Cerinta micutei Denissu ^_^
2 participanți
Anime Sign :: Altele :: Graphic Design
Pagina 1 din 1
Cerinta micutei Denissu ^_^
Vreau si eu o semnatura daca se poate.
Dimensiunile sa fie de 400x 130 defapt nu conteaza numai sa nu fie imensa XD.
Imaginea aceasta sa fie taiata pe jumate., adica pana mai jos putin de umeri.
https://2img.net/h/i214.photobucket.com/albums/cc215/TeresheaMae/fujiwara.jpg
Si aceasta
https://2img.net/r/ihimizer/i/imag0235k.jpg/
Sa fie asezata langa poza de mai sus. Intre ele sa fie un spatiu in care scrii ''Shinigami''.
Backgroundul nu ma intereaza cum sa fie, nu mai sa nu fie roz.
Cam atat sankyu sper sa nu va fii zapacit ca preferintele mele
Dimensiunile sa fie de 400x 130 defapt nu conteaza numai sa nu fie imensa XD.
Imaginea aceasta sa fie taiata pe jumate., adica pana mai jos putin de umeri.
https://2img.net/h/i214.photobucket.com/albums/cc215/TeresheaMae/fujiwara.jpg
Si aceasta
https://2img.net/r/ihimizer/i/imag0235k.jpg/
Sa fie asezata langa poza de mai sus. Intre ele sa fie un spatiu in care scrii ''Shinigami''.
Backgroundul nu ma intereaza cum sa fie, nu mai sa nu fie roz.
Cam atat sankyu sper sa nu va fii zapacit ca preferintele mele
Insane Tenshi- Mesaje : 1203
Re: Cerinta micutei Denissu ^_^
Ne, ne, dacă e posibil, mă voi ocupa eu de comanda ta, dacă vrei, bineînţeles. :]
EDIT: relax, cumva o scot eu la capăt şi ţi-o fac ~ doar eu m-am propulsat în asta de una singură, nesilită de nimeni.
Ah, şi cred că voi posta sig-ul într-un nou post, din moment ce nu voi face double-post ^^
EDIT: relax, cumva o scot eu la capăt şi ţi-o fac ~ doar eu m-am propulsat în asta de una singură, nesilită de nimeni.
Ah, şi cred că voi posta sig-ul într-un nou post, din moment ce nu voi face double-post ^^
Ultima editare efectuata de catre ·SaChan in Vin 28 Mai 2010, 21:07, editata de 2 ori
Daelithal.- Moderator Global
Bineinteles Sa-chan. Nu mai sa nu te ingreuneze Multumesc mumos pentru indeplinire!
Imi cer scuze ca poate e prea mofturoasa oricum cred ca nu este cine stie ce, ca doar va pricepeti.
Multumesc inca o data! Si sankyu pentru rezolvare
Imi cer scuze ca poate e prea mofturoasa oricum cred ca nu este cine stie ce, ca doar va pricepeti.
Multumesc inca o data! Si sankyu pentru rezolvare
Gata, am terminat-o o.o ah, gomene pentru că am scăzut opacitatea celei de-a doua poze, doar că avea o claritate extrem de proastă, şi am încercat pe cât posibil să maschez acest lucru >-<
And, pentru că nu ai specificat dacă vrei cu border sau fără, am făcut două [una ce conţine, una ce nu~]
Hope you like them ~ if not, tell me to make others. :]]
1.
2.
And, pentru că nu ai specificat dacă vrei cu border sau fără, am făcut două [una ce conţine, una ce nu~]
Hope you like them ~ if not, tell me to make others. :]]
1.
2.
Multumesc mult SA-CHAN. O ador pe a doua!
Este superba chiar te pricepi, spre deosebire de mine care am incercat la vrajeala bineinteles si a iesit o varza
Da am facut salata. Deci sunt foarte multumita. Chiar imi place si apreciez efortul depus. Sankyu
Este superba chiar te pricepi, spre deosebire de mine care am incercat la vrajeala bineinteles si a iesit o varza
Da am facut salata. Deci sunt foarte multumita. Chiar imi place si apreciez efortul depus. Sankyu
You're welcome, dear. ^.^ Mă bucur că îţi place ~ asta înseamnă că m-am descurcat. într-un fel sau altul. xDD
So, din moment ce eşti mulţumită, voi închide topic-ul. Oricând doreşti altă semnătură [cu/fără avatar] deschizi un nou subiect.
CLOSED!
So, din moment ce eşti mulţumită, voi închide topic-ul. Oricând doreşti altă semnătură [cu/fără avatar] deschizi un nou subiect.
CLOSED!
Anime Sign :: Altele :: Graphic Design
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum