A la cuzin (in exclusivitate si reluare)
+4
Jellyka
roxy_chan
Bobocel.
Insane Tenshi
8 participanți
Anime Sign :: Fan Zone :: Fan Fiction :: Fanfiction :: Parodii
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: A la cuzin (in exclusivitate si reluare)
Capitolul 7
Denissu intra cu cearcane in cadrul emisiunii. Toti aplauda, dar ea isi ia oala si pune capul pe ea dormind.
- Faceti bai liniste! Incerc sa dorm!
Mosby vine cu Itachi si ii bat cu lingurile in tigai.
- Scularea frumoasa adormita! Acasa ti s-a rupt patul de nu mai pot dormi!
- Nu, desteptule, vecina de la 3 face reparatii la curent si de cateva zile mereu vine beata acasa,si nu ma lasa sa dorm! T~T
- Eh, in fine, aduceti o cana de apa!
Itachi aduce o cana de apa si o arunca peste Denissu. Ea se trezeste imediat si suparata. Se calmeaza si la fel de repede... Apoi soseste si Deidara imbracat in iepure. O_O De data asta, iepure mov cu negru in dungi.
- O_O..Aaa..In sfarsit Deidara era si cazul sa ajungi!
- Aaa sefa stii ca am ajuns la timp..hmm!
- AAA..Hmmm..Si ce vrei, o prajitura recompensa? Si ce-i cu costumul? Ti-am zis sa aduci halat de bucatarie! >_>
- Pai pe asta l-am ciordit de la Hidan! Frumos, nu? Si i-am gasit si revista Practic!
- Da-o incoace! Yepii noi retete!
- AAA, Denissu stii ca imi esti datoare cu 20 de yeni?
- Cee? 20 de yeni, unde?
Itachi cauta peste tot bani, dar nu-i gaseste. Denissu il potoleste aruncandu-i revista in cap.
- Iti dau o ciocolatica si-mi lasi revista, Deidara, micutul meu iepuras!
- S-a facut, Denissu!
''Mereu pacalesc fraierul.. ''
Se pregatesc...Pentru a doua oara sa inceapa afurisita de emisiune, ca daca mai face asa o inchide Cna-ul.
- Domnisoara Uchiha, azi vin de la CTC, sa pregatiti o mancare buna altfel vor inchide restaurantul si se vor judeca cu Cna.
- Ce e Ctc?
- Control tehnic de calitate
- O~O"
Denissu impreuna cu Deidara pregatesc ustensilele. Vor pregati un pilaf de orez cu peste sushi. Se ia pestele , se curata de maruntaie, se taie cubulete. Acum nu intrebati cum, ca pe ceapa, neah! Deidara le inveleste in frunze de palmier.
- Deidara, ce faci?
- Le inveselesc, ca le e somn!
- Calmeaza-te Deny. Bine Sweety apoi le pui la fiert in oala, sa doarma, nu? Ca altfel tanti Deny te bate cu lingura.
- B-bine! :SS
Deidara le baga in oala cu apa si lasa la foc mic. Una alta , Denissu pune la fiert orezul cu apa la foc mare. Itachi se duce afara din bucatarie. Mai peste 5 minute de aud tipete in baie.
~~In cadrul baii~~
- Hey e ceva in Wc! Tobiiiii???
- Buna Itachi, mi-e foame.Termina Denissu masa?
- Nici sa nu te gandesti sa mergi la masa mirosind asa urat!
- Apropo m-am cam blocat!
- Crape-no-flame-no-jutsu
~~ Inapoi in emisiune~~
Pe jos se face apa, nu intrebati de unde.
- Itachi acum , ce dracu ai mai facut? intreaba Mosby furios.
Una alta orezul este scurs si pus in farfurii, deasupra se pune si putina pasta de tomate si ceapa, iar langa Deidara desface pestele din frunze si prin mijlocul lor trece castraveti sau ridichi, apoi aseaza cate doua bucati pe fiecare farfurie langa orez.
Bocane la usa, doua femei grase si alta care are un pic de par la gura.
- Suntem de la CTC!
- Poftiti!
Femeile gusta apoi parul lor se ridica in aer:
- E DELICIOS! -10! Pentru ca pe jos e udeala!
- Eh conteaza ca e 10! Multumim pe data viitoare simpaticii mei! ^_^[/size]
Denissu intra cu cearcane in cadrul emisiunii. Toti aplauda, dar ea isi ia oala si pune capul pe ea dormind.
- Faceti bai liniste! Incerc sa dorm!
Mosby vine cu Itachi si ii bat cu lingurile in tigai.
- Scularea frumoasa adormita! Acasa ti s-a rupt patul de nu mai pot dormi!
- Nu, desteptule, vecina de la 3 face reparatii la curent si de cateva zile mereu vine beata acasa,si nu ma lasa sa dorm! T~T
- Eh, in fine, aduceti o cana de apa!
Itachi aduce o cana de apa si o arunca peste Denissu. Ea se trezeste imediat si suparata. Se calmeaza si la fel de repede... Apoi soseste si Deidara imbracat in iepure. O_O De data asta, iepure mov cu negru in dungi.
- O_O..Aaa..In sfarsit Deidara era si cazul sa ajungi!
- Aaa sefa stii ca am ajuns la timp..hmm!
- AAA..Hmmm..Si ce vrei, o prajitura recompensa? Si ce-i cu costumul? Ti-am zis sa aduci halat de bucatarie! >_>
- Pai pe asta l-am ciordit de la Hidan! Frumos, nu? Si i-am gasit si revista Practic!
- Da-o incoace! Yepii noi retete!
- AAA, Denissu stii ca imi esti datoare cu 20 de yeni?
- Cee? 20 de yeni, unde?
Itachi cauta peste tot bani, dar nu-i gaseste. Denissu il potoleste aruncandu-i revista in cap.
- Iti dau o ciocolatica si-mi lasi revista, Deidara, micutul meu iepuras!
- S-a facut, Denissu!
''Mereu pacalesc fraierul.. ''
Se pregatesc...Pentru a doua oara sa inceapa afurisita de emisiune, ca daca mai face asa o inchide Cna-ul.
- Domnisoara Uchiha, azi vin de la CTC, sa pregatiti o mancare buna altfel vor inchide restaurantul si se vor judeca cu Cna.
- Ce e Ctc?
- Control tehnic de calitate
- O~O"
Denissu impreuna cu Deidara pregatesc ustensilele. Vor pregati un pilaf de orez cu peste sushi. Se ia pestele , se curata de maruntaie, se taie cubulete. Acum nu intrebati cum, ca pe ceapa, neah! Deidara le inveleste in frunze de palmier.
- Deidara, ce faci?
- Le inveselesc, ca le e somn!
- Calmeaza-te Deny. Bine Sweety apoi le pui la fiert in oala, sa doarma, nu? Ca altfel tanti Deny te bate cu lingura.
- B-bine! :SS
Deidara le baga in oala cu apa si lasa la foc mic. Una alta , Denissu pune la fiert orezul cu apa la foc mare. Itachi se duce afara din bucatarie. Mai peste 5 minute de aud tipete in baie.
~~In cadrul baii~~
- Hey e ceva in Wc! Tobiiiii???
- Buna Itachi, mi-e foame.Termina Denissu masa?
- Nici sa nu te gandesti sa mergi la masa mirosind asa urat!
- Apropo m-am cam blocat!
- Crape-no-flame-no-jutsu
~~ Inapoi in emisiune~~
Pe jos se face apa, nu intrebati de unde.
- Itachi acum , ce dracu ai mai facut? intreaba Mosby furios.
Una alta orezul este scurs si pus in farfurii, deasupra se pune si putina pasta de tomate si ceapa, iar langa Deidara desface pestele din frunze si prin mijlocul lor trece castraveti sau ridichi, apoi aseaza cate doua bucati pe fiecare farfurie langa orez.
Bocane la usa, doua femei grase si alta care are un pic de par la gura.
- Suntem de la CTC!
- Poftiti!
Femeile gusta apoi parul lor se ridica in aer:
- E DELICIOS! -10! Pentru ca pe jos e udeala!
- Eh conteaza ca e 10! Multumim pe data viitoare simpaticii mei! ^_^[/size]
Insane Tenshi- Mesaje : 1203
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Anime Sign :: Fan Zone :: Fan Fiction :: Fanfiction :: Parodii
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum