Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!
Anime Sign
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Skateboarding.

4 participanți

In jos

Skateboarding. Empty Skateboarding.

Mesaj Scris de Abigail. Sam 03 Iul 2010, 21:21

Well, e şi ăsta un sport după părerea mea. Adică, depui efort încercând să fac să-ţi iasă ce doreşti şi e de apreciat.
Până acum trei ani, uram acest sport. Îi subestimam pe cei care practică skateboarding. Apoi, mi-a picat cu tronc un băiat şi ca să-l impresionez, m-am apucat de skateboarding *Stupid, i know*. Tipu' se pricepe de minune cu skateul, şi ce s-a gândit geniul de mine la început?. Să-l rog să mă ajute. Dar m-am gândit mai bine şi am rugat un amic să mă ajute într-un loc în care nu prea mai vin acum skateri. După ce am învăţat câteva scheme *nu stau să enumăr acum, dar nu că ar fi multe*, m-am dus şi eu în locul în care tipu' se distra. Am început să fac ce am învăţat şi spre surprinderea mea mă distram. De atunci practic acest sport, deci pot spune că îi datorez multe tipului. Mă relaxează când sunt nervoasă, pot spune că e un refugiu.

Vouă vă place să vă daţi cu skateul?. De ce?
Abigail.
Abigail.

Sus In jos

Skateboarding. Empty Re: Skateboarding.

Mesaj Scris de Kido X Mar 24 Aug 2010, 18:35

Wow...inca nu am trecut pe aici?!
Eu iubesc skateul,este viata mea!
Inca nu fac trickuri...am iunvata cu skateul de vreo jumatete de an,aproape un an....dar am devenit dependenta
Imi placea skateul de mai mult timp dar lucrurl care ma facut sa vreau si mai mult a fost un baiat (stupid) si dupa ce am mai vazut si Zeke adn Luther am murit dupa skate!
Iubesc sportul asta,ma duc cu el la magazin,in parc..aproape peste tot XD

Ultima editare efectuata de catre TeddyG!rl :] in Mier 25 Aug 2010, 17:09, editata de 1 ori
Kido X
Kido X

http://www.chibi-mania.lolforum.net

Sus In jos

Mesaj Scris de Insane Tenshi Mar 24 Aug 2010, 19:32

Woaa ador skateul..Mam apucat dupa ce am vazut de nu stiu cate ori Zack si Luter
Laughing Si am stat si mam gandit ca toata viata am stat degeaba si nu fac nimic, cum mersul cu bicicleta numi place, am avut de ales intre role si placa, asa ca placa a fost decizia mea.
Merg cu placa cam de o saptamana si am invatat sami tin echilibrul si nu stiu sa fac decat un truc freestyle [ care si ala e putin ciordit XD] . Oricum pentru mine a devenit o obsesie si imi place tare mult ^_^ Love. Addicted to skateboard.
Insane Tenshi
Insane Tenshi

Sus In jos

Mesaj Scris de Kido X Mier 25 Aug 2010, 17:14

Am o idee...daca ne place asa de mult skateul..si avem placi sa ne descriem placiile pe langa ce scriem!
Oki..placa mea cea noua care am primit-o de ziua mea arata cam asa:
Pe spate este alba cu un schelet de vultur cu capul mai mare si are ochi rosi si parca este nervos!Vulturul sta pe un sase mare pe care screi "Skateboarding"
Are suprafata anti-derapanta
Rotile din silicon pe care screi iar "Skateboarding",scheletul ala si marca sk8-ului!

Cam asa arata placa
Kido X
Kido X

http://www.chibi-mania.lolforum.net

Sus In jos

Mesaj Scris de Insane Tenshi Mier 25 Aug 2010, 21:26

Buna idee Ralu . Pai placa mea e portocalie XD , are banda aia neagra, nu stiu cum ii zice, are roti de silicon, axuri de aluminiu, iar dedesupt are un desen cu o reptila [ soparla] care se plimba pe o strada eu stiu ceo fii si sub desen scrie Urban reptile ^_^.
E un skate anume de fete, desi cu timpul asa vrea sal schimb, dar pana atunci raman cu asta. happy
Insane Tenshi
Insane Tenshi

Sus In jos

Mesaj Scris de Dya :] Mier 25 Aug 2010, 22:25

Da datul cu placa este un sport fain, dar necesita echilibru si ambitie...La inceput am incercat sa merg pe placa unui verisor Razvan, dar daca nu era frate-meu langa mine dadeam in nas...>.>
Oricum cui ii place este recomandat sal incerce, peste putin timp, sper sa invat si eu..E pacat, pentru ca e si distractiv si se invata un pic mai repede decat cu rolele...
Cat despre placa nu mai tin minte cum arata X]...
Dya :]
Dya :]

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum