Episoade ale desenelor animate
3 participanți
Anime Sign :: Altele :: Cafenea
Pagina 1 din 1
Episoade ale desenelor animate
Am tot gasit niste desene pe net. Si as vrea sa le vizualizati sau sami dati exemple de desene animate pe care nu leati vazut iar aici voi posta cate un episod cu linkul direct de vizualizare .
Poate nu prea mai ajungeti pe youtube si pana intrati scrieti cautati sa vedeti, mai bine veniti aici si spunetiva si parerea in legatura cu episodul. Sper sa mearga
Desenul Piratul Jack cel teribil EP Insula pufoasa si roz )
Poate nu prea mai ajungeti pe youtube si pana intrati scrieti cautati sa vedeti, mai bine veniti aici si spunetiva si parerea in legatura cu episodul. Sper sa mearga
Desenul Piratul Jack cel teribil EP Insula pufoasa si roz )
Insane Tenshi- Mesaje : 1203
Re: Episoade ale desenelor animate
Esti cumva pirat?...
Nu sunt supa la plic... am murit de ras la faza asta si aia cu ursuletul...Mai e mititel dar mananca toti luptatorii, asta e episodul meu favorit si ala cu Unchesul Mortimer, sal pui si pe ala Denissu...
Vreau sal vad iarasi pe Scarbiduu ...Si pe unchiul Morty , cum ii bantuie...
Nu sunt supa la plic... am murit de ras la faza asta si aia cu ursuletul...Mai e mititel dar mananca toti luptatorii, asta e episodul meu favorit si ala cu Unchesul Mortimer, sal pui si pe ala Denissu...
Vreau sal vad iarasi pe Scarbiduu ...Si pe unchiul Morty , cum ii bantuie...
Dya :]- Mesaje : 199
Frumuseata de unchesul Morty .
''Hey mi se pare mie sau sa facut cam racoare?''
De ce sati fie frica de zdranganit de lanturi, de scartait de usi,de..Iarta-ma capitane tam calcat..
Mor de ras la episodul asta. Si ce nume de caine Scarbiduu.
Acesta episodul meu favorit. Astia doi se chinuie sa scape de unchiul Morty si se pare pana la urma ca tipul e un impostor. Era fostul servitor al unchiului.
Mey,deci m-ati obsedat cu Piratul Jack Cel Teribil .Ador episoadele cu insula pufoasa si roz si ala cu unchiul Mortimer.Snuk si Jack sunt de groaza iar Scarbiduu e un nume pe care chiar i l-as da cainelui meu .Anyway,imi placea Piratul Jack Cel Teribil de cand eram mica,mai puneti episoade amuzante daca mai gasiti...Nu ca n-ar fi unele amuzante XD.
Multumesc Rani ca te uiti aici la noi aici
Azi vom difuza Jack cel Teribil si blestemul mumiei.
Mumia lui Tutankraman , ce mai nume Doamne.
''Ia degetul si fugi...'' Vine mumia si ''Dami degetul''
Cele mai frumoase desene si acest episod este printre preferatele mele.
Azi vom difuza Jack cel Teribil si blestemul mumiei.
Mumia lui Tutankraman , ce mai nume Doamne.
''Ia degetul si fugi...'' Vine mumia si ''Dami degetul''
Cele mai frumoase desene si acest episod este printre preferatele mele.
Anime Sign :: Altele :: Cafenea
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum