Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!
Anime Sign
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Handbal

3 participanți

In jos

Handbal Empty Handbal

Mesaj Scris de Abigail. Lun 28 Iun 2010, 13:21

Bine, în primul rând helău tuturor. Apoi, am căutat bine *că sigur erau multe topicuri la secţiunea Sport O_O* şi nu am mai găsit un astfel de topic.
Cum mie îmi place foarte mult handbalul m-am gândit să deschid un topic în care să putem discuta despre acest sport. Adică să spuneţi dacă vă place, dacă cumva practicaţi şi aşa mai departe.
Eu una nu îl practic de foarte mult timp, de vreo trei luni, însă avem antrenamente intense, aproape în fiecare zi, câte o oră jumătate, două. Pauză avem foarte puţină, şi de foarte multe ori ne antrenăm cu celaltă echipă de handbal a oraşului pentru a ne dezvolta aptitudinile mai bine. Uneori jucăm cu echipa de băieţi, cei mari, că juniorii au antrenamentele după noi. Sau pur şi simplu singure. Antrenorul e grozav. Adică nu ţipă la noi şi din astea, iar chestia asta e şi mai supărătoare. Când greşeşti ceva la un meci, joci cât poţi de bine după greşeala şi după meci plângi pe înfundate în vestiar. Chiar dacă n-ai pierdut meciul, simplul fapt că nici măcar nu ţipă la tine şi tu ai greşit e chiar deranjant.

P.S. Dacă topicul e în plus, sau nu e bun, sau chestii de genul, rog un moderator să-l şteargă.
Abigail.
Abigail.

Sus In jos

Handbal Empty Re: Handbal

Mesaj Scris de Kidu Lun 28 Iun 2010, 15:12

Handbal sportul meu preferat.Ei bine si eu sunt in echipa scoli de un an si handbal normal practic de vre-o 3 ani desi sincer nu prea imi iese saritura.Deabea acum pe 15 incepem si noi antrenamentele ,cum la noi exista doar o scoala in oras deci sunt in echipa orasului Handbal 267547 .Ai noroc noi avem un profesr care se oftica,tipa la noi.Eu joc pe extrema stanga dar am jucat si pivot.Pana acum am fost ce-a mai mica dar din vara asta o sa vina si alte fete,de obicei ne antrenam cu baieti juniori(2 sunt de la mine din clasa),ei bine eu cu 2 baieti suntem singuri care avem 10 la sport(ca suntem in echipa scoli).Cum am ai spus este sportul meu favorit. Handbal 600469
Kidu
Kidu

Sus In jos

Mesaj Scris de Abigail. Lun 28 Iun 2010, 15:34

Şi mie îmi place enorm. Săritua, sincer înca nu-mi iese nici mie. Şi mă enervez, dar tot încerc. La fiecare antrenament mă tot chinui şi la şcoală tot încerc. Şi eu am jucat tot pe extrema stângă şi pivot. :]]]
Sunt două fete care fac de şase ani handbal deci sunt mult mai bune decât mine. Sunt gemene, şi mai sunt şi fetele antrenorului. Se pricep de minune
În vara asta se duc intr-un turneu ceva în Italia...
Abigail.
Abigail.

Sus In jos

Mesaj Scris de Dya :] Vin 09 Iul 2010, 14:14

Obisnuiam sa joc handbal si eram inscrisa in echipa scolii, din pacate asta cere dedicare si mult timp de antrenament si lispa timp liber --.--"...Eu nu eram de acord cu asta.
Am renuntat si am continuat sa practic handbal la sport si in timplul liber ocazional, sincer uneori faci si sacrificii...
Dya :]
Dya :]

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum