Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!
Anime Sign
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Agatha Christie

2 participanți

In jos

Agatha Christie Empty Agatha Christie

Mesaj Scris de Verrine. Dum 11 Iul 2010, 18:59

Cateva detalii:

Agatha Mary Clarissa, Lady Mallowan, DBE (născută Miller; 15 septembrie 1890 – 12 ianuarie 1976), cunoscută în general ca Agatha Christie, a fost o scriitoare engleză de romane, povestiri scurte şi piese de teatru poliţiste. A scris şi romane de dragoste sub pseudonimul Mary Westmacott, dar acestea sunt mai puţin cunoscute, nebucurandu-se de acelasi succes la public. Operele sale, în principal cele ce au ca personaje principale pe Hercule Poirot sau Miss Jane Marple, au făcut ca Agatha Christie să fie numită 'Regina Crimei', ea fiind considerată ca unul dintre cei mai importanţi şi inovativi autori ai genului.

Christie a fost numită de către Guinness Book of World Records, printre alţii — ca cel mai vândut scriitor al tuturor timpurilor, împreună cu William Shakespeare. UNESCO consideră că ea este actualmente autorul individual tradus în cele mai multe limbi (cel puţin 56), fiind depăşită doar de operele colective ale corporaţiei Walt Disney Productions

Sincer, aceasta scriitoare mi se pare pur si simplu geniala. @-). Sunt o amre fana a romanelor politiste, cred ca cea mai buna carte a ei a fost Crima in Mesopotamia.

Cateva intrb ptr cititori...

1. Cartea favorita scrisa de Agatha Christie?
2. Ce credeti ca determinato sa scrie romane politiste si nu romane de dragoste?

Verrine.
Verrine.
Moderator

Sus In jos

Agatha Christie Empty Re: Agatha Christie

Mesaj Scris de Jellyka Mar 13 Iul 2010, 19:11

Nu prea pot spune ca am citit multe carti scrise de ea.Am citit doar "Zece negri mititei" si "Crima din Orient Express",si alea luate de la Adevarul Laughing.Anyway...Sa raspund,sa nu raspund...Raspund :]

1.Cartea favorita de Agatha Christie?
Oi fi citit doar doua insa le pot compara si mai mult ca sigur ca actiunea din "Zece negri mititei" m-a atras mai mult.In "Crima din Orient Express" a fost cam sec sfarsitul,motivul crimei si persoanale care au luat parte la ea.Pe cand in "Zece negri mititei",fiecare moare in sir indian (Laughing) dupa cums crie in poezioara.
2.Ce credeti ca a determinat-o sa scrie...Bla,bla,bla...
Well,sincer,numarul meu de carti de dragoste este tragic redus fata de cartile polististe Laughing.Eu sunt un exemplu bun,ce pot spune.Practic mai mult ma atrag pe mine cartile politiste decat cele de dragoste insa nu ar fi rau sa mai dau si prin ele.Well,cred ca acele carti ale ei ar fi avut alt destin daca scria romane de dragoste^^.Mai bine politiste...

Ador numele de Clarissa,desi stiam despre aceste informatii insa nu-mi mai amintesc de unde.

P.S.Incearca sa scrii intreg XD
Jellyka
Jellyka
Moderator Global

http://anime-universe.forumz.ro

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum