Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!
Anime Sign
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Eclipse

2 participanți

In jos

Eclipse Empty Eclipse

Mesaj Scris de Bobocel. Dum 27 Iun 2010, 15:42

Aventurile muritoarei Bella şi ale vampirului Edward continuă în romanul ECLIPSA.
Prietenia Bellei cu vârcolacul Jack nu este deloc pe placul lui Edward, dar primejdia în care se află Bella, ameninţată de Victoria şi de vampirii nou-născuţi creaţi de aceasta, îi apropie pe Edward şi pe Jack şi duce chiar la o alianţă între vampiri şi vârcolaci. Bella suferă neputând răspunde iubirii lui Jack, dar trebuie să-şi urmeze pasiunea – să fie împreună cu Edward oricât de mare ar fi preţul pe care trebuie să-l plătească. Pentru asta însă trebuie să rupă legăturile cu lumea oamenilor, pas pentru care nu este încă pregătită. Zbuciumul din inima Bellei, iubirea nemărginită a lui Edward şi umanitatea vârcolacului învolburează de pasiune acest roman în care nu întâmplător personajele se regăsesc în trăirile eroilor din La răscruce de vânturi.
Eclipse Eclipse

Am asteptat atata timp si inca nu imi vine sa cred ca pe 2 iulie apare filmul in cinematografele de la noi din tara. Debea astept, sunt sigura ca va fi mult mai frumos decat New Moon. Desi la cate trailer'e au aparut pe net mi se pare ca deja am vazut tot filmul, ma rog oricum debea astept sa il vad.

Bobocel.
Bobocel.

Sus In jos

Eclipse Empty Re: Eclipse

Mesaj Scris de Kido X Mar 24 Aug 2010, 18:26

Iubesc filmul asta!!!!!!
Ador toate filmele din seria Twilight
Deocamdata am citit doar cartea,dar vreau neaparat sa vad filmul in intregime...am vzut doar jumatate!
Deci cine are filmul sa-mi da-ti un PM sau imi gasiti...pls!!! Eclipse 504518
Kido X
Kido X

http://www.chibi-mania.lolforum.net

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum