Scris de kazemidori Vin 26 Feb 2010, 10:43

Ralu-Chan a scris:pai pot spune cu siguranta ca Haji este personajul cel mai fain din BLOOD+ dupa patrerea mea!
imi place parul lui si ochi aia ma dau pe spate,are o privire calma,fara ura(dar cateodata zici ca te omoara din priviri)..si ii este asa devotat fata de Saya(chiar si dupa ce i-a facut in Vietnam)
era sa uit ...intr-un episod de pe animax el si Sya au ajundns intr-un sat din rusia si acolo au cazut intr-un raulet dar hainele s-au udat! au intrat in casa unei fete care o intalnisera in centrul satului..au intrat si Haji au facut 3 ceaiuri pentru el si pentru fete! insa avea pe el doar un prosop de la talie in jo si i -au vazut pieptul nu foarte musculos dar destul de dragutz Haji-pareri si poze 504924 !!(arata destul de bine)

da, dar baietii anime musculosi sunt naspa oricum...
adica, pe care il preferi? pe asta: heh Pictures, Images and Photos

sau pe asta?Anime Guy Pictures, Images and Photos
kazemidori
kazemidori

Sus In jos

Mesaj Scris de Hanako-chan Vin 26 Feb 2010, 22:26

Imi place de el. E foarte dragut. Imi place si faptul ca are grija de Saya si ca mereu e alaturi de ea, desi uneori chiar exagereaza cu asta. Si imi pare foarte rau ca a murit la sfarsitul animeului. Chiar voiam sa ramana cu Saya, erau cuplul perfect Haji-pareri si poze 177435 . Desi intr-un fel si ma bucura faptul ca i-a spus ca o iubeste.

Si in plus Haji canta super la violoncel. Cateodata mai ascult si eu melodia cantata de el Haji-pareri si poze 177435

Haji-pareri si poze 3487
Hanako-chan
Hanako-chan

Sus In jos

Mesaj Scris de Moony Sam 27 Feb 2010, 22:12

Hanako-chan a scris:. Si imi pare foarte rau ca a murit la sfarsitul animeului.

El nu a murit.La sfarsitul animeului este o mica parte in care Kai vine la mausoleul familiei insotit de fiicele Divei si la usa cavoului in care dormea Saya gasesc un trandafir roz cu panglica albastra a lui Hagi legata de ea.Deci el e in viata si o va astepta pe Saya.
Moony
Moony

http://lunaanime.3xforum.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de Anemone Lun 01 Mar 2010, 16:04

Hmm... sincer il ador :]]
Desi... daca sunteti atenti, privirea lui... nu prea inspira mai nimic interesant Haji-pareri si poze 267547
Cred ca face un cuplu destul de dragut cu Saya :"> iar acel sarut pentru a o "trezi" pe Sya in primul sau al doilea episod... mi'a trezit interesul pentru Haji :]
Si adevarat... Haji nu moare la sfarsit XD desi... chiar mi'ar placea un nou sezon cu ficele divei si cu noi actiuni impreuna cu Haji XD

Haji-pareri si poze Haji

Haji-pareri si poze Haji_by_himiko

Haji-pareri si poze Haji_by_Celestial_Alexiel

Haji-pareri si poze Blood_plus_haji

Haji-pareri si poze Cd-cover1
Anemone
Anemone

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos